Şimdi Ara

X-Fİ nedir bilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ses kartlarında x-fi diye yeni bir terim duydum! Notebookuma ses kartı alacaktım ama yeni modellerde x-fi var, x-fi özellikli olan bir ses kartı var mı notebook için?

Bilen (özellikle alan), gören varsa bir zahmet açıklayıversin. Herkese iyi çalışmalar, malum hafta başı

� Beşiktaş JK � ÇARŞI
    Ey iman edenler Allah'ın size helal ettiği temiz şeyleri haram kılmayın, hududu da aşmayın. Doğrusu Allah, aşırı gidenleri sevmez. Allah'ın size verdiği rızıktan temiz ve helal olarak yiyin. İnandığınız Allah'dan sakının.Hazret-i Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)
  • FORUMDA X-Fİ diye aratsaydın şimdiye kadar bulmuştun
    (tabi forumun araması çalışıyorsa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LINEBACKER -- 19 Aralık 2005, 8:46:56 >
    AMD PHENOMII X6 1090T ~ GIGABYTE GA-890GPA UD3H ~ ZOTAC 760GTX 2GB ~ KINGSTON HYPERX 2x2GB DDR3 1600 ULV ~ SANDISK ULTRA PLUS 256GB SSD ~ LG 32LW4500 3DTV MONITOR ~ CREATIVE X-FI TITANIUM FATALITY PRO ~ CREATIVE MEGAWORKS 5+1 THX ~ GIGABYTE 3D MARS FULL TOWER ~ HIGH POWER ABSOLUTE 600W ~ PLEXTOR CDRW PX-W5224A ~ ASUS DVDRW 1814BLT
  • X-FI (EXTREME FIDELITY) mükemmel bir ses kartı ben kullanıyorum zs ile aralarında çooook fark var çoooook
    PHILIPS 107-P4 TRINITRON / DFI LANPARTY ULTRA-D / A64 VENICE 3200+@2850Mhz "Daily"(0515 FPBW)+FX55 HEATSINK / 2x1GB KINGSTON (SAMSUNG UCCC) 280Mhz / 256MB SAPPHIRE X850XT@PE / 200GB SAMSUNG SATA-2 NCQ HDD / AOPEN H600A / ASUS ATLAS-55GA 550 WATT PSU / SKYSTAR 2 v2.6C / CREATIVE X-FI EXTREME MUSIC / CREATIVE MEGAWORKS 550 THX 5.1 / NEC 3500AG 16X DVD WRITER / TOSHIBA 16X DVD-ROM
  • creative in yeni ses kartları ve önceki audigy serisinden gerçektende cok farklı.zaten işlemci hızı 3.6ghz,fark burdan belli
    defalarca dedim,şu alt topici ses sistemleri ve ses kartları şeklinde düzeltin die.böylece böyle başlıklar burada açılmayacaktı.sakın ola ses kartıda bir donanım demesin kimse

http://forum.donanimhaber.com/forumid_241/tt.htm

-----------------------------
    http://www.soundblaster.com/products/welcome.asp?category=1&subcategory=208&
    http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=14064

kartın özellikleri bu linklerde belirtilmiş.benim en cok dikkatimi çeken özellik 24-bit Crystalizer özelliği.mp3lerimizi bile cok kaliteli şekilde 5.1 almamızı sağlıyormuş.sanırım cmss de de büyük değişimler olmuş.hee tabi birde eax 5 var

• Peki arkadaşlar bu x-fi destekli kartların notebookla kullanıma uygun versiyonlar yok mu USB'den falan takılabilecek yada pcmcı yuvaya girebilecek?

� Beşiktaş JK � ÇARŞI
    Ey iman edenler Allah'ın size helal ettiği temiz şeyleri haram kılmayın, hududu da aşmayın. Doğrusu Allah, aşırı gidenleri sevmez. Allah'ın size verdiği rızıktan temiz ve helal olarak yiyin. İnandığınız Allah'dan sakının.Hazret-i Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUPERSU NEDİR BİLEN VAR MI ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.