Şimdi Ara

LANET OLSUN SANA TURK TELEKOM LANET!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kız arkadasimin ocakda başlayan taahutu 12 aylik 35 gb kota 16 mb utanmadan 80 lira modem baglanti ucreti dahil bu fahis fiyati odedik bir gun aksatmadan.

kiz arkadasim tasinmak zorunda kaldi ve evinde hat yok bildiginiz altyapi yok.

taahut bozma alinmamasi halde para istiyorlar 272 lira fatura gelmis 80 lira benim kullandigim net ve 42 lira modem ucreti geriye kalan tam bir soygun.

sene 2018 aktivasyon parasi 65 lira ne?
    sene 2018 baglanti ucreti 60 lira ne?

30 lirada bir halta kesmisler sinirden bagirirken duymadim bile

BU NASIL SOYGUN??

sozum ona turk telekom yetkileri var burada degil mi?

Hirsiz misiniz siz? VERMEYE UGRASMADIGIN ALT YAPIDAN SEN NE HAKLA PARA ALIRSIN BENDEN GELECEK AYLARI BILE ALAMAZSIN BANA BIRI IZAH ETSIN BU REZILLIGI CILDIRMAK UZEREYIM

bu konuyu kaldiracak moderator varsa onada yaziklar olsun ticari itibar mi zedeliyoruz hirsiza hirsiz demek ne zamandir suc oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vodafone net, yeni taşındığım adreste port olmadigi icin,45 gun bekletmisti ve fatura çıkartmışti.

sikayet kaydi birakmistim ve mail atmıştım.ardindan faturayi ve taahhutu, ucretsiz iptal etmişlerdi.

sozlesmemizde, altyapi yok ise,taahhut ücretsiz iptal edilir, şeklinde bir madde vardı.

• kız aradaşın ile aynı evde mi kalıyon vaaaaaaaaaaaaaay
  • git sozlesmene bak, muhtemelen altyapi yoksa sozlesme ucretsiz iptal edilir maddesi vardir ona gore basvurur duzelttirirsin ama eger yoksa okumadigin icin hicbir sey diyemezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 4 Ağustos 2018; 19:10:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kafam Kasınıyor

vodafone net, yeni taşındığım adreste port olmadigi icin,45 gun bekletmisti ve fatura çıkartmışti.

sikayet kaydi birakmistim ve mail atmıştım.ardindan faturayi ve taahhutu, ucretsiz iptal etmişlerdi.

sozlesmemizde, altyapi yok ise,taahhut ücretsiz iptal edilir, şeklinde bir madde vardı.
    kendilerini cakal saniyorlar iste hocam taahut iptal edip baglanti aktivasyon vs oradan yurumeye calisiyorlar btk sikayet biraktim sikayet varda konu var pazartesi gidip kavga edicez olmadi tuketici mahkemesi oda olmadi odemeyi dusunmuyorum

• Katılıyorum sana, artık bu konular hakkında bırak yazmayı konuşmaya üşeniyorum ne dinleyen var ne çare üreten, 10 senedir avea kullanıyorum bir o kadar da türk telekom ev interneti müşterisiyim ancak bu sene hem telefonumun hem de internetimin taahhütü biter bitmez başka firmaya geçicem.
    Her hafta müşteri temsilcisine bağlanmak için ayrı uğraşıyorum sorunlarımın giderilmesi için ayrı uğraşıyorum. Derdimi anlamayan ve ne yaptığını bilmeyen çağrı merkezi çalışanlarıyla ayrı uğraşıyorum. Senede bir firma değiştirenlere 10 senelik müşterilerinden daha fazla yardımcı olan firmalardan ne beklenir, hepsi birbirinden kötü.
  • Ev internetim türk telekom,fırsatını bulur bulmaz başka firmaya geçeceğim.Baglanti kopması,yavaşlaması insanı canından bezdiriyor resmen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LANET OLSUN
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende geçen sene 60 liralık bir tarifedeydim sürekli evi arıyorlardı işte şu tarifeye geçmek ister misiniz kampanyalı bilmem kaç tl diye yüksek fiyat söylüyorlardı bende yok kardeşim diyerek kapatıyordum.En son fatura 90 lira geldi ne oluyor dedim baktım benim haberim olmadan iznim olmadan kafalarına göre tarife değiştirmişler sonra müşteri temsilcisiyle konuştum bana haberiniz olmadan böyle bir şeyin olması mümkün değil dediler yani bir de yalancı çıkardılar böyle saçma bir firma işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-151CCB885

kendilerini cakal saniyorlar iste hocam taahut iptal edip baglanti aktivasyon vs oradan yurumeye calisiyorlar btk sikayet biraktim sikayet varda konu var pazartesi gidip kavga edicez olmadi tuketici mahkemesi oda olmadi odemeyi dusunmuyorum

Alıntıları Göster
    durmadan e-mail ve cagri yoluyla sikayetler olusturun.

gözdağı verin. cok faydasi olcaktir.

en kotu ihtimalle, odeyip, tuketici hakem heyetine basvurun.

umarim hakkinizi alirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kafam Kasınıyor

durmadan e-mail ve cagri yoluyla sikayetler olusturun.

gözdağı verin. cok faydasi olcaktir.

en kotu ihtimalle, odeyip, tuketici hakem heyetine basvurun.

umarim hakkinizi alirsiniz.

Alıntıları Göster
    umarim thh bu sark kurnazlarina gereken dersi verir elimden geldigi kadar maildir vs atip kavga ediyorum inanin bunu bile oderim ama niye odeyeyim parayi kolay kazanildigini saniyorlar devlet kredisiyle telekom alip milleti soyuyorlar.umarim devlet yalniz birakmaz vatandasini

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.