Şimdi Ara

Lamborghini Aventador Trafik Işıklarında Yandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trafik ışıklarında beklerken araca gez vermesi sonucu alev alıyor.

• vag arabası, normal karşılamak lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

Zenginlerin malları yanınca bir başka mutlu oluyorum .

Yine de yazık hocam, insan üzülüyor.
  • Kaskosu falan vardır hocam onun.Sahibi parasını alır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya 10 numara yada lpg
  • Bu ilk aventador degil. Youtube da kac tane var böyle egzostan yanmaya baslayan. Fabrikasyon hatalı desen , fabrika bile dusunmemistir bosta yuz kere gaza basıp baaıp cekeceklerini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenginde olsa insan apaçi olunca demekki böyle oluyor. Boşta o kadar büyük hacimli ve güçlü motora abanırsan, seyir halinde olmadığı için rüzgarla soğuyamaz da ve alev alır gayet normal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomobil geri giderken km ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Videoda arab ve lamborghini var ne çıksa şaşırmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NamSalanAdam -- 11 Ekim 2015; 21:29:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

VAG'a geçip rezil oldular.

Egzoz'dan alev çıkarma olayını iyi bir halt sananlar var tüm Dünya'da, al işte direk arabayı yaktı, eğer fabrika çıkış değilse, kaskodan bile para alamaz araç sahibi. Tam enayilik. Genel de zaten bu arabalara akıllı insanlar binemiyor.

araç komple yandı hocam kasko nasıl anlayacak ki başka nedenden kaynaklandığını
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

VAG'a geçip rezil oldular.

Egzoz'dan alev çıkarma olayını iyi bir halt sananlar var tüm Dünya'da, al işte direk arabayı yaktı, eğer fabrika çıkış değilse, kaskodan bile para alamaz araç sahibi. Tam enayilik. Genel de zaten bu arabalara akıllı insanlar binemiyor.

Böyle arabaya binen adamın zannetmiyorum tınlıycağını

• Akıllı adamın bu arabalarla ne işi var ki. Nerde kullanacaksın hayvan gibi benzin içiyor sırf müsriflik. Aptal zengin oyuncakları.

• dubai plaka adamın umrunda olur mu?hem sigortası vardır hemde bu tarz araçlar onlar için çerez parası.üstelik % bilmem kaç ötv de yok.
  • Kedi ciğer

• quote:

Orijinalden alıntı: r0x

quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

quote:

Orijinalden alıntı: r0x

quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

Ayrıca Ferrari 458'lerde patır kütür yanıyordu..Hatta güncelleme yapıldı o arabalara..Ferrari içinde Fiat'a geçti rezil oldu mu diyelim ? Şu saçma çocuksu düşüncelerinizden bir türlü kurtulamadınız.

de kardeşim, ferrari yanınca fiat tutuştu de, fiat tutuşunca italya çöktü de, istersen akpye darbe yapmaya çalıştılar falan de. banane taksimden aşağı kasımpaşa, fiat'a 1 vw'e 2.

çocuksu olan sensin, ben vw grupla taştaş geçiyorum şu girdiğin triplere bak ciddiye alıp cevap verip laf sokmaya çalışmalar, "FORROROLER POTOR KOTOR YONOYOR FOAT ROZOL OLDOMO DOYOLOOOOOMMMMM !!!" falan filan, bana çocuk diye laf geçirmeye çalışacağına önce bir kendi düşüncelerine çeki düzen ver. bana marka avukatlığı yapma.

Bonzai mi içtin ? Yazılara bak. Yukarıda alıntı yaptığım arkadaşa yazdım aslında yazacaklarımı, sizde cümle içinde VAG kullanmışsınız, ekledim. Bu kadar alınmanıza gerek yoktu.. Değişik triplere girmişsin yani. Emrivaki cümleler falan. :D Niye marka savunuculuğu yapayım, forumda düzeyli bilgi-alışverişi yapacak konu kalmadı sayenizde.

yav moruk sen ne dediğin kendin anlıyor musun allah aşkına ? önce ergen ergen triplere girip vw'i savunucam diye atarlanıyor bana sert cevap verincede "ay sen ne diyosun yha bonz mu içtin hihihihi" falan

oldu kardeş, hadi iyi akşamlar. görüşürüz.

Şu forumda bir tane VW savunduğum mesaj bulsana. Hatta az önce yazdığım yazıda olayın VW ile ne alakası var ? Bu tür firmalar yaşamak için, onlara kaynak sağlayacak parası olan firmalara ihtiyaç duyar. Bunun VW-x-y-z olması neyi değiştirir ? Kafa geçiyorsun anladığım kadarıyla ? Sen forumdan bana sert cevap versen ne olacak ? Ben sana burdan ölü diri sövsem ne değişecek ? Senden mi korkacam ya da sen mi benden çekineceksin ? Al bi sinikırs ye kendine gelirsin. Bu kadar yüklenme kendine ilerde sıkıntısını çekersin.

• Bu tür spor araçlarda boşta gaza basılmaz diye biliyorum motor sağlığı açısından..HAdi bastık diyelim araç kendisini soğutamıyor mu ki yandı , ilginç..Düşünmemiş olamazlar...
  • lpgli de değil niye yandı acaba(!)
  • mühendislik harikası
  • turbo taktılarsada fazla ısındıgı ıcın yanabılır ve ben duyduguma gore hatta saffet garajda programında lamboya dururken gaza basılmaması lazım demıstı
  • araçla oynanmış olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.