D

Binbaşı
28 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 41 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Tum itemleri gemleri vs soketleri tam resim ozelden atabilirim 10k gs olmasi icin 100 infusion lazim oda 2gun max surer glorious legend hiram 4 parca set mystic greataxe olarak satiliktir yaninda 2 alt char da verilecektir 8li traktorleri vardir farm house 4x 16lik tarla fish ship va 3k gold mevcut char fiyati 1750tl nakit .
1k 40tl olarak satin aliyorum stok skntisi yasayanlar ulasabilir

0530 483 32 02

Max 5k gold alinir birkerede surekli alim yapiyorum zaten haftada 10k gold aliyorum varsa satanlar arasinlar stok bitirelim.
Merhaba arkadaşlar

3k veya 5k arasi Gold alınır

05304833202
Merhaba char hala kasilmaya devam etmekle birlikte detaylari whatsap uzerinden verebilirim pm atmaniz yeterli veya direk telden ulasabilirsiniz

Tel 0530 483 32 02

2 adet alt hesap full profency kasilmis haliyle 3 aktif tarlasi 1 farm house 8li farm cart vs bulunuyor

Ana char statlar full ekstra str scrollari basildi gem soketleri full rank 2 hepsi ve 3 e basiyorm honor geldikce one handed katana legend brillant axe epic ve extra olarak two handed silah basiyorm suan great axe ve greatsword var bastigim onlarda brillant divine ve epic

Setin 2 parcasida glorious fishp ship 8li traktor vs mevcut

Extra tum gorevler eksiksiz yapuldigi icin tum malzemeler mevcut erenor craftlamak icin bitek profency kasicaksiniz miunt pet saymaya gerek yok zaten her char 1.200 adet dilligence ana charda 3 adet farkli costume var labor chargerlar dahil hersey duruyor tek yapmaniz gereken gunluk yapip upgrade basmak ekstra olarak 6k gold mevcut 1 charda alt olan 700ustu tax var

Fiyat 1500tl tekliflerinizi bekliyorm is geregi oyuna zaman ayiramadigim icin birakicam yoksa oyunu seviyorm oyuna 1 ay gec basladigim icin bu gsde suan acilir acilmaz baslasaydm ilk 5 de olurdum.
1k seklindr gold fiyatlarinizi whatsapp uzerinden mesaj olarak 05 30 483 32 02 numarali telefona gonderin uygunsa alalim

Isbankasi ve ziraat bankasindan ayni gun odememizi yapabiliriz.

1 adet 7.200 gsli char satilir yaninda 2 adet ekstra hesap verilecektir melee class executioner suan tum melee classlari oynayabilirsiniz kalkan ve onehanded silahlari oldugundan sknti yasamazsiniz balikci gemisi traktoru yan charn farm housesi 6li traktoru vs vardir.
Merhaba arkadaslar

Basliktada belirttigim uzere bu konuda egitim veren yerleri arastiriyorum mumkunse izmir cevresi diger illerdede olabilir bildiginiz yerleri konu icerisinde cevapliyabilirmisiniz

C++
Java
Bd
Delphi

Vs vs programlama dilleri grafik icin ogrenme istegim yok fakat programlamayi merak ediyorum altyapim var biraz daha gelistirip neler yapabilecegime bakmak istiyorum umarim anlatabilmisimdir eger biryerden baslayabilirsem mmorpg olarak ilk turkce ve tamamen turk yapimi bir oyun tasarlamayi dusunuyorum senaryolar ve konu hazir gerisi bu ise kaldi.Cevaplar icin simdiden tesekkur ederim.
Merhaba

Konunun amacini ozet olarak geciyorum.Detayli kismini sadece ilgilenenler okur buyuk ihtimal.

Site yaptirmayi dusunuyorum ve bu sitede yapilacak islem satis pazarlamadan cok kitleye ulasmak bolgesel olarak olacak mobil uygulama entegrasyonuda olmali ayni zamanda.

Izmirli oldugum icin izmir genelinde baslamayi dusunuyorum sistemin baslangic seviyesi suan kafamda olustu fakat ekip arkadaslarimi bulabilirsem onlarin fikirleriyle dahada ileri daha yenilicikli bir hale getirmeyide cok gormem yani.Sistem su sekilde olacak izmirde bulunan firmalarin kendilerine ait bayi hesabi ve urun siniri olmadan stoklarini hazir bir sekilde internet uzerinden tum izmir ilinde yadayan kisilere ulastirabilmeleri.ornek olarak bir ayakkabi firmasinin yeni urunlerini ve modellerini civarda bulunan ayakkabi dukkanlarinin firma firma gezmek yerine sistem uzerindeki panelden yeni urunleri takim olarak direk bizim araciligimiz ile satin alabilmesi.ornek 2 olarakda ev sahibinin emlakciya evini vermek zorunda kalmadigi veya ev tutacak kisinin evini bu sistem uzerinden kolayca bulmasini saglayabilmek sistem size sahibindeni animsaticak fakat sahibindendeki gibi 1 yayindan sonraki yayinlara 100tl ek ucret alinacak bir kanalin olmamasi bu sistemde ben varim calisabilirim diyen arkadaslar yada sadece oneri niteligindeki yorumlarinizi yaparsaniz sevinirim.konuyu daha detayli bir sekilde anlaticam suan telefondan yaziyorum bilgisayarima gecince duzenliyecem.Simdiden tesekkur ederim haberlerinizi ve yorumlarinizi bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar

Oyunu test edebilmem için elinde misafir için kodu olan varmı 7günlük denemeyi yapmak istiyorumda.Mümkünse verebilecek varsa.
merhaba arkadaslar acilmis konulari okudum denilen herseyi yaptim ama nafile

bilgisayar sifir daha yeni aldim topladim win7 uefi modunda freedos a kurucam sistemi kurulum asamasina geliyorum disk i gormuyo ne yaptiysam cozemedim kasa yeni diyemi boyle neyden kaynaklaniyordur bi yardimci olabilirmisiniz
Merhaba arkadaslar soyle ufak tefek birkac sorum olacak.

Parcalari internetten adet olarak uyguna alabilirim ve bazi toptancilarida taniyorum simdi sorularim su

Cs go da 300 fps.i gorecek bir kasa

Niye cs go ornegi veriyorsun derseniz herkez biliyor oyunu ama neyse lol de de ayni fpsleri gostersin ozaman ne diyim :)

3000 i 100 200 tl gecebilir sknti degil bana islemci overlamaya musait serisinden ve ekran karti en az 4gb 128bit serileri olursa tavsiyelerinix sevinirim teknolojiyi bayadir takip etmiyorum o yuzden kafamdan bi pc topladim istedigim ozellikte 4000 gibi bir fiyat cikti ortaya sizin tavsiyelerinzide ogrenmek isterim cevaplar icin tesekkurler simdiden.
Hakkında
Forum İmzası:
Hakkımda:
~~L2 Player / Wow Player / Uo Staff / Cs Admin / Webmaster~~

KARAHAN ONLİNEwww.karahanonlineworld.com
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.754
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 206.476 (Bu ay: 166)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.