Şimdi Ara

L - Carnitine Nedir ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
520
Cevap
19
Favori
718.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • EVET ARKADAŞLAR ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANAN GENÇ Bİ İNSANIM VE KİLOLU OLMAM GERÇEKTEN BENİ RAHATSIZ EDİYOR.

    SİZE ŞUNUN GARANTİSİNİ VEREBİLİRİMKİ 1 AY 1 HAFTADIR SPOR YAPIYORUM EKMEK,MAKARNA,PİLAV,AGIR YEMEKLER VE AKŞAM GEÇ SAATTE YEMEK YEMEKDEN KESİNLİK KAÇIYORUM BUNA RAGEN KİLO VEREMİYORUM SPOR SALONUNDA BENDE 2-3 HAFTA SONRA BAŞLAYAN BİLE KİLO VERMEYE BAŞLADIGINI SÖYLÜYO. BEN EGER 1 AYDA 3-4 KİLO VERSEM ZATEN BÖYLE BİR İLACA YÖNELMEZDİM ŞİMDİ BU İLACI ALMAYIDÜŞÜNÜYORUM SIVISI AMA HANGİ MARKAYI ALMA KONUSUNDA BİRAZ TEDİRGİNİM SİZCE BU İLACIN AMPUL ŞEKLİNDE OLANLARINDA HANGİ MARKA EN İYİSİDİR...
  • Ciddi anlamda diyet ve spor yaptım, ama yine de kilo veremedim diyorsanız bence direkt doktora gidip test yaptırın.
    Sebebi tiroid vb. ile alakalı yada metabolik hastalıklar olabilir çünkü. Yağ yakıp kilo verebiliyorsanız l-carnitine size sadece bir miktar bonus verir.
    Sizin durumunuz sağlık probleminden kaynaklanıyorsa hiçbir supplement size kilo verdiremez.
  • Yemekten uzak durup nasıl kılo veremıyorsunuz allah askına , 23 mart kılom 85.8 , maurers ve l carnıtıneye başladım ,

    sabah kahvaltı tost vs , oglen poaça , aksam pilav yogurt vs , yanı dıyet bır menum yok , dıkkat ettıgım tek nokta aksam 7 den sonra meyve harıcınde hıcbırsey yemedım , artı gunde 1.5 saat kahvaltıdan 1 saat sonra koşu -yurume karısık spor. 28 mart 83 kıloyum su an. 5 gunde 2.8 kılo verdım.
  • Dostum l-carnitine'den ziyade diğer ilaç sebebi ile kilo vermişsin. O ilacın içinde sinefrin var ve vücuttan yağın yanında çok miktarda su ve kas kaybına yol açıyor. Ve de tehlikeli bir madde.
    O şekilde bir zayıflama sadece tartı üzerinde olur, zamanında bizzat denemiştim oradan biliyorum. Bence sadece carnitine ve diyet/spor ile devam et. Diyetinde protein alımı da yeterli olsun ki kas kütleni kaybetmeyesin. Bizim vermek istediğimiz ağırlık sadece yağın ağırlığı çünkü.
    Açlıkla başa çıkmak için ise o şekilde uyarıcı ilaçlar yerine besin desteği olarak satılan lifleri tercih et, ve yulaf ezmesi gibi tok tutan gıdalar tüket.
  • Dostum maurers ın ıcınde sınefrın yok , aslında olsada hayır demezdım ıcındekıler ; c vıtamını , iyodin ,garoka ekstresi , L,carnitin (dusuk bır dozaj) ,meyan kökü , müseccel karışımı ,likopen , yesıl cay ,zencefil ,bugday otu ,silika ,magnezyum stearat

    Maurers ın aslında bana cok etkısı olmadı , olduda şu sekılde , oglen 12 de yıyorum 3 bucuk gıbı acıkıyosam normalde maurers bunu 6 ya kadar ıtebılıyor , ve dedıgın gıbı agız kurulugu yapıyor bol su tuketmek gerekıyo ki bu iyi bişe normalde cok az su ıcerdım.

    Kılom 77 ye geldıgınde maurers ı zaten bırakcam spor artı l carnıtıne ıle devam etcem.
  • Müseccel ve termojenik karışım olarak geçen ekstrenin içerisinde bulunuyor. Kendi sitesi de aksini iddia etmiyor, içerisinde sinefrin bulunur diyor.
    Termojenik yağ yakıcı hammaddesi o zaten, diğer bitkisel ıvır zıvır yan maddeler. Ben de kullandım zamanında, içinde stimulant olduğu için çarpıntı vs. yapıyordu.
    Çabuk kilo verdirdiği doğru ama kasları da erittiği için sağlıklı bir zayıflama değil. Satın almışsın artık ama bitince daha kullanma derim, sağlıklı ve kalıcı bir zayıflama için normal şekilde devam et bence.
  • Arkadaşlar bu gün aldım aldım l-carnitine.1 aydır kilo veremiyordum bakalım bu hafta başlıcam inş faydasını görürüm tekrar yazıcam.
    birde xpro 1500 mg ampul sıvı şeklinde aldım sizce iyimidir..
  • -Arkadaşlar yorumları okudum da; tatmin edici gelmedi.. Tamam, güzel, kullandım 6 kilo verdim, 5 kilo verdim, 7 kilo verdim demişsiniz; fakat kilo vermek yağ yakmak demek değildir. Verdiğiniz kilonun yüzdesel olarak ne kadarı yağ, ne kadarı kas, ne kadarı ıvır, ne kadarı zıvır bunu kontrol etmelisiniz. Bu ilacı alarak 6 kilo verdiğinizde yağlanma olan bölgelerinizde GÖZLE GÖRÜLÜR bir incelme, şekillenme (derinin incelmesi, yağlı, sarkık bir görünümden kurtulmas gibiı) varsa o zaman Carnitine'in faydasından söz edebiliriz. Bunun için de en iyi test şekli ilacı kullanmadan önce çekilen bir foto ile; kullandıktan sonra --yaklaşık 2 ay kadar ya da 1.5 ay neyse-- geçen süredeki değişimi yeni bir foto çekerek kıyaslamaktır. Bu kıyaslama sonucu olumlu bir gelişme görürseniz o zaman faydasından söz edebiliriz.

    -Bilindiği üzere bir çok insan sadece kilo vererek zayıfladığını düşünse de, yanlış beslenme ya da mantıkdışı sertlikte bir diyetle verilen kilolar sonrasında aslında çok da büyük bir gelişme kaydedildiğini göremeyebilirsiniz. Pantolonlarınız bol gelebilir, t-shirtleriniz bol gelebilir; fakat yağlanma oluşan bölgeler su toplayarak cıvık bir görünümde kalabilir. Amaç bunları sıkılaştırmak, göze hoş gelecek şekilde şekillendirerek kilo vermektir. O yüzden lütfen carnitin'i kullandığınızda bu tarz olumlu gelişmeler gösterebilidiyseniz referans olarak gösteriniz.

    Not: Kullanmadım bu destek ürününü o yüzden ben yorum yapamayacağım, Yazıma baktığınız da sanki CARNITINE yararlı değil gibi bir izlenim çıkabilir, üslup biraz o yöne kaymış ama benim demek istediğim kesinlikle bu değil. Kullanmadığım için yorum yapamam. Sadece ilac; anlatılan işlevini gerçekleştiriyor mu ? Yoksa sizler zaten rutin spor düzeniniz doğrultusunda verdiğiniz kiloları otamatikman bu destek ürününe mi bağlıyorsunuz ? Lütfen ilacın yağlanma olan bölgeleri gözle görülür bir biçimde şekillendirdiğini söyleyebilirseniz faydalarından bahsedin ki içimiz rahat olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elemriel -- 29 Mart 2011; 22:19:06 >




  • ya arkadaşlar biri kesin noktayı koysun bu L-Carnitine işe yarıyormu yaramıyormu
  • arkadaşlar karnitin denilen madde redbull'un içinde de var en ucuz deneme yolu redbull alın 3.50tlye için bakın ilaç en son çare olmalı önce kardiyo diyet kesinlikle
  • Arkadaşlar ben de Le Carnitine almayı düşünüyorum, ilk hedefim düzenli olarak haftada bir kez spor yapmak sonra bunu 2 ye çıkarmayı düşünüyorum. Almadan önce aklımda soru işaretleri var mesela sertralin HCI içeren anti depresanlar ve drospirenon içeren doğum kontrol haplarıyla alımında bir yan etkisi oluyor mu? Gerçi önceki yorumlarda tamamen bitkisel denmiş ama yine de sorayım dedim. Aramızda doktorlar varsa yardımcı olabilir mi? Kilolu biri değilim sadece 2-3 kilo verip vucudumu şekillendirmek istiyorum ve vucudumun dayanıklılığını arttırmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emirburak23


    quote:

    Orijinalden alıntı: emirburak23


    quote:

    Orijinalden alıntı: emirburak23

    GNC L- arginine + L- Ornithine kullanıyorum. Bununla birlike bazı günler antrenmandan önce 1 adet L-Carnitine kullansam sorun olur mu?


    Bilen yok mu?


    Yardıma ihtiyacım var, kimsenin bilgisi yok mu?

    ne gibi bir sorun olacak söylermisin istersen bütün kutuyu yut besin takviyesi sonuçta
  • ya ben bu ılacı arastrdım suan bende kullanıyorum nıtrofull l-karnitin ben 4 aydr spora gıdıorm 44 bedenden 38 e dustum ama yeterlı gelmedı bu yuzden aldım bu ılacıı fakat rastrmama gore karacıgere zararı olabılıyormus:S 1 ay kullanımdan sonra doktara gıdıcem 3 ay ara verıcem sonra yıne devam ederım eger bırsey olmazsa
  • Ben cla de denedim carnitine de, diyet sürecinde cla %10, sporda ise carnitine %5 gibi bir fazladan etki gösteriyor. Ama ben doğal yeşil çay kadar diyete faydalı birşey görmedim.
    Her sabah 2 fincan demli yeşil çay için, gerçekten de tüm besin desteklerinden fazla yardımcı oluyor. Ben çoğunu denemiş biri olarak tavsiye ediyorum.
    Diyet ve spor yanında düzenli içildiğinde ayda bünyeye göre(herkesin metabolizmasına etkisi farklıdır) %30 civarı daha fazla kilo verebiliyorsunuz.
    Sağlığa diğer faydalarını saymıyorum bile.
  • arkadaslar gercek zayiflama tartida olmaz
    sadece 5 kilo verip 5 beden incelerek 20 kilo verms gibi gozukeblrsnz.kilonuz fazla deismez ama zar zor grdiginiz kiyafetlerin bol geldigini gorursunuz
    bunu yapmanin tek yolu spor yapip kas oranini arttirmak ve butun kaslari calistrmak. bunun icin de en iyi yol oyle amele gibi agirlik kaldrmak yada mal gibi kosu aletnde kosmak degil yuzmek yada basket oynamaktr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semion17 -- 5 Haziran 2011; 11:42:37 >
  • insanların yardımcı ürün merakını anlamakla birlikte ben bu ürünlere güvenmekte zorluk yaşıyorum.bu konularda o kadar çok istismar oldu ki,insanlar hayatlarını kaybettiler.bence zayıflamak isteyen biri bu işin ehline yani bir diyetisyene gitmeli ve tabii ki sporla desteklemeli bu davranışını.ama üşeniyoruz,her şeyi en kısa yoldan elde etmek istiyoruz.zaten konuştuğumuz sorun da bunun bir sonucu.
    bir de bir kişide işe yarayan bir program,ilaç vs. başkasında işe yaramayabilir,hatta kötü sonuçlar bile doğurabilir.ben bu yüzden kendi programımı değil hangi diyetisyene giderseniz gidin değişmeyecek çok basit iki öneriyi paylaşmak istiyorum:
    1)uzun süre aç kalmayın,ara öğünler yaratıp meyve vs. ile açlığınızı geçiştirin.
    2)lokmalarınızı uzun uzun çiğneyin ve öğünü mümkün olduğunca yavaş bitirin.
  • Merhaba l-carnitine diye yağ yakımini hızlandirdigini bildigim bir ürün var bende arkadaşımın gazı ile çalıştığım spor Salonu'ndan 110liraya aldım ama kilo vermek istemediğim için vazgeçtim ürünü geri iyade edemiyorum hiç açılmamış 80liraya satiyorim forumda ilanım var ilgilenen olursa Ankara ici elden fişi ile verebilirim ancak ürünü spor ile kullanmak lazimmis. Bendeki ürünün markası Perfect nutrition l-carnitine liquid
  • Bogazinizi tutup ilk etapta spor sonrada diyetisyen. 1 ayda 26 gun spor kafama gore asiriya kacmadan az yeme = 5 kg saf yag gitti. Bu hafa sonu diyetisyenede gidiyorum artar heralde kilo vermem :D 139 kg idim 134 um su anda 10 dk bisiklet + 30 dk yurume+ 20 dk cross + agirliklar var dinlenme ile 1 saat. Toplamda 2saat
  • Solgar tonalin CLA + Solgar maxi l carnitine

    Bu ikisi düzenli spor ve diyetle süper kilo veren ve sağlıklı tabiki arkadaşım var bende alıcamda biraz pahalı
  • mrb arkadaşlar geceden beri yazılanları okuyorum reklam gıbı herkes bır sıtede satılan L-carnitineden bahsediyor ben pilates yaparak kılo verdım ama hala fazlam var eczaneye gıttım yag yakıcı metobolızma hızlandırıcı ıstedım ama bana sporcuların kullandıgı yan etkısı olmayan yag yakıcı CARNITENE 1g lık cıgneme tabletı verdı ve gerek yok fazla bırseye bunu alıp yarım saat sonra yarım saat felan kosu yada yuruyus yap dedı yenı aldım ama urunun fıyatı cok uygun o yuzden pahalı seyler denemeyın hem bu eczanede satılıyor 20 tl fıyatı




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.