Şimdi Ara

Léon'u Beğenmeyen Bir tek Benmiyim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
3.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bakış açısı olarak yorumluyorum bu düşünceni.
    Mesela bende Pulp Fiction filmini hiç beğenmedim.
    Tamam mükemmel oyunculuklar. Bütün oyuncular zaten 1 numara. Dicek lafım yok ama Tarantino ne anlatmak istemiş bir türlü çözemediğim anlamsız bulduğum bir
    film.
  • listeye aldım bakalım ben beğenecekmiyim
  • no woman,no kids,
    that's the rules...

bu kadar diyorum başka da bişey demiyorum.
  • Leon u beğenmemek.....

ne desek havada kalır artık....
    Leon un izlerken ve izledikten sonra bünyede bıraktığı etkiyi şu ana bırakabilen başka bir film ile daha karşılarmadım...
    kaç defa izledim hatırlamıyorum ama Leon bir efsanedir...bundan 100 yıl sonra da adından bahsettirecektir...

ben bir ara tekrar izliyeyim şunu...şimdi bahsedince canım çekti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissedCall

Leon benim favori 3 filmimden biridir.
    Şu sahne mesela:

Leon kapıyı açacak mı açmayacak mı belli değilken açıyor ve Mathilda'nın yüzüne ışık vuruyor. Müzik giriyor falan. Manyak filmsin Leon.
     Léon'u Beğenmeyen Bir tek Benmiyim?

Edit: Beğenmeyenlerin beğenmeme sebebi belli. Daha önceden filmle ilgili hayranlardan aldığınız yorumlara bakarak izliyorsunuz. Film boyunca nerede etkileneceğim, nerede şok olacağım diye bekliyorsunuz. Malum sahneler ya da replikler de sizi etkilemez oluyor. Bence film hakkında duyduğunuz, en küçüğünden, birisinin "iyiydi" demesi bile bir spoilerdır. Bu yüzden sevebileceğiniz tarzda ve başyapıt olduğunu bildiğiniz filmleri fazla kurcalamayın, direk izleyin. Ben öyle yapıyorum birkaç yıldır.

Gerçekten şu mesajlar arasında en değerli bulduğum mesaj bu. @MissedCall bu tavsiyeyi kesinlikle destekliyorum.

Léon' u beğenmeyen arkadaşlar lütfen sevdiğiniz filmleri yazarmısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKavinsky -- 19 Aralık 2010; 11:22:29 >

• İzlediğim ender güzel filmlerden.
    Ayrıca @Révoltant poster mi o yoksa tablo mu çok hoşuma gitti, nereden aldın buldun?
  • Minür Özkul yoğun bakımda adlı konuya da "Kendisini hiç sevmem " şeklinde bir mesaj atan (mesaj silinmiş tabi) ergen eziğin açtığı salakça konuyu bu kadar ciddiye almayın.
  • Orijinalden alıntı: Lawagolem

Çok film izleyen ve IMDB Top 250'nin büyük kısmını bitirmiş biri olarak bu filmi izlemedim, izlemeyide düşünmüyorum
    [/quot
    izlenmeli fakat örnek alınmamalı
    Orijinalden alıntı: Lawagolem

Çok film izleyen ve IMDB Top 250'nin büyük kısmını bitirmiş biri olarak bu filmi izlemedim, izlemeyide düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: é r s é

Ya bakış açısı olarak yorumluyorum bu düşünceni.
    Mesela bende Pulp Fiction filmini hiç beğenmedim.
    Tamam mükemmel oyunculuklar. Bütün oyuncular zaten 1 numara. Dicek lafım yok ama Tarantino ne anlatmak istemiş bir türlü çözemediğim anlamsız bulduğum bir
    film.

Kan çıkar
  • Her şeyi geçtim sırf Gary Oldman için bile izlenecek bir filmdir Leon. Etkileyici en iyi filmlerden biridir.
  •  Léon'u Beğenmeyen Bir tek Benmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

Beğeni kişiden kişiye göre değişir, birşey diyemeyiz de şu yukarıda ki mesaj cidden çok enterasan geldi,
    Sen çok film izleyeceksin, IMDB 250'de ki çoğu film'i izleyeceksin ama Sinema'nın klasiklerinden Leon'u şu zamana kadar izlemeyip hatta izlememeyi düşüneceksin, çok garip,
  • Leon candır başımızın üstünde yeri vardır
  • ilgi cekmek icin leon'u karalamayınız
  • Tabi zevkler tartışılmaz ancak bu film o kategorinin dışında kalıyor. Bence film izlemeyi bilen ve filmden anlayan herkes sever bu filmi. Yukarıda bir arkadaş da sormuş, en beğendiğin filmi yazar mısın diye. Şahsen ben de merak ettim.
  • Arada açıp izlerim tekrar tekrar.

Beğenip beğenmemek kişiden kişiye değişir de beğenmeyeni de ilk defa gördüm.
  • Kişiden kişiye değişir ama benim hayatımda en çok sevdiğim filmlerden biridir.
    Bende mesala Saw serisine tav oluyorum gerçi Saw Leonla kıyaslancak kalitede değil .
    Burda bile Saw'a laf sokuyorum yani zevk meselesi herşey ama bence Leonu sevmeyenler azınlıktadır.
  • izleyici yorumlarından çok etkilenerek bende yakın zamanda izledim leonu.güzel değil diyemem ama abartıldığı kadarda güzel diyemem.tabi herkezin zevki bakış açısı farklı.saygı duymak gerek beğenenlerede beğenmeyenlerede.
  • Sorunu bence kendinde aramalısın. Bu filmi beğenememen senin için bir eksidir bence.
  • en sevdiğim filmlerdendir
    filmde mathildanın ki aşk değil sevgi belki de hayranlıktır
    leonun ki zaten aşk değildir mathilda leonun yaşama sevincidir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.