Şimdi Ara

LANCER gibi BAŞKA ARAÇ VARMI????? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fiat2001brava

Yani Kaliteli C sınıfı, gösterişli, sorunsuz, Benzinli ve otomatik olup az yakan, üstelik otomatik vitesi sorunsuz olan birde fiyatıda uygun Mitsubishi LANCER gibi bildiğiniz başka araç varmı????

Yoksa sadece Çakma köpekbalığı LANCER'ın rakibi yokmu? (NOT: Gerçek köpekbalığı EVO bi başka orası ayrı)

kaliteli c sınıfı...ve lancer
    geçenlerde mitsu bayisi yerine başka yere mi gittim nedir?..
    birde bayinin satamadığı elinde kalmış olan 2011 e arkadaş 47 bin dediğinde bayiden gülerek çıktım desem yeridir
    ama gösteriş 10 numara,
  • konuyu açan arkadaşa tavisyem biraz ufkunu genişlet git bayilere araçları bir gör dene sonra yine gel konu aç
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Böyle bir konuda nasıl cruze veya aveo'nun lafı geçmemiş,gözlerime inanamadım!

aman diyim yerin kulağı var
  • aveo ile neredeyse aynı fiyat(2. el dahil) tabi güzel olacak
  • adam sizden tavsiye ekstra seçenek istemiş siz hemen aforoz etmişsiniz.. ucuz ama aynı zamanda spor sorunsuz araç sormuş. yukarıda bir arkadaşın dediği gibi mazda 3 olabilir.
  • Jetta var.

The bomb has been planted.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkez kendince birşeyler yazmış sağ olsunlar var olsunlar.

Bazı arkadaşlar ne istediğimi anlamamış. Onlarda sağ olsun var olsunlar.

Öncelikle herkezin zevki farklı, zaman zaman değişen zevkleride olur insanların. Ben pek çok araç sahibi oldum büyük çoğunluğu "C" sınıfı diye tabir edilen compact sınıf araçlardı. O yüzden araçları ve özelliklerini gayet iyi biliyorum.

Benim bazı arkadaşlara anlatamadığım şey ben farklı bir araç arıyorum. 50bin-60 bin veremem şu anda bir otomobile. En fazla 30bin TL verebileceğim araç arıyorum. Ancakkkkk sıradan bir araç aramıyorum.

Benden biliyorum 30bin TL yer yığınla araç var, hemde "tutulan" 2.eli iyi" "ustası bol" vb. sıfatlara sahip.

Ama istemiyorum arkadaşlar İSTEMİYORUM. sıradan araç istemiyorum.

Çevrede fazla olmayan, otomatik olan, olabildiğince az yakıt tüketimli(dizel gibi yaksın yada manuel gibi yaksın demiyorum dikkat), donanımları bol, güvenliği yeterli( NCAP 5 yıldız aramıyorum:)) ve son olarak LPG uyumlu motoru olan.

Farkındayım ço kşey istiyorum ama bunları bana sunan bir kaç araç buldum. 1-Lancer, 2- Mazda3 , 3- Alfa-156

Size sorduğum şey tam burda başlıyor benim göremediğim, bilmediğim bu tip başka araçlar varsa söylermisiniz. Hepsi bu.

Zaten 100 km de 3,6 Lt mazot tüketen 2. bir aracımız var eşime ait, yolculukları o araçla yapıyoruz genelde. Bu araç ise biraz farklı olma isteği yılda 8-10 bin km arası yol yapacak ve yaparkende zevk verecek bi araç olsun istiyorum.

Umarım bu sefer biraz daha açıklayıcı olabilmişimdir. Saygı ve sevgiyle.

• Konuyu düzeltip fanatizm içermeyen bir şekilde yaz bence tepki çekmişsin.Sorunu cevaplayayım:
    Eski kasa jetta lanceri biçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Konuyu düzeltip fanatizm içermeyen bir şekilde yaz bence tepki çekmişsin.Sorunu cevaplayayım:
    Eski kasa jetta lanceri biçer.

Öncelikle fanatik felan değilim hele Lancer fanatiği heç değilim .

Ancak haklısınız millet lancer'a karşı doluymuş benim çakmağın minik alevini bekliyormuş meğer.

Jetta konusunda sağolun ama Avrupada 11 ülke gezdim içlerinde Almanyada vardı, ama doğru dürüst hiç ama hiç jetta görmedim. Birde ülkemde o kadar çok varki eski kasa jetta bıktım görmekten. Arkadaşımda var zaten şu anda jetta Ama ne TSI ne FSI lpg olmuyor. Kısaca heryeri bana göre ? olan bir araç jetta.

Ama keşke param yetsede eski kasa Passat alabilsem, lakin o da o fiyatıla benim için ulaşılmaz.

• Lancer kraldır bir tanedir hiç bir araba onu geçemez otobana çıktığı zaman yolda ne m6 ne sls bırakır görenler yoldan çekilir polisler ceza yazmaya korkar kimse camdan el kol yapamaz
  • bende senin gibi düşünüyordum lancer aldım,şimdi keyfime bakıyorum
  • quote:

Herkez kendince birşeyler yazmış sağ olsunlar var olsunlar.

Bazı arkadaşlar ne istediğimi anlamamış. Onlarda sağ olsun var olsunlar.

