Şimdi Ara

lan t3 nedir türkiyede varr mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nedir bu lan t1 , lan t3 bağlantısı ......olan arkadaşlar nasıl bu bağlantıya sahip oldunuz nereye başvuruluyor fiyatlar nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemcaw -- 15 Aralık 2005, 15:36:20 >

1024K Cable/ISDN 120 kb (Download hizi)
    2048K Cable/ISDN 240 kb (Download hizi)
    3000K Cable/ISDN 350 kb (Download hizi)
    3500K Cable/ISDN 512 kb (Download hizi)
    T1 Lan 1.5 Mb (Download hizi)
    T2 Lan 3 Mb (Download hizi)
    T3 Lan 5-8 Mb (Download hizi)

Bu oranlari yaklasik olarak verdim

Not: Her birim saniye basina yapilan download hizinin ölcüsüdür.
    Mesela : T1 Lan 1.5 Mb (Download hizi) <== Bu baglanti ile Her saniye basina yaklasik 1.5 Mb indiriliyor

t serisinde baglanti hizlari degismis olabilir.. daha da hızlılanmslar diye duydum..

• itü öğrenci yurdunda t3 x 3 var. adamlar 10 mb download yapıyorlar saniyede. elemanlar hafta sonu evlerine kocaeli ye geldiklerinde her seferinde laptopların disklerini full getirip izmitte bize boşaltıyorlar.

paso indiriyorlar.

ben bi keresinde mcafee den download testi yapayım dedim gittiğim zaman yanlarına. mcafee in sitesi hızı ölçemedi. NaN dedi.

p4 3.0 laptop 512 ramli toshiba internet explorer ın sayfa açma hızına yetişemiyor.
  • lan lu lun lu konuşma lan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    X-Fİ nedir bilen var mı?
    20 yıl önce açıldı
    Bu ne böceği? Bilen var mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadiker

Ben de Çukurova'da master yaparken hocamın odasında 2 mb/s görmüştüm, az kalsın çığlık atacaktım.
    Böyle şeyler biz 40'lı yaşlarımızı sürerken yaygınlaşır herhalde ancak bizim ülkemizde (benim 10 senem var yani)...
    İnsanın ağzının suyu akıyor arkadaşlar, yapmayın etmeyin 10 mb/s download falan. 50 kb/s gördük mü sevinçten havalara uçuyoruz biz, psikolojimiz bozulacak :):):)

Benim bozuldu zaten okulda şipşak evde ölü...

edit:alinti yapamadim icin ozur dilerim ama laptopta bi sorun var neden bole anlamadim ama smiley koyamiyorum mesala yan taraftan yada hizli cevap yazrken ustte baslik bos kaliyor kendi kendine doldurmuyor kucultulmus ek dosya haline getirilmis resimleri acamiyoruym nededir bilen var mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guitarist Boy -- 15 Aralık 2005, 22:02:38 >
    // .. Gürültü, patırtının ortasında sükunetle dolaş; sessizliğin içinde huzur bulunduğunu unutma. Başka türlü davranmak açıkça gerekmedikçe herkesle dost olmaya çalış. Sana bir kötülük yapıldığında verebileceğin en iyi karşılık unutmak olsun. //
    Foruma Özel Ses Kayıtlarım《http://vocaroo.com/i/s0aSlzSJFvxX》 《http://vocaroo.com/i/s1XMC013IZSm
  • itüde yurtta kalmıştım 1 sene
    4mb/saniyeyi gördüm
    divx filmi mp3 gibi indirdim:)
  • bizim ewdede 256 mb war...
    4dk.da 720mb
    yani divx 5dkdan az sürüyor harddisk buhıza nekadar dayanır acaba??
  • quote:

Orjinalden alıntı: barrotti

T2 LAN 1snde 3Mb>
    1dk.da 180mb
    4dk.da 720mb
    yani divx 5dkdan az sürüyor harddisk buhıza nekadar dayanır acaba??

Ama o kadar hızlı server bulmak lazım...Senin hızın 4mb/sn oluyor ama filmi indirdiğin server o kadar bandwidth i desteklemiyor...Amca şansa bikaç tane çıkıyor..
    Bildiğim birşey varsa o da hiçbirşey bilmediğimdir.
  • ağzınızın suyu akıyor ama hızlı download yapma imkanın her zaman olduğu zamanda download yapmıyorsun zira zevki kaçıyor.her şeyin zevki zor olduğu zaman!
    benim saniyede 1mb ye yakın download yapma imkanım var(bağlantım 10 mb)1 senede 1gb download yapmamışımdır
  • arkadaşlar türkiye de en hızlı internet erişimini devlet universiteleri kullanıyor ve en hızlıları dawww.istanbul.edu.tr ilewww.itu.edu.tr dir 2sinin hızıde geçen seneye kadar 165 Mb ti, son seneler ayrıca hızlanma oldu mu bilemiyorum ama hızları buydu, bizim universitenin web sayfası itu den daha hızlı açılıyordu bizim local e göre yani intranete göre daha hızlı...
    Güzel günlerdi...
    Şimdi dial-up kullanıyorum.
    Ağlayasım geliyor.

Sertan..

Orjinalden alıntı: sbintas

ITU Golet yurtlarında 4 sene kaldım.
    Yıllık bağlantı ucreti 2003 yılında 30.000.000TL (30YTL) idi.
    Güzel günlerdi...
    Şimdi dial-up kullanıyorum.
    Ağlayasım geliyor.

Sertan..

Dostum attan inip eşşeğe binmişin diyeceğim ama durumunu tam olarak ifade etmez. Şöyle demek lazım: Ferrari'den inip kağnıya binmişin, veya yaya kalmışın.
    Üniversite bağlantısının tadını master yaparken öyle bir almıştım ki, daha sonraki bağlantılara alışmak çok zor oluyor. Hocaların bilgisayarı istediğim an elimdeydi, hafta sonları gidip dünyaları indirirdim, aaaah nerde o günler...
    Herhalde o bağlantıları evlerinde ancak torunlarımız görecek, biz de bastonumuza dayanıp torunumuzun bilgisayarının başında bugünleri hatırlayıp derin derin iç çekeceğiz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.