Aracım 2015 model aracımda suan şanzıman da bir problemi var cır cır ları bilyaları ve keçe değişecek işcilik dahil 7000 tl ücret cıktı fiyat yüksekmi yoksa piyasa şartları bumudur ? şöyle bir detay vereyim aracın ilk sahibiyim 68 binde kavrama değişti garantiden değiştirdim yetkili serviste suan aracım 107binde vites s konumuna geçmiyor + - calısmıyor d konumdayken 1 3 5 r calısıyor 2 4 6 calısmıyor vites geçişlerinde sarsıntı bekletme gaz yememe gibi sorunlar yaratıyor sanzıman sonra bir bakıyorsun stop edip bindiğinde düzeliyor kusursuz vites geçişlerini sağlıyor 1 2 3 4 5 6 pürüzsüz geçiyor sorun tcm beyni gibi duruyor dedi usta değiştirdik 2 gün geçti gine aynı sorunu yarattı sonra şanzımanı komple indirdiler usta kavraması değişmiş fakat cır cır ve bilyalarını değiştirmemişler dedi gerisi malum işcilik ve değişecek parcalar pas tutmuş yetkili servis değiştirirken sadece kavramayı değiştiriyor dedi bağlantı noktalarını değiştirmiyorlarmıs resimlerinide attı zaten pas tuttmuş cevap yazan arkadaslara teşekkür ederim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mst9644 -- 1 Aralık 2020; 10:22:55 > |
Ford Focus 1.6 ti-vct Powershift Arıza Fiyat Hakkında bilgi

-
-
geçmiş olsun hocam konuyu takipteyim. -
komple şanzuman değiştirmekten kurtaracaksa fiyat ucuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şikayetinizi belirtmemişsiniz ama sorun kalkışta titreme ise bu durum o arabalarda kronik bir sorun diye hatırlıyorum. Az bir araştırmayla bolca şikayete ulaşabilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam tam olarak sorunu çözebilen de yoktu. Yetkili servisler de buna dahildi. Şikayetiniz bu titreme ise yaptırmadan önce iki kere düşünün. 7000 lira verip sorunu çözememek var işin ucunda. Yok farklı bir sorundan dolayı tamir olacaksa ona bişey diyemem. -
şöyle bir detay vereyim aracın ilk sahibiyim 68 binde kavrama değişti garantiden değiştirdim yetkili serviste suan aracım 107binde vites s konumuna geçmiyor + - calısmıyor d konumdayken 1 3 5 r calısıyor 2 4 6 calısmıyor vites geçişlerinde sarsıntı bekletme gaz yememe gibi sorunlar yaratıyor sanzıman sonra bir bakıyorsun stop edip bindiğinde düzeliyor kusursuz vites geçişlerini sağlıyor 1 2 3 4 5 6 pürüzsüz geçiyor sorun tcm beyni gibi duruyor dedi usta değiştirdik 2 gün geçti gine aynı sorunu yarattı sonra şanzımanı komple indirdiler usta kavraması değişmiş fakat cır cır ve bilyalarını değiştirmemişler dedi gerisi malum işcilik ve değişecek parcalar pas tutmuş yetkili servis değiştirirken sadece kavramayı değiştiriyor dedi bağlantı noktalarını değiştirmiyorlarmıs resimlerinide attı zaten pas tuttmuş cevap yazan arkadaslara teşekkür ederim
-
Başlığı vw Passat DSG arızası diye değiştirirseniz daha çok ilgi görür konu hocam.
Durum yine "usta" faciasına gidiyor gibi geldi. Deme yanılma ile yapmaya çalışıyor, sonunda hem yapamayacak hem de bir ton paranı alacak. Ben olsam önce servise gider arıza tespit yaptırır ve tamir için ücret bilgisi alırdım. Servis ücreti çok pahalıysa ustalara giderdim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: FrankGallagherx
Başlığı vw Passat DSG arızası diye değiştirirseniz daha çok ilgi görür konu hocam.Çift kavrama otomatik komple pişmanlıktır. Sıfır km alınır, garantisi bitene kadar kullanılır, sonra birisine satılır (kakalanır).
-
Kronik powershit
zaten fordda anladı değiştirdi bunu 7000 de çok iyi yok öyle yağma sol ayağım cennete mesarifsiz
7000 ile bitmez o servise gitsen zaten deli paralar isterler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 1 Aralık 2020; 12:0:31 >
quote:
Orijinalden alıntı: coskunserceÇift kavrama otomatik komple pişmanlıktır. Sıfır km alınır, garantisi bitene kadar kullanılır, sonra birisine satılır (kakalanır).
Alıntıları GösterAynen
Aynı araçtan bende vardı 3 kez kavrama değiştirdim lanet olası arabayı sattım kurtuldum sende sat ve kurtul çözüme ulaşınca. Ama bir süre çözülür sonra yine sıkıntı başlıyor bilgin olsun.
Almayı düşündüğüm bir araç ve şanzumandı, konuyu takipteyim. Hele @CaNeRR 'in yorumunu görünce ...
-
Merhaba Şase verirseniz ürünün fiyatına bakıp size dönüş yapayım.
-
eğer yetkili serviste yaptıracaksanız bence fiyat normal.
-
istanbuldaysanız mutlaka Atco Otomatik Şanzıman Revizyon Merkezi ile görüşün derim..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Calboristanbuldaysanız mutlaka Atco Otomatik Şanzıman Revizyon Merkezi ile görüşün derim..
teşekkür ederim aracımı kartal oto sanayide doğan şanzımana götürdüm aracımı bir kaç saat önce aldım gayet güzel viteş geçişleri vardı titreme problemi yaşamadım aracımın kavraması 68-70 bin km civarında yetkili serviste garanti kapsamında değişmişti değiştirirken bilya cırcır ları değiştirmemişler pas tutmuş parçalar
-
Aman deyim aman. Ben cok çektim benzinli otomatiği sakın. Ama dizelini alırsan onda bir sorun yok yağlı kavrama onlar benzinli yağsız kavrama.
quote:
Orijinalden alıntı: CaNeRRAman deyim aman. Ben cok çektim benzinli otomatiği sakın. Ama dizelini alırsan onda bir sorun yok yağlı kavrama onlar benzinli yağsız kavrama.
dizel otomatiğini 4 ay kadar kullandım gaz tepkisi olsun vites geçişleri olsun efsane bir uyum icinde calısıyordu imkanım olsa alırım :) titreme söz konusu bile olamaz
-
Benzinlide yağsız dizelde yağlı geçirir ford adama
Amerika'da toplatıldı bu arabalar, Ford s.ke s.ke arabaları geri aldı 3 milyar zarar yazdı bu yüzden..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Şikayetinizi belirtmemişsiniz ama sorun kalkışta titreme ise bu durum o arabalarda kronik bir sorun diye hatırlıyorum. Az bir araştırmayla bolca şikayete ulaşabilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam tam olarak sorunu çözebilen de yoktu. Yetkili servisler de buna dahildi. Şikayetiniz bu titreme ise yaptırmadan önce iki kere düşünün. 7000 lira verip sorunu çözememek var işin ucunda. Yok farklı bir sorundan dolayı tamir olacaksa ona bişey diyemem.
|
Benzer içerikler
- egea 1.6 multijet yakıt tüketimi
- rsa yazılım
- arabanın boyası kalktı ne yapmalıyım
- yağ yakmayı önleyen motor yağı
- p0133 arıza kodu
- sıfır megan 4 fiyatları
- jeep compass
- opel mokka gse
- opel mokka 2021
- samsung auto
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X