Şimdi Ara

L - Carnitine Nedir ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
519
Cevap
17
Favori
720.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: marmix

quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

Orijinalden alıntı: murocan28

WEIDER IN EN SON VE GÜCLÜ YAG YAKICISI
    http://urun.gittigidiyor.com/spor/weider-l-carnitin-100-kapsul-1500-mg-yeniiiiiiii-52816298

SADECE 139 TL 100 KAPSÜL 1500 MG FIRSAT BUDUR

http://urun.gittigidiyor.com/spor/weider-l-carnitin-100-kapsul-1500-mg-yeniiiiiiii-52284054

Bu linkte aynı ürünü 259 TL'ye satıyosunuz farkı nedir??

139 Tl olan tek adet diğeri 2 adet

Yoğundum bu ara. sakın 139 tl gıbı uçuk rakamlar vermeyın.

1000 mg lık alın.

buyrun benım aldıgım ürün

http://www.gym-market.com/ProductDetail.aspx?CategoryId=60&ProductId=303

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

quote:

Orijinalden alıntı: marmix

quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

Orijinalden alıntı: murocan28

WEIDER IN EN SON VE GÜCLÜ YAG YAKICISI
    http://urun.gittigidiyor.com/spor/weider-l-carnitin-100-kapsul-1500-mg-yeniiiiiiii-52816298

SADECE 139 TL 100 KAPSÜL 1500 MG FIRSAT BUDUR

http://urun.gittigidiyor.com/spor/weider-l-carnitin-100-kapsul-1500-mg-yeniiiiiiii-52284054

Bu linkte aynı ürünü 259 TL'ye satıyosunuz farkı nedir??

139 Tl olan tek adet diğeri 2 adet

Yoğundum bu ara. sakın 139 tl gıbı uçuk rakamlar vermeyın.

1000 mg lık alın.

buyrun benım aldıgım ürün

http://www.gym-market.com/ProductDetail.aspx?CategoryId=60&ProductId=303

Geçen yıl migrostan alıp kullanmıştım hala da 59 TL'ye satılıyor, bizim salondaki eleman Hardline'ı boşver falan dedi ondan aklımdan çıkarmıştım.

• ultimate 1000mg sıvı aldım iki gündür koşudan önce 1500mg alıyorum etkisini gördüm diyebilirim. Daha tempolu koşmamı daha çok terlememi sağlıyor ve yorgunluğu alıyor
  • Kondisyona yeni başladım sayılır,haftaya çarşamba 1 ay olacak. 1. aydan sonra kullanacağım dedim bakalım ne gibi etkileri olacak.Bod****trde multipowerın l-carnitine ürünleri için çok güzel yorumlar vardı.Türkiyede bu marka konuşulmuyor ama ben en iyi birkaç markadan biri olduğunu düşünüyorum.

L - Carnitine Nedir ?

• Bugun gittim GNC'den 60lik tablet olanindan aldim. 100liraydi normali dogum gunu indirimiyle alinca 75liraya getirdik. Yarin ilk olarak denicem sonuclari yarin yazacagim buraya. Her spordan once 2tane alicam, bu da spordan once 1000mg'a denk geliyor
  • L-Carnitine hangi kiloda olursa olsun 1 tablet mi alinmali spordan once. yoksa belirli bi kilodan sonra 2 tablet mi alinmali ?
  • merhaba arkadaşlar ben L-Carnitine kullanıyorum hiç internetten veya para vermedim ımm eczaneden bedava olarak aldım :) L-Carnitine 1g çiğneme tableti yazıyor ben vucut geliştirme ve zayıflama üzerine 1 aydır gidiyorum 6 kilo verdim fakat spora gitmeden 15 dk önce alıyorum bu çiğneme tabletini doğrumudur ne zaman almam lazım merak ediyorum teşekkür ederim cevap için şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkq

merhaba arkadaşlar ben L-Carnitine kullanıyorum hiç internetten veya para vermedim ımm eczaneden bedava olarak aldım :) L-Carnitine 1g çiğneme tableti yazıyor ben vucut geliştirme ve zayıflama üzerine 1 aydır gidiyorum 6 kilo verdim fakat spora gitmeden 15 dk önce alıyorum bu çiğneme tabletini doğrumudur ne zaman almam lazım merak ediyorum teşekkür ederim cevap için şimdiden

En az 30dk once al
  • quote:

Orijinalden alıntı: TexasLee_16

L-Carnitine hangi kiloda olursa olsun 1 tablet mi alinmali spordan once. yoksa belirli bi kilodan sonra 2 tablet mi alinmali ?

