Şimdi Ara

LAMİMANT PARKEDEKİ BU DELİK NASIL DÜZELTİLİR ?(RESİMLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
14.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LAMİNANT PARKE ÜZERİNE TABAK DÜŞMESİ SONUCU DELİK AÇILDI NASIL DÜZELTİLİNEBİLİR TAVSİYESİ OLAN VARMIDIR... ŞU ANDA ÇOK GÖZE BATIYOR

• yeni yaptırdıysanız söyleyin gelsin değiştirsinler.sökülüp takılabiliyor biliyorsun
  • macun ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

macun ile.

yok yeni değilde evde kiracıyız zaten çıkma durumu varda böyle gözükmesin istedik....tam olarak nasıl kapatabiliriz bunu macun ile ?
  • Aynı parkelerden bulun parkeler takılırken herhangibir yapıştırıcı uygulanmıyor yani birbirine geçmeli birini çağırın halledder.Çünki ortadan tek olarak çıkmaya bilir oraya kadar söker tekrar takar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

macun ile.

yok yeni değilde evde kiracıyız zaten çıkma durumu varda böyle gözükmesin istedik....tam olarak nasıl kapatabiliriz bunu macun ile ?

yakın civardaki bir mangoza gidin orada renkli macunlar var fakat. delik büyük oldugundan sırıtır. bence laminant yapan bir yer ile konuşun. oraya kadar söker parkeyi o parçayı değiştirir. ne fiyat ister bilmiyorum en garantilisi o iş.
  • Kabuğu soyulmuş sıkıca yapıştırın dostum ya ne var bunda :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tampondaki bu delik nasıl olur
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Pizza

Kabuğu soyulmuş sıkıca yapıştırın dostum ya ne var bunda :D

Yapistirilacak kopan parcasi yok ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahşap macunları var. birebir rengini tutturabilirmisin bilmiyorum ama macunla kapatabilirsin ucuza...
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Ahşap macunları var. birebir rengini tutturabilirmisin bilmiyorum ama macunla kapatabilirsin ucuza...

Tsk ederim deneyelim bakalm kapatabilecek mi

• Mastik aldim kahverengi bakalim denemek gerek nasil olcak

• Merhaba,
    Aynı durum başıma geldi. Çok göze batıyor.
    Nasıl tamir edilebilir? Tek parçayı söküp yerine yenisi takılabilir mi?

• Pasta cila yap

• TOZ TALAŞ VE BEYAZ AHŞAP TUTKALINI KARIŞTIRIP YAPABİLİRSİN
    küçük bir delikmiş tavsiyem kursun kalemi biraz ufala ve beyaz tutkalla karıstır macun kıvamına getir yağlı boya ilede rengini ver kuruduktan sonra ince zımpara yapıp verniklede halledebilrisin
  • Güzelce spatula ile macunu yedir oraya hatta delinen yerin etrafındaki kabarık bölgeleri de temizleyip düzleyin macunu oralara da yayın. Macun donduktan sonra da ev-yapı marketlerde mobilya çiziklerini felan gidermek için beyaz, krem, kahve, siyah tonlarında keçeli kalem gibi kalemler oluyor. Normal keçeli boya kalemine göre maliyeti biraz fazla olacağından normal keçeli kalemle de üzerini aynı tonlarda boyama yapabilirsin ama yapı marketlerdeki kalemler bu iş için renk tonlamasına daha uygundur
  • konu hortmuş atladık hemen bakmadan ama ben olsam böyle yapardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.