Şimdi Ara

Léon'u Beğenmeyen Bir tek Benmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
3.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu bu film nasıl bu kadar abartılır anlamam.Tamam zevk meselesidir ama bu kadarda zevksiz olunmaz ki.Imdb puanı 8.5 insaf.Hayatımda bu kadar saçma film izlememişimdir açık söyleyim.Bu film türk yapımı felan olsa, A.R.O.G daki bi maymun sahnesi için şikayetçi olanlar bu filmde heralde çocukla aşk yaşıyo diye buna dava açarlardı.Açıkcası sapıkça bi film.Başka beğenmeyen yokmu allah aşkına?

• Bende pek beğenmedim.
  • Çok film izleyen ve IMDB Top 250'nin büyük kısmını bitirmiş biri olarak bu filmi izlemedim, izlemeyide düşünmüyorum
  • oo iyi iyi şimdiden 2 kişi oldu bile
  • Eşi benzeri olmayan bir film sonundaki sahne her izlediğimde duygulandırır.
    -yatakta bile yatamayan, asosyal, paso süt içen, çieçeğini kendine kanka olarak bellemiş acımasız bir suikastçi
    -ailesinden nefret eden, nasıl bu kadar masum ve cazibeli olunur dedirten türden bir kız
    -paso beethoven dinleyen, ruh hastası bir satılmış dea memuru
    -bir sürü enteresan tip
    -ortama inanılmaz derecede uyan müthiş müzik
    -mükemmel senaryo
    kısacası bir başyapıt..

.

• 2den fazlada olmaz çok ümitlenme
  • Beğenmedim demeyeyim de idare eder diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 17 Aralık 2010; 23:45:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Révoltant

Eşi benzeri olmayan bir film sonundaki sahne her izlediğimde duygulandırır.
    -yatakta bile yatamayan, asosyal, paso süt içen, çieçeğini kendine kanka olarak bellemiş acımasız bir suikastçi
    -ailesinden nefret eden, nasıl bu kadar masum ve cazibeli olunur dedirten türden bir kız
    -paso beethoven dinleyen, ruh hastası bir satılmış dea memuru
    -bir sürü enteresan tip
    -ortama inanılmaz derecede uyan müthiş müzik
    -mükemmel senaryo
    kısacası bir başyapıt..

.

foto herşeyi anlatıyor tam bi baş ucu filmi.Konuyu açan arkadaş en beğendiğin filmi yazarmısın

• Çocukla aşk yaşayan, sapıkça bir film dediğin an olay bitti zaten. Siz filmi beğenmeyen iki arkadaşa mutluluklar.
  • ölürüm ben leona
  • Bende beğendim fakat ben daha çok etkilendiğim filmleri severim.Güzel bir filmdi ama bitti.
  • evet sen dünyada teksin senin türünü korumamız lazım

hocam yukarıdaki şaka ciddiye alma yani film sonuçta kurmaca birşey. herkese beğen diyemessinki zorla "beğeneceksin ulen!"
  • Gerçekten bu filmi beğenmedim nasıl diyosun ya.
    Bence herşeyiyle güzel bir film.

İnsanları bu kadar acımasız bir şekilde gözünü kırpmadan öldüren bir adamın bir çiçeğe hayatı pahasına bakması bile izlemem için yeter bu filmi
  • Öyle müthiş,mükemmel,efsane diyebileceğim bir film değil benim.

Ama güzel bir film
  • Leon da seni beğenmiyormuş.
  • bana göre bu film bir efsanedir.
  • Pedobear kovalasın seni.
  • ''Sanırım burda rahat edeceğiz Léon.''

• Islak odun getirin. Leon'u koskoca adam küçücük kıza aşık oluyor, sapıkça diye yaftalayıp geçmek beğenmemek değil özümseyememe sebebine kulp takmaktır.
  • Leon harika bir filmdir gerek kurgusu olsun gerek Leon'un yasadigi duygulari izleyenlere aktarmak olsun tek kelimeyle harikadir.

Benim izlerken tek yadirgadigim sey Leon'un adamlari oldururken yaptigi akil almaz hareketler. Filme aksiyon katmak icin boyle yaptiklarini dusundugumden buna da fazla takilmadim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.