Şimdi Ara

Lan deprem oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ciddiyim ha hissettiniz mi siz? Harbi harbi salladı böyle öyle yalan dolan değil şimdi Pusholder'de atmış tweet. Acaba kaç şiddetti bu. Bence rahat bi 3 4 ü var demedin demeyin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hissetmedim meteor düşse iyi olur ama

• Balıkesir 1 saat önce 4.3
    1:58’de de 5.0 büyüklüğünde olmuş.

İstanbul Anadolu yakasında hissetmedim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • He ya harbi sağlam sallandı umarım gelmez ya ağzını hayra aç

• Sing_a_song kullanıcısına yanıt
    Olabilir vallahi bizde anadolu yakasında bir akrabayı ziyaretten döndük (biraz geç döndük işte) onlarda muhtemelen yazardı hissetselerdi.

• Vallahi önlem alarak iyi etmişiniz hocam. Umarım bişey olmaz da allahtan yarın cumartesi benide uyku tutmadı bak şimdi.

• He ya küçük küçük oluyor vallahi bi patlayacak diye bende korkuyorum ben en iyisimi bu gece ayık olayım biraz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hachiko'ya ne oldu?
    6 yıl önce açıldı
    SON DAKİKA DEPREM OLDU
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben hissetmedim fakat face de biri paylaşmış baya baya çatlama sesi duydum bu sefer gidiyoruz herhalde dedim diyor

• NeyzenEfendi kullanıcısına yanıt
    Sahiden sallandığımı hissettim ben. Ki bardak vardı onümde içinde su falan vardı o da titreşti bayağı.

• Anadolu nun Ege kısmı, yani batı Anadolu, Yunanistan'ın ve Kuzey Afrika'nın altına girecek şekilde hem güneybatı'ya doğru hem de aşağı yönde (dünyanın içine doğru) ilerliyor. bir halıyı diğerinin altına sokmak gibi düşünün.

uzun vadede Ege bölgesi toptan denizin altında kalacak ama tabi bu milyonlarca yıl sürecek.

bu ilerleme her saniye gerçekleşmiyor çünkü plaklar arası sürtünme kuvveti plakların kaymasını engelliyor. belli bi süre sonra sürtünme kuvveti yetersiz kalınca aniden kopma oluyo ve plaklar birkaç santim daha kayıyolar. bu kayma olayını da biz deprem olarak hissediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 4 Haziran 2022; 5:54:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o küçük küçük oluyor dedikleriniz hep oluyo hocam. normalde bakmadığınız için görmüyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle durumlarda ilk bakacağınız yer kandilli anlık depremler sayfası....

Konu açma zamanıyla uyumlu Balıkesir'de 4,9 şiddetinde bi deprem olmuş.

Bulunduğum konumda 7.kat evimden 200-250 km ötedeki 5-6 aralığındaki depremleri bile hisseden ben, Balıkesir'de yaşayıp ta bu depremi hissetedemeyenlere teessüf ederim.Lan deprem oldu 

Lan deprem oldu
    Lan deprem olduwww.koeri.boun.edu.tr
    Son Depremler
    http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst6.asp

• kadobay kullanıcısına yanıt

Elbet ki buraya bakmak lazım. Ben tam sallanma bitti direk telefonumu açıp açmıştım konuyu. Zaten canım da biraz istiyordu gecelemek ama şu deprem olunca biraz daha irkildim uyumadım yaklaşık bi 8:30'a kadar falan. Gerçi sadece depremden değil ama onunda etkisi var oturmamın.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme için sağol. Çok fazla jeoloji bilgim yok öğrendiğim iyi oldu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.