Arkadaslar likit alıcam ve dandik bir şey olsun istemiyorum. İyi olarak duyduklarım GNC ve Weider. Yanıtlarsanız teşekkür ederim.
Ben hardline kullandım. diğerlerine göre pahalı ama 1 seferde pek te faydalı olmadı. Verim almak için sanırım en az bi üç sefer kullanmak gerek. sistemli bir şekilde tabii.
Merhaba Ben Weider L-carnitin Liquid kullandım böle bi etki olamaz o spor bitmek tükenmek bilmiyor acayip bir terleme yapıyor.Çok araştırdım dediğin gibi bu markayla karşılastım sana tavsiyem öncelik olarak spor yapmadan hiçbir ürünü düşünme spor yapman şart sonraa bu markanın beslenme uzmanlarıyla konuş onlar sana uygun olan ürünü söylücekler belkide ürün önerm,icekler çünkü herkesin durumu çok farklı ben 75 kiloydum şu an 65 bana çok faydası oldu ama senin durumun ne bilmiyorum dediğim gibi senin kilon yaptıgın spor çok önemli kolay gelsin:) Bu arada haftada 3 gün antrenman yapıyordum 4
Likit almanın bence çok bir anlamı yok.Likitin tabletten tek farkı kana daha hızlı karışması.Bence tablet al.Likite göre fiyatı da çok uygun.Marka olarak çok bir şey farketmez.Tr power-nifrofull harici bir şey al yeter.