Şimdi Ara

L2 Loyala Başlıcam Sizce Hangi Karakter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 1 vs 1 pvp de karşı tarafi alabilicek ii bi karakter nasıl yapılır yani hangi karakter daha uygundur ben hawkeye düşünüyorum yada varsa başka bi class sölerseniz çok mutlu olurum!....

• loyalde oynayacaksan hawk eye aç bide güzel bir bow bastımı çok güzel olur pvp de orda en iyisi onlar
  • waLLa hangi kaRekteri iyi kullaniorSan onu ac derim
  • hiç başlama derim :( 1 saat dayanamadım ortama. çok sorunlu insanlar var...
  • hehe kastırmadılar mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: bornavilivarol

arkadaşlar 1 vs 1 pvp de karşı tarafi alabilicek ii bi karakter nasıl yapılır yani hangi karakter daha uygundur ben hawkeye düşünüyorum yada varsa başka bi class sölerseniz çok mutlu olurum!....

Biraz sabir edersen iyi item yaparsan pvpden biraz anliyosan hawkeyeyi tek qecerim !!!
  • Dusuncebiliceqin En İyi 3 IrK War SpS = Tam Bir PvP MaKiNası sen ona 1 ok atana kadar o sana 5 tane hydro yolluo NECRO= Tam Bir Zehir Makinası Karsındakini BerBat Ediyor.. Silence Curse Abbys VS VS

HAWK= Cok Konusmaya Gerek Yok.... Okcuların En MukeMMeLi Demek Isterdm Ama Deqil :S Bence Sen

SPS Sec Ben Simdi TaTiL Bittikten Sonra SpS Kascem Alayına Sovcem xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arei -- 22 Ağustos 2007; 8:58:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sps mi yapma yaw ilk 1 hafta oynadim loyalde ve spslere tek atiyordum adam sana nasil wuruo 5 tane?gerci baya atc.speed oluodu cow cat falanda aliodum 500 criticall...
  • mageler boş iş mass pvp ve siegelerde tek tercihim archer olmuştur ;) bence mageler = PVE
  • saolun beyler seçimimi yaptım hawkeye
  • oyun güselmiş
  • Sps ler gercekten ii
  • bi sorun var ama siteyi unuttum :D
  • www.l2loyal.com
  • saolasın birader ama bi sorun daha var :D

ben bu serverı interlude biliyodum ama sitesinden c4 intistaller gördüm

bunun versionu c4 mu c5mi interlude mi bu server için dün geceden beri pacth yapıyom
  • c4
  • quote:

Orjinalden alıntı: bornavilivarol

saolasın birader ama bi sorun daha var :D

ben bu serverı interlude biliyodum ama sitesinden c4 intistaller gördüm

bunun versionu c4 mu c5mi interlude mi bu server için dün geceden beri pacth yapıyom

bu anketi daha servera başlamadan mı yaptın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silence_shoot -- 22 Ağustos 2007; 14:53:20 >
  • yaf sps ne zmn nuker? kendini belli etmezsen arkana 2-3 bishop alırsan (archerların ultra dmg vurur cunku spslere ) ve elinde duzgun item ve sps oynamayı bilirsen ustune yoktur Ben 1 hafta fln epicset robe+10 la oynadım zeus+5 fln target aldıgım genelde 3 saniye icinde yatıodu
  • Doom Cryer en iyisi

ama hawkeye yi tek gecerim
  • En KiyaK Bishop
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.