Şimdi Ara

LANCER gibi BAŞKA ARAÇ VARMI?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yani Kaliteli C sınıfı, gösterişli, sorunsuz, Benzinli ve otomatik olup az yakan, üstelik otomatik vitesi sorunsuz olan birde fiyatıda uygun Mitsubishi LANCER gibi bildiğiniz başka araç varmı????

Yoksa sadece Çakma köpekbalığı LANCER'ın rakibi yokmu? (NOT: Gerçek köpekbalığı EVO bi başka orası ayrı)

• LANCER 1.ci tamam.
  • >İmpreza ne güne duruyor....
  • Bu Fanatikler Ürüyomu Napıyo Anlamadımki.
  • Tamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var, ama söylemem.
  • 2009 Lancer 1.5 Otomatik sahibiyim. Bana göre Lancer'i alt edebilecek bir araç varsa, Lancer'den önce kullanmakta olduğum Mazda 3'tür.

Aynı fiyatlı 2009 Mazda 3 Touring;

Sunroof, tam otomatik klima, 6'lı cd çalar, daha kaliteli hoparlörler, sensör paketi gibi ek donanımları, daha çabuk hızlanması, daha kısa vites aralıkları ile Lancer'i geçer. Tek fark; yakıt tüketimi daha fazladır. Lancer AT şehir içi 8,5-9 Litre, Mazda 3 AT 9,5-10 Litre yakar.

Evo'yu çok başka bir konumda tutuyorum; tüm otoritelerin saygıyla eğildiği ender otomobillerden. Aynı kasayla 1.5 motor, 109 beygir ve çok düşük torklu bir aracı aynı isimle nasıl çıkartırlar, anlamıyorum. Lancer yerine başka bişey deseler daha iyiymiş...

27-28-29 Bin liraya 2009-2010 model C sınıfı başka araç yok zaten; megane, focus, jetta 30 Binin üstünde fiyattalar.

İkisi de fiyatına göre pişman ettirmeyecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

LANCER 1.ci tamam.

LANCER 1. felan demiyorum ciddi ciddi soruyorum. Yani max 30bin TL ye karizma bi araç arıyorum hepsi bu, fanetiklik felan değil.

değişik gözle bakmasa millet "alfa 156 " da bence çok güzel. Aynı şekilde Mazda 3 'e baktım ama fiyatları biraz yüksekmiş mazdanın.

Sadece gözümden kaçmış bir model vermıdır diye sormak istemiştim hepsi bu. Sağlık olsun. Ne diyim herkez gibi focus,jetta,megane,astra, linea , corolla,civic kullanmak istemiyorum. Suçmu?????

Ancak bunları kullanmak istemiyorum diyede çok fahiş parça fiyatları ve yakıt parasıda ödemeyeceğim bi araç varmıdır diye sordum ya hepsi bu polemik yapmayın arkadaşlar. Varsa bildiğiniz paylaşın rica ederim.
  • Fiyat konusunu bilmem ama civic le kardeş gibi bunlar çoğu özelliği az çok aynı
  • Güzel araçtır.İnvite donanımlısını almak şartı ile tabiki.

Ben tasarımını beğeniyorum.Ayrıca içide sade ve ferah geliyor bana da.2. eli biraz zayıf ama alınası bir araç bence..Sonuçta her malın bir alıcısı var..
  • Tek eksiği marka algısı..
  • Civic HB gösterişlidir otomatiğide az yakar..
    Üretilmeyen bir model olması sizin için sorun değilse Alfa 156 olabilir.. Ben sıfır araç almadan önce ikinci el düz vitesini almaya baya niyetlenmiştim kullandım iç dış tasarımı motor sesi sürüş zevki süper bir araç.. Otomatiği Civic hb kadar az yakmaz..
  • Amaç ne anlasam...
  • Lancer çoğu kişinin rüyalarını süsler ama birkaç yıl önce benzerlerine göre fiyat avantajı daha iyiydi bu avantajı kapatıyor olması üzüyor-düşündürüyor. Benimde çok çok beğendiğim bir araç fakat diğer saydıklarınız (hani herkeste olan) sanayide bir sürü iyi usta sayesinde sizi servislerden kurtarırken Lancer da bu gibi dezavantajlar varsa bunu daha önce olduğu gibi daha büyük fiyat avantajıyla tolere edebilmeli. İşin özü biraz daha uygun f/p olmalı ki kalbe hitap ettiği gibi akla da hitap edebilsin.
    Belash de haklı imaj olarak, donanım bolluğu ve sorunsuzluk olarak Mazda 3 de son derece ciddi bir lancer alternatifi ama f/p avantajı düşük. Lancer a göre pahalı.
    Bu grupta bu ikisi dışında başka araç olduğunu sanmıyorum.
  • 1.4 hdı nemo ile lancer kapısmıstı e 5 yan yolda nemo güzel aldı yolu :D
    ama lancer ın o muhtesem yolculugu ve yumusacık arka koltukları ve cok rahat suspansıyonu gerçekten cogu arabada yok :)

• 2004 lancer kullanıyoruz ama aracın canı çıktığı için pek memnun değiliz. Her ne olursa olsun tavsiye ederim.
  • ımpreza var kardeş gibi bişey zaten
  • Japon araçlarına ekstra bir sevgim ve sempatim vardır, keza mitsubishi'ye de fazlasıyla.
    Lakin ben o kalitesiz iç mekanından dolayı Lancer'i sevmiyorum, istediğin cevabı veremedik ama idare et.
  • Böyle bir konuda nasıl cruze veya aveo'nun lafı geçmemiş,gözlerime inanamadım!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.