Şimdi Ara

laguna 2.0 rxe 2001 oto şanzuman yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Arabamda bazen kalkışta normalde frenden ayak çekildiğinde kalkması lazımken kalkmıyor ve gaza basınca birden ileri atıyor.yine bazen yokuşda geriye kaçırdığı oluyor.En önemli sorunu ise kalktıktan sonra her zaman olmasada 1. vitesten 2. ye geçecekken vitesi boşa atıyor.Acaba bu sorun neden olabilir bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi ve size yakın reno servisine bir sorar mısınız?Ben ondan sonra burdaki servise götüreyim

• arkadaşım senin sorunun tribünden + mekanik beyinden + dişli aralandaki balataların aşınmasında da olabilir tam bir şey söylemek yanlış olabilir ustanın bakmasında fayda varmasraflı bir durum ama renault un oto şanzımanlarında boşa atma kaydırma sık karşılaşılan bir durum istanbulda isen bostancı sanayide AUTOMATIC CANTER var yılların ustası satılmış usta tel vereyim ara konuş yardımcı olurlar 0216 573 63 83 benim ismim ali yayla kesin yardımcı olurlar teknik desdek de verirler uzaksan istanbul dışı isende yardımcı olurlar saygılar
  • teşekkür ederim ben malatya dayım.yine de arayayım

Edit: bu ihtimal verdiğin arızalardan hangisinin maliyeti daha fazla acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncays44 -- 26 Haziran 2008; 14:24:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat marea 1.6 ELX 98 Model
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.