Şimdi Ara

Lakto Vejeteryanım Sıkıntı Olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan haftada iki gün vg yapıyorum.Ama vejeteryanım hayvansal ürün olarak et ve yumurta tüketmiyorum, peynir,yoğurt,süt vs. yiyiyorum.Her gün balık yağı,multivitamin,b12 kullanıyorum ayrıca hardline pro gainer siparişi verdim kilo almak için acaba bu şekilde beslenip sporuma devam etmemde bir sıkıntı varmıdır ?
    Birde daha önce kan sayımı yaptırdığım doktor değerlerin iyi olduğunu söylemişti.Acaba yeterli beslenip beslenmediği kan testi yeterli olur mu ?Yoksa başka testlere ihtiyacım var mı ?

• Vejeteryan birine bu sporu tavsiye etmem, boşuna kendini hırpaladığınla kalırsın. Hiç gelişmezsin demiyorum ama emeğinin karşılığı olmaz.
  • Zor ama imkansız değil diğer kişilere nazaran yavaş gelişirsin.
  • Elbette yapabilirsin.

Tek başına bitkisel protein aminoasit değerleri zayıf kalabilir. Pilav nohut, mercimek fasulye, brokoli, lor ile fasulye vb. gibi kombineler yaparsan aminoasit zinciri oluşur ve inan bana hayvansal beslenenden farkın olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Elbette yapabilirsin.

Tek başına bitkisel protein aminoasit değerleri zayıf kalabilir. Pilav nohut, mercimek fasulye, brokoli, lor ile fasulye vb. gibi kombineler yaparsan aminoasit zinciri oluşur ve inan bana hayvansal beslenenden farkın olmaz.

Eyvallah hocam mesajdan beri 2 kilo aldım kendimi eskisinden daha dinç hissediyorum.Spora devam
  • Et ve yumurta almadan bir yerden sonra yerinde sayıcaksın. Hayvansal proteinleri almak için o aminoasit zincirini oluşturana kadar çok şey yemesi gerekir.
    Protein tozu al en azından biraz daha iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.