Öncelikle herkezin zevki farklı, zaman zaman değişen zevkleride olur insanların. Ben pek çok araç sahibi oldum büyük çoğunluğu "C" sınıfı diye tabir edilen compact sınıf araçlardı. O yüzden araçları ve özelliklerini gayet iyi biliyorum.

Benim bazı arkadaşlara anlatamadığım şey ben farklı bir araç arıyorum. 50bin-60 bin veremem şu anda bir otomobile. En fazla 30bin TL verebileceğim araç arıyorum. Ancakkkkk sıradan bir araç aramıyorum.

Benden biliyorum 30bin TL yer yığınla araç var, hemde "tutulan" 2.eli iyi" "ustası bol" vb. sıfatlara sahip.

Ama istemiyorum arkadaşlar İSTEMİYORUM. sıradan araç istemiyorum.

Çevrede fazla olmayan, otomatik olan, olabildiğince az yakıt tüketimli(dizel gibi yaksın yada manuel gibi yaksın demiyorum dikkat), donanımları bol, güvenliği yeterli( NCAP 5 yıldız aramıyorum:)) ve son olarak LPG uyumlu motoru olan.

Farkındayım ço kşey istiyorum ama bunları bana sunan bir kaç araç buldum. 1-Lancer, 2- Mazda3 , 3- Alfa-156

Size sorduğum şey tam burda başlıyor benim göremediğim, bilmediğim bu tip başka araçlar varsa söylermisiniz. Hepsi bu.

Zaten 100 km de 3,6 Lt mazot tüketen 2. bir aracımız var eşime ait, yolculukları o araçla yapıyoruz genelde. Bu araç ise biraz farklı olma isteği yılda 8-10 bin km arası yol yapacak ve yaparkende zevk verecek bi araç olsun istiyorum.

Umarım bu sefer biraz daha açıklayıcı olabilmişimdir. Saygı ve sevgiyle.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-2011-cerato-koup-siyah-resim-eklenecek-64331961/detay

Bu nasil sence?

• Teşekkür ederim LEO kardeş harbiden çok güzel ve farklı görünüyor. Hiç haberim yoktu böyle bir araçtan. Ancak 2 kapılı. Ama beğendim aracı
  • Yeni bir fanatik mi doğuyor?
  • Lancer ucuz değilki. Tutulmadığı halde diğerleriyle aynı fiyatta hatta daha pahalı. Ayrıca lancera evo kit takmadıktan sonra ne gösterişi ne de havası kalıyor. Evo kitle alınca da c sınıfı dizellerin fiyatına geliyor. Bana göre tercih edilecek bir araç değil çünkü tek artısı az yakıyor olması.
  • 2 aylık 2011 Lancer Invite sahibiyim. Arabamı almadan önce, bir arkadaş grubunda yeni tanışmış olduğum birisiyle sohbet ederken konu arabalara geldi ve yeni bir araba alma arefesinde olduğumu, tercihimi de Lancer'dan yana kullanacağımı söyledim. Sen misin bunu söyleyen?! Adamın Mitsubishi ve dolayısıyla Lancer hakkında demediği kalmadı. Hatta bir ara iş "ne alırsan al Lancer alma" ya kadar geldi. Şaka gibi! Şimdi yukarıdaki bazı mesajlara bakıyorum da, burada da durum hiç farklı değil.

2 aydır büyük bir keyifle biniyorum. C segmentindeki diğer marka ve modellerle arasında dağlar kadar fark olmadığını, birisinin diğerine fersah fersah fark atmadığını, geriye de sadece tercihlerin önemli bir etken olarak kaldığını aklımdan çıkarmıyorum.

Konuyu açan kişiye; her ne alacaksanız alın, yeter ki içinize sinsin. Ben piyasadaki en kötü arabayı aldım (hem de 0 Km.) ama bugün de 2 ay önce
    yaptığım aptallığı(!) yine yapardım, çünkü içime sindi. Gerisi laf ü güzaf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redstorm -- 22 Haziran 2012; 0:02:11 >

• quote:

Teşekkür ederim LEO kardeş harbiden çok güzel ve farklı görünüyor. Hiç haberim yoktu böyle bir araçtan. Ancak 2 kapılı. Ama beğendim aracı

Bisey degil dostum, bir onceki mesajindan anladigima gore arabalara bakis acimiz seninle ayni. Gecen ay bunlardan bi tane aldim ben de (2.el 40binde) ve su an cok memnunum. Lancer, Mazda3, Colt, Ibiza, Smart Roadster, Mito, vs baktigim diger araclardi, sonra bu araci gordum ve o gunden sonra dogru duzgun uyku uyuyamaz oldum. Aptalca ama resmen asik oldum arabaya Aracla ilgili merak ettigin bisey olursa her zaman yardimci olabilirim, kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo -- 22 Haziran 2012; 10:53:43 >

• arkadaslar bu 2009 ve sonrası otomatik lancer lar 4 ilerimi 5ilerimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

Fiyat konusunu bilmem ama civic le kardeş gibi bunlar çoğu özelliği az çok aynı

civic ten çok daha az yakıyor. ama civic daha kaliteli bence ;)
  • Alfa Romeoların otomatiği var mı bilmiyorum,Alfalar hakkında bir bilgim yok ama bir araştır istersen.En azından nadir bulunan ve sıradan olmayan bir araç.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.