Şimdi Ara

Lada'dan yeni model

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hos bir araca benziyor...ama Lada defalarca bu tipte modern
    araclari basina tanitti, kalina haric ,hicbirini piyasaya sürmedi....
  • Bazıları lada niva'nın yeni kasası gibi piyasaya sürülsede Türkiye'ye gelmiyor. Bu araba 2001'de piyasaya sürüldü ve bence güzel bir kasası var o tarihte Türkiye'ye gelse çok tutabilirdi. Daha sonra fabrikası chevrolet'e satıldı ve şu anda rusyada chevrolet niva diye satılıyor. Ama ilk çıktığında lada amblemi ve lada niva adıyla satılıyordu.

Lada'dan yeni model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eloksal -- 2 Eylül 2007; 12:15:47 >
  • Lada böyle modelleri sürekli tasarlıyor fakat sanırım finansal sorunlar nedeniyle üretime geçemiyor. Bir de şu modeli var. Finansal destek bulabilirlerse seri üretime geçeceklermiş. Ne oldu bilmiyorum. Keşke ülkemize de gelse...

Lada'dan yeni model

Lada'dan yeni model

Lada'dan yeni model

• Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Lada böyle modelleri sürekli tasarlıyor fakat sanırım finansal sorunlar nedeniyle üretime geçemiyor. Bir de şu modeli var. Finansal destek bulabilirlerse seri üretime geçeceklermiş. Ne oldu bilmiyorum. Keşke ülkemize de gelse...

aslinda LADA finansal sorun yasamiyor....aksine Bütcesi kuvvetli bir Marka....sonucta sadece
    ic pazarda degil , tüm eski sovjetlerb.ülkelere ve dogu blok ülkelerine bir sürü arac satiyorlar...
    üsteki protipleri Ladanin pazara sürmeye sansi olsada, " prestij ve maaliyet acisindan " bu imkansis gibi.
    Cünkü tüketici Ladaya fazla para vermez, gider bir yabanci marka alir.
    Ilk Resimdeki C- araci, golf,corolla fiyatina satamasinis.....

Ladani " modern " görünümlü yeni modeli
    Priora ( Rusyada 14.500 ytl )

Lada'dan yeni model

Lada'dan yeni model

Lada'dan yeni model

• daha önce vega'da da olduğu gibi bu kalinada da bi prototip havası var...eksik tasarlanmış gibi sanki...
  • hostes hatun ladadan önceTr ye gelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lada tr de tutuldu aynı tasaruflu üretime devam ederse tutulur
  • Marka imajı kötü gibi alt sınıfa hitap ediyo sanki
  • güzel arabaymış
  • quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

arabamı lada ya tasarımlari bile berbat lada alacağına şahin al bi ara öyle yapmıştım çünkü

şahine bineceğime otobüse binerim daha iyi ikarus bile şahinden daha rahattır şahinde tipin t'si yok

• şahinlere yıllarca nasıl bindik, nasıl kandırıldık bu araçlar iyidir, parçası ucuzdur şahinden başkası alınmaz diye...yıllarca nasıl parasına para kattık koçun anlamadım
  • şahin mi ?? şahin ? .. arabamı o kardeşim ??? o..uruktan teyyare bile ondan iyidir... yürüyen karton kutu... yıllarca kandırıldık hala savunuyorsunuz... motor sesi bile iğrençtir... uno ya bin ondan yüzbin kat daha iyi bir araçtır.. hala şahin diyorsunuz , size diyecek bi laf bulamıyorum... motor devir saatinin yerine analog saat koymuş satmışlar hala kalkmış iyi arabadır diyorsunuz , bırakın fanatikliği at gözlüklerini çıkarın da eleştirin..

Şu lada o kadar güzel bir tasarım olmuş ki .. iş , bunun ülkemize gelip gelmeyeceğinde... Lada samaraların ne kadar sağlam araçlar olduğunu herkes bilir..

ekleme: bu şahinlerin neden bu kadar sattığı belli işte !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TatanQa -- 18 Ekim 2007; 9:55:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Lada böyle modelleri sürekli tasarlıyor fakat sanırım finansal sorunlar nedeniyle üretime geçemiyor. Bir de şu modeli var. Finansal destek bulabilirlerse seri üretime geçeceklermiş. Ne oldu bilmiyorum. Keşke ülkemize de gelse...

Lada'dan yeni model

Lada'dan yeni model

Lada'dan yeni model

tasarım cok guzel yaa asık oldum yerıdır

• ya çınmalı araba deyince mılletın agzının suyu akıyor ama su arabaları millete begendiremıyoruz lada deyınce.ama artık bu arabaların gelmesı lazım turkıye ye
  • Yeni teknoloji araçlara baya benziyor. Eğer motor vediğer teknolojileri iyi olursa, özellikle işçiliği ve kullanılan malzemeler kaliteli olursa çok iyi satış yapar bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.