Onu spor hocanla gorus, yaptigin sporla dogru orantili olarak belirleyebilir miktarini, tabletin teki 500mg genelde 2saat ve fazlasi spor yapanlar 1000mg aliyor buda 2tablete denk gelir. Sen yinede hocanla bir konus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FtnBttL

quote:

L-Carnitine hangi kiloda olursa olsun 1 tablet mi alinmali spordan once. yoksa belirli bi kilodan sonra 2 tablet mi alinmali ?

Onu spor hocanla gorus, yaptigin sporla dogru orantili olarak belirleyebilir miktarini, tabletin teki 500mg genelde 2saat ve fazlasi spor yapanlar 1000mg aliyor buda 2tablete denk gelir. Sen yinede hocanla bir konus

futbolcuyumda bu sene bı takımla anlasmadım 3-4 kılo aldım. 1.84 boy - 80 kilo. evde buldum l-carnitine'i yani gecen yıl falan alınmıs sanırım evdekiler tarafından. ben bi hocayla calısmıyorum kendi imkanlarımla antrenman yapıyorum tesiste kros falan.. 3-4 kilo aldım diye tribe girdim o yuzden kullansam mı diye dusunuyordum ondan sordum kac tane kullanmak gerek diye:) tesekkurler cevap icin..

• quote:

quote:

quote:

futbolcuyumda bu sene bı takımla anlasmadım 3-4 kılo aldım. 1.84 boy - 80 kilo. evde buldum l-carnitine'i yani gecen yıl falan alınmıs sanırım evdekiler tarafından. ben bi hocayla calısmıyorum kendi imkanlarımla antrenman yapıyorum tesiste kros falan.. 3-4 kilo aldım diye tribe girdim o yuzden kullansam mı diye dusunuyordum ondan sordum kac tane kullanmak gerek diye:) tesekkurler cevap icin..

Kafana gore kullanma o zaman bence, L-Carnitine guzel bir Cardio programiyla desteklenmedikce birşeye yaramaz. Bir de once kendine gore bir spor yap bakalim 3-4kiloyu rahatlikla verebilirsin bence 2ayda guzel bir diyetle. L-Carnitine yağ kütlesinden yakar. Misal ben 4aydır salona devam ediyorum ilk 2ay 8kilo fazlalik attim vucuttan asıl kilo olan yağlar kaldi 2ay uğraştım yakamadım. Şu an 5. Aydayım ve L-Carnitine başladım yağlar erimediği için..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kafana gore kullanma o zaman bence, L-Carnitine guzel bir Cardio programiyla desteklenmedikce birşeye yaramaz. Bir de once kendine gore bir spor yap bakalim 3-4kiloyu rahatlikla verebilirsin bence 2ayda guzel bir diyetle. L-Carnitine yağ kütlesinden yakar. Misal ben 4aydır salona devam ediyorum ilk 2ay 8kilo fazlalik attim vucuttan asıl kilo olan yağlar kaldi 2ay uğraştım yakamadım. Şu an 5. Aydayım ve L-Carnitine başladım yağlar erimediği için..

2 ayda 8 kilo cok iyi hocam helal olsun.. bu arada bende gobek falan yok fit gozukuyorum ama 80 kilo omrumde ilk defa gorunce cok kotu oldum 76 77 arasında gidip geliyordum hep.. allahtan boy varda sıkıntı olmuyor :) sizin boy ve kilo kaçtı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2 ayda 8 kilo cok iyi hocam helal olsun.. bu arada bende gobek falan yok fit gozukuyorum ama 80 kilo omrumde ilk defa gorunce cok kotu oldum 76 77 arasında gidip geliyordum hep.. allahtan boy varda sıkıntı olmuyor :) sizin boy ve kilo kaçtı ?

Boyum 181 ama kamburum var :( kiloda 84, 76 civarina dusmeye calisiyorum yani bir 8 daha vermem gerekli, suanda gobek, gogus, yan yaglar kisaca ne ararsan var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Boyum 181 ama kamburum var :( kiloda 84, 76 civarina dusmeye calisiyorum yani bir 8 daha vermem gerekli, suanda gobek, gogus, yan yaglar kisaca ne ararsan var

cok fazla degılmıs aslında. ama aynen boyunla kilon arasındaki fark 5 olması lazım bizde. bayanlarda da 10. o yuzden sen 76 olsan o fazlalıklar falan kalmaz :)

• merhaba,

öncelikle GNC gold card alırsanız 20 tl karşılığında her ayın ilk haftası her üründe 20% indirim sağlıyorlar ve kartı ailenize arkadaşlarınıza minik haliyle de verebiliyorsunuz, mesela ben bi arkadaşımla beraber kullanıyorum kart onun üzerine. Sıvısından aldım hergün spordan önce bir yemek kaşığı ölçeğinde alın dedi bayan 23 gün yeterli olacağını söyledi ve 2000mg değerinde.Bu arada ürün 60 tlye geldi 335 ml. faydasını görürüm umarm hep 80 kilo civarındaydım ama göbek ve bel bölgem yağlıydı, geçen dönem elektronik projelerim nedeniyle o 80i 90 yaptım şimdi vermeye çalışıyorum yağ oranım 25% ye fırladı. ilk defa yarın deneyeceğim, sonuçları anlatırım

• beyler ucuz yollu öğrenci işi yağ yakmaya yardımcı (spora gidiyorum) bi ilaç önerebilirmisiniz?
  • Bende oldukça kilolu bir insandım vücudumda ki yağ oranı %30'du. L-carnitine,diyet ve günlük sporumu yaparak 4 ay içinde yağ yüzdemi %24'e düşürmeyi başardım.
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/tr-power-l-carnitin-tablet-50-adportakal-aromali/productDetails.aspx?productId=sportrp19&categoryId=354265

bu ürüne ne diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcan -- 8 Mart 2012; 17:45:03 >

• Arkadaşlar sizlere biraz bilgi vermeye çalışacam.Şimdi herkes burda yazmış ama sanki sorular soruları getirmiş durum var ortada.Tek tek yazacam sizlere şimdi ne nedir ne ne değildir.
    İlk olarak L-Carnitin'den başlayayım.

Bu sözü edilen madde normaldeyağ metabolizması ile birlikte çalışan bir maddedir.Vücutta Tyryoid hormonları etkisi altında çalışır.Carnitin genellikle kas hücrelerinde bulunur.
    Şöyle örnek vereyim size Carnitinin olduğu ortamda (Bu çokluğa göre değişir) hücre içerisinde bullunan mitekondri genellikle yağ kullanır enerji olarak ve carnitin yağların mitekondriye geçişini hızlandırır kas hücrelerinde.Bu da demek oluyor ki ortamda ne kadar carnitin o kadar yağ kullanımı ortaya çıkar.Ama bilindiği gibi her şeyin fazlası zarar.Eğer yüksek oranda alınırsa thryoid bezi uyarılır ve karşıt hormon salgılar ki buna dikkat edilmesi gerekir.Carnitin sadece bu görevi üstlenir bilmenizde fayda var.Bu da dışarıdan takviye alırsanız ki fazla olmamak şartıyla yağ yakma oranınız spor esnasında hücresel olarak düşünülürse yaklaşık %10-15 e tekabül eder.

Şimdi CLA'ya bakalım.

CLA'nın açılımı konjuge linoleik Asit'tir

Omegalardan filan bahsetmicem size burda.Halk diliyle anlatmaya çalışacam.

Şimdi vücudumuzda 2 türlü kolesterol vardır.Doğal olarak kolesterol demek yağ demektir.Bu 2 tür kolesterolden 1. si iyi olan LDL 'dir 2. si ise Kötü olan HDL 'dir. bunların yanında bunlarla beraber görev alan herkesin bildiği kortizol vardır.Kortizol olayına şimdi girmek istemiyorum.
    Elimizde bi iyi huylu bir de kötü huylu kolesterol vardır.Bunlar vücutta sürekli denge halindedir ki olması gereken de budur.CLA burda ne yapıyor?Ne işe yarar diyorsunuz eminim.CLA burda LDL yapısına katılan C(Karbon),H(Hidrojen) S(Kükürt) gibi elementler içeren zincirli bir yapıdır.
    Ne gördük burda LDL yani iyi huylu bizi kötü duruma düşürmeyen sadece enerji için kullanılabilen bir kolesterol türü daha etkin olmaya başlıyor.Bu da demek oluyor ki HDL aktivitesini azaltmış oluyoruz.Sadece dominant hale getiriyoruz.İşin püf noktası da bu zaten.LDL beslersek vücut kolesterol dengesini bozmadan yağları kullanılabilir enerji formuna çeviriyor.Eğer kötü huyluyu yani HDL yi desteklersek HDL ,LDL gibi paylaşımcı değil bu da demek oluyor bizim aldığımız yağlar sürekli kullanılamaz formda oluyor ;)

İki terimi umarım iyi açıklamışımdır.
    L-Carnitin ve CLA iyi huylu maddelerdir.ikisini de kullanırsanız sonuçlar iyi olabilir.Dediğim gibi fazlaya kaçmadan ama.
    Hele bir de CLA++L-Carnitin yaparsanız tadından yenmez.

Herkes umarım istediğini yaşar.

• merhaba

peki insülin direnci olan ya da testesteron hormonu fazla çalışan biri bu ürünleri kullanmalı mı?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.