Şimdi Ara

Lancia Delta 1.4 T Multiair 140 LPG Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2012 model Lancia Delta sahibi oldum. Önceki aracım peugeot

208 1.2 VTİ benzinli idi. Yakıtı çok iyiydi. Ancak küçük oluşundan ötürü aracı

Delta ile takas ettim. İlk izlenimlerim araç gerçekten çok eğlenceli bir sürüşe

sahip kaliteli bir araç. Peugeot 208 e göre....

Şimdi ilk gün kullanımlarına göre yakıtın çok fazla olduğunu gördüm. İlk

kalkışta 20 LT sonradan düşüyor. Ancak Benzin ibresinin çok hızlı eridiğini

görüyorum. Belki de araca tam anlamı ile alışamadığım için olabilir.

Ben aracıma LPG taktırmak istiyorum. Hangi markayı öneriyorsunuz. Bütçem

1.200 dolaylarında Bu motora önerebileceğiniz sorunsuz çalışan ve tasarruflu

bir kit var mı şimdiden teşekkürler..

• Obd ozellikli, atiker, akl, wentgas,lovato, za voli vs.vs. (obd ozelligi varsa diger markalarda eklenebilir) tercih edilebilir.

Hangisinin marka imaji size iyi gelirse onu tercih edin, ne yaptigini bilen bir servis tercih ederseniz butun kitler ayni isi yapiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murataycicek -- 26 Ocak 2015; 23:08:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Multiair motorlarda tam verimli olmadığını söylüyorlar. Kesin bir bilgi verebilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcan198521

Multiair motorlarda tam verimli olmadığını söylüyorlar. Kesin bir bilgi verebilecek var mı?

Selamlar,
    Söylenenlere pek kulak asmayın @murataycicek arkadaşın söylediği gibi bir çok ürün doğru ellerde montaj ve ayarla sorunsuz bir şekilde bu motorda çalışıyor.

Ben Atiker Gold kiti tavsiye ederim hem yüksek kapasiteli regulatörü turbo beslmeli motor için ideal, yeni tip enjektörü ve OBD2 bağlantısı ile tam ihtiyaçları karşılayacak, fiyat kalite oranı en yüksek ürün.

Saygılar.
  • quote:

Multiair motorlarda tam verimli olmadığını söylüyorlar. Kesin bir bilgi verebilecek var mı?

Linea / grande punto / bravo 1.4 t - 120 hp sorunsuz kullananlar var..

Tek dikkat edilecek nokta uygun nozzle capi ve basinc ayarlanmasi.

Ne yaptigini bilen bir servis mutlaka bu detaylara dikkat eder ama ben genede yazayim

Nozzle delik capi 2 mm
    Lpg basincida 1.25-1.3 bar olarak ayarlanirsa
    Kontrol noktasi rolantide lpg enjeksiyon suresi 3.5-3.6 ms olacak, altinda ve ustunde olmasi cok iyi olmaz.

Ve obd ozelligi aktif olursa sorunsuz kullanirsiniz aracinizi.

• Çok teşekkür ederim. Arkadaşlar Cevap yazan herkese

Atiker GOLD taktırdım. Öneri üzerine bakalım inşallah üzmez
  • hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür Ederim. Şuan Performans konusunda gayet iyi görünüyor. aracımın performansı aynı

fakat uzun süreli test etmekte fayda var.
  • çok iyi, OBD bağlantısı aktif edilmiştir diye düşünüyorum, mevcut durum korunur, sıkıntı olmayacaktır.

ne kadara maloldu sorması ayıp? :)

• Murat bey 1.300'e mal oldu. Birkaç yerde sordum. 1400, 1500 gibi aralıkardaydı. En uygunu buydu. Ustamız da iyi işini bilen biriydi. Atiker goldumuzu taktırdık :)
  • hayırlısı olsun. İyi günlerde kullanın.
    Bu arada nerede ikamet ediyorsunuz?
  • Mersin
  • quote:

Mersin

Gold kitten memnun kaldınız mı hocam? 1.4T 130 Tce için düşünüyorum ben de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DenizBaransel!

quote:

Mersin

Gold kitten memnun kaldınız mı hocam? 1.4T 130 Tce için düşünüyorum ben de...

Hocam maşallah diyeyim. Harika uyumlu. 100 kilometrede 22 kuruş yakıyor. Hem de sıfır sorun.
  • 1.4 turbo multiair2 140 hb JEEP RENEGADE ye atiker gold kit taktirnak istiyorum. Sanirim araçlarimizin motorları cok benzer. Nasil insallah hic sorun cikartmamistir? Taktir tavsiye ederim diyebilir misiniz?

• Kesinlikle öneririm. 7 aydan fazladır maşallah tık yok.
  • quote:

Kesinlikle öneririm. 7 aydan fazladır maşallah tık yok.

Hocam LPG sistemi ne durumda ? Dedikleri gibi Multiair'de fazla verimli olmaz sıkıntı açar laflarına kulak asmamak gerek sanırım. Taktırdığınız günden beri bir sıkıntı açtı mı ? Son olarak genel olarak kaç kuruş yakıyorsunuz ?

• Türkiye de ilk jeep Renagade ye Prins marka lpg sistemini uyguladım ve gayet memnun araç sahibi 1.4cc140 hp turbo multiair motor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • humerus06 kullanıcısına yanıt
    1 yıldan fazla oldu. Hiçbir sorun yok. Gayet ekonomik 22 kuruş yakıyor
  • mertcan198521 M kullanıcısına yanıt
    mersinde dönüşümü nereye yaptırdınız acaba bende fiat bravo 1,4 tjet aracıma lpg dönüşümü yaptırmayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.