Şimdi Ara

HAİN KOSTOK!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• lanet olası ahtapot.

Hain Kostok: Anlamı ve Özellikleri

Hain Kostok Ne Demektir?

Hain kostok, özellikle yakın zamanda meydana gelmiş bir olay veya durumda, bir kişiye veya gruba yönelik şiddetli öfke ve kin ifade eden bir sözdür. Bu öfke, çoğu zaman bir ihanet, haksızlık veya zarar verme eylemi sonrasında ortaya çıkar.

Hain Kostokun Özellikleri

• Şiddetli Öfke: Hain kostok, kişinin öfkesinin çok güçlü bir şekilde hissedildiğini gösterir.
    • İhanet Hissi: Bu öfke, genellikle bir ihanet veya haksızlık hissine dayanır.
    • Kin Besleme: Hain kostok kullanan kişi, öfkesinin yanı sıra kin de besler.
    • Yakınlık İlişkisi: Hain kostok, genellikle yakın bir ilişki içinde olunan kişilere karşı kullanılır.
    • Geçici Bir Durum: Hain kostok, genellikle geçici bir duygudur ve zamanla yatışabilir. Ancak, bazı durumlarda uzun süre devam edebilir.

Hain Kostokun Kullanım Alanları

Hain kostok, çeşitli durumlarda kullanılabilir:

• Kişisel ihanetlerde
    • Toplumsal adaletsizlikler karşısında
    • Savaş veya çatışma durumlarında

Sonuç

Hain kostok, şiddetli öfke ve kini ifade eden güçlü bir sözdür. Bu söz, genellikle bir ihanet veya haksızlık sonrasında kullanılır. Hain kostok, geçici bir duygu olsa da, bazı durumlarda uzun süre devam edebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yanardağın hikmeti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

HAİN KOSTOK!!
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • bu sahnedeki Ahtapot gerçek değil plastikten yapılma

Bunu sana kim yaptı kurt ;

-hav hav hav

-hain kostok

ile biliyoruz güzel bir espiri de olsa aslını bilmemizde fayda var Kostok karakteri Hun Türklerinin düşmanı olan Alan Beyidir ve Kostok karakteri Tarkan Gümüş Eğer filminde vardır , Tarkan Viking Kanı filminde ki Vikinglerin kumandanın ismi Toro dur . Bu karışıklık büyük ihtimal Bilal İnci'nin hem Kostok'u hemde Toro'yu canlandırmasından ileri gelmektedir

-ALINTIDIR-

https://www.izlesene.com/video/tarkanin-olum-dosegindeki-baba-kurt-ile-konusmasi-hain-kostok-icermez/8498614

Bu durumda senelerdir hain kostokla daşş geçerken aslında iki filmi karıştırdığımız için biz komik duruma düşmüşüz laaaaan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KötüKediŞero

Bir alıntı yaparak mevzuyu aydınlatalım sevaptır...

Bunu sana kim yaptı kurt ;

-hav hav hav

-hain kostok

ile biliyoruz güzel bir espiri de olsa aslını bilmemizde fayda var Kostok karakteri Hun Türklerinin düşmanı olan Alan Beyidir ve Kostok karakteri Tarkan Gümüş Eğer filminde vardır , Tarkan Viking Kanı filminde ki Vikinglerin kumandanın ismi Toro dur . Bu karışıklık büyük ihtimal Bilal İnci'nin hem Kostok'u hemde Toro'yu canlandırmasından ileri gelmektedir

-ALINTIDIR-

https://www.izlesene.com/video/tarkanin-olum-dosegindeki-baba-kurt-ile-konusmasi-hain-kostok-icermez/8498614

Bu durumda senelerdir hain kostokla daşş geçerken aslında iki filmi karıştırdığımız için biz komik duruma düşmüşüz laaaaan

BİZE HERKEş KOSTOK

• o ahtapot dan çok korkuyordum küçükken.o ne öyle ya adam yiyen ahtapot mu olur adamlardaki kurgu 10 numaraymış yalnız :D her zaman söylerim eski seneryolar çok güzel.keşke bu filmin günümüz zamanına uyarlananı çekilse...iffet den iyi olacağı kesin :D

Orijinalden alıntı: julyan

bu sahnedeki Ahtapot gerçek değil plastikten yapılma

Hocam imkansız gerçektit ya hatta kızlara falan saldırması da gerçek bence. Tarkan da kılıcıyla kesiyor işte

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.