Bildirim
Lan Bunu Kim Yaptı Ya (SS'li)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ben yapmadım -
uza -
"lan" ne ya bu nasıl hitabet şekli? Asker arkadaşınmıyız biz? Burası bingonun ahırı mı? Lütfen biraz özen gösterelim sevgili forum dostarım de forum ahalisi de. -
quote:
Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12
"lan" ne ya bu nasıl hitabet şekli? Asker arkadaşınmıyız biz? Burası bingonun ahırı mı? Lütfen biraz özen gösterelim sevgili forum dostarım de forum ahalisi de.
Hocam bingonun ahırı yok da dingoların varmış. 2 dönüm. -
quote:
"lan" ne ya bu nasıl hitabet şekli? Asker arkadaşınmıyız biz? Burası bingonun ahırı mı? Lütfen biraz özen gösterelim sevgili forum dostarım de forum ahalisi de.
Herkes la lan diye konuşuyor benim ki mi battı? Aynı konuyu bir yarbay açsa gıkınız çıkmaz, saçma sapan aptal, işlevsiz bir rütbeye göre muamele yapıyosunuz. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Aimp3
quote:
Herkes la lan diye konuşuyor benim ki mi battı? Aynı konuyu bir yarbay açsa gıkınız çıkmaz, saçma sapan aptal, işlevsiz bir rütbeye göre muamele yapıyosunuz.
tamam reyiz sakin ol -
quote:
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Aimp3
quote:
Herkes la lan diye konuşuyor benim ki mi battı? Aynı konuyu bir yarbay açsa gıkınız çıkmaz, saçma sapan aptal, işlevsiz bir rütbeye göre muamele yapıyosunuz.
tamam reyiz sakin ol
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X