|
Bildirim
|
Premium C HB sınıfında bir araçtır.
Tartışmaya eleştiriye, test etmeye ve incelemeye açılacak bir araç değil. Hatta onu bir Otomobil klasmanında bile değerlendirmek haksızlıklık olur. O bir ruhun, o bir tutkunun bir ürünü. Tarifsiz. |
İnceleme için emeğinize sağlık. Bir iki ekleme de ben yapayım;
- Arka koltuklarda bacak bacak üstüne atılabilecek belki de tek c hb araç - Kapı içleri ve koltukların kalitesi zamanındaki rakiplerinin çok üzerinde - 1'nci vites oranı çok kısa - Ön tekerlekler ile aracın burnu dediğimiz en ön kısmı arasındaki mesafe fazla, dolayısıyla park manevralarında ve yüksek tümseklerde sürtülebilir - Şanzımanı çift kavrama,cvt veya tam otm kullanan birisini arabadan soğutabilir.. - Son olarak arka koltukları 80'lerin Amerikan araçları gibi düz, bence bu çok hoş bir detay |
Çok güzel araç, çok güzel inceleme, elinize sağlık. 50 bin civarına bu araba bedava bence. Bazen görüyorum yolda, dönüp tekrar bakıyorum, hele bu renk ve jantlarla efsane
|
Çok güzel bi araca sahipsiniz iyi günlerde kullanın.
Bi baksana @jay jay justified |
Bende delta kullanıyorum. Bendeki boş versiyonu. Dizel otomatik 120hp 305tork motor City mode direksiyon elektrikli katlanır aynalar klima 6 hava yastığı ESP ABS ASR alaşım jantlar led far ve stoplar yol bilgisayarı elektrikli ve anahtardan kumanda edilebilen camlar gibi bazı özellikleri var. 2010 model ve 37500 liraya aldım. Bir parça boyası var hasar kaydı yok, 92.000kmde ilk sahibinden. Şimdi soruyorum o paraya alacağın Linea yada symbol daha iyi konforlu ve güvenli araba mı?
Bazen mantıklı olmak lazım. Diğer aracım Giulietta-Sp2 ve ikinci el kaygim yok. Bu paraya bana dizel otomatik ve bu şartları sağlayan bundan daha şık dizel otomatik bir araç tavsiye eder misiniz? |
Almaya cesaret edip sehiricinde temiz ilan bulamadigim icin alamadigim aractir. Halen gordugumde donup bakarim :)
|
Çok tarz araba Ayrıca bu fiyata daha iyi bulunmaz.İnceleme içinde teşekkürler
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|