Şimdi Ara

L.A Noire dava yardim bölümü (Spoiler İçerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konu başlığı altında oyunda bulunan davalar hakkında , bulamadığımız ipuçları hakkında fikir alışverişi yapalım birbirimize yardımcı olalım.ben mesela bir davada takilip kaldım.9 ve 10 uncu dava olması lazım (gold butterfly davasından sonraki dava).2 tane ceset var ve ikiside birbirine çok yakın yerlerde.olay yerinde incelemelerde bulundum ve delilleri topladım.fakat haritada gidecek hiçbir yer yok oyun takıldı yardim edebilecek varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowsluck007 -- 22 Mayıs 2011; 0:59:31 >

• notebook'u aç location larda gitmediğin yer vardır ya da şöyle olmuş olabilir olay yerindeki biriyle konuştuktan sonra delil(ipucu) topladıysan gidip bidaha konuşman lazım delil(ipucu) ile ilgili sorular soruyorsun bu sefer ya da gittiğin yerlere birdaha git ordakilerle konuş notebook'ta üstünü çizmediğin yer vardır mutlaka

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZDE KALKACAK!
  • Yararlı başlık, teşekkürler.
    GT SPORT - Toyota GR Supra GT Cup Türkiye Şampiyonu

GTS-GT7 - GTTY Dayanıklılık Şampiyonası Şampiyonluğu

eracingacademy - 2.si
    TOSFED - Dijital Kış Kupası 3.sü
    Real Racing is better than any Racing Simulator...
  • Adam yine de bir Alex etmez

Oyun yine de bir RDR etmez

(Güç + Karizma) birleşmesi ile meydana gelen Beyaz Büyü.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garnispos
    Yararlı başlık, teşekkürler.

Teşekkürler..çözemediğimiz davaları burda beraber çözelim :)
    L.A. Noire Nasıl bir oyundur
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tHaLha
    Hocam başlığa spoiler içerir diye yazarsan çok makbule geçer direk daldım konuya 9. davadan bahsediosun

Tamam uyarı için teşekkürler.hemen ekliyorum.bu arada olay yerinde yeni ipuçları buldum ve 2 yerde soruşturma yaptım fakat yine kitlendi oyun açamıyorum.sanırım bundan önceki davalar alistirmaydi bundan sonrakiler esas zor davalar başlıyor..bide sorgulamalarda çok hata yapıyorum sonuca gidemiyorum ya bu oyun beni çok sardı.dedektif gibi düşünüyorum acaba nerde hata yaptım , nereyi atladım diye :))
  • Arkadaşlar bu oyunu hala bandrollü mü alsam yoksa spot mu alsam daha doğrsu , alsam mı almasam mı diye düşünüyorum :|
    Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
    Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruf
    Arkadaslar,bu oyun icin saglam bir ingilizce lazim degil mi?
    Orta derecede ingilizcem var. Okudugumu az cok anlarim ama yeterli olur mu yoksa eziyet mi olur?

Aslında herkes orta derece yeter diyor ama bence yetmiyor.çünkü bütün is sorguda bitiyor yani eninde sonunda oyun seni sonuca götürüyor ama iyi sorgulayamadiginda is uzadıkça uzuyorr.bide bu oyuna kesin DLC ler gelecektir çünkü zaten ana 21 dava var (yan gorevleri saymıyorum çünkü cerez hepsi).ama bu oyun beni gercekten sardı.bitirelemeyen yarım kalan davalarımızı buradan paylaşalım iyi oyunlar ;)

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs
    Arkadaşlar bu oyunu hala bandrollü mü alsam yoksa spot mu alsam daha doğrsu , alsam mı almasam mı diye düşünüyorum :|

Bandrollu veya bandrolsuz almak senin takdirin.ama nasıl olursa olsun bu oyun alınmayı hak ediyor.hele su kısır oyun döneminde

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

quote:

Arkadaşlar bu oyunu hala bandrollü mü alsam yoksa spot mu alsam daha doğrsu , alsam mı almasam mı diye düşünüyorum :|

Bandrollu veya bandrolsuz almak senin takdirin.ama nasıl olursa olsun bu oyun alınmayı hak ediyor.hele su kısır oyun döneminde

Oyun gercekten harika obur rockstar oyunlariyla bir degil kendi parkurunda en iyisi bu arada oyun benide cok sardi davalarida kisa buldum ben hemen sonuca ulasiyorum not:londrada yasiyorum.bir sey daha soyliyeyim oyun burda cok populer.Takilirsam bakarim buraya konu icin tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

quote:

Oyun gercekten harika obur rockstar oyunlariyla bir degil kendi parkurunda en iyisi bu arada oyun benide cok sardi davalarida kisa buldum ben hemen sonuca ulasiyorum not:londrada yasiyorum.bir sey daha soyliyeyim oyun burda cok populer.Takilirsam bakarim buraya konu icin tesekkurler.

Tamam dostum sen Londra'da yasiyormussun sende ingilizcede anadil gibidir.beceremedigimiz yerlerde sana danışalım bari.zamanında dedemgilde gitseymis ya ingiltereye Amerika'ya.bisey varmış gibi gelmişler Norveç'e , dilide bişeye yaramıyor.burda hazır bildigimiz ingilizceyide unuttuk :)

• Deftere bak,locationsda ustu cizilmemis bolge varsa,orada henuz yeterli delil topluyamadin,yada sorusturmayi nitiremedin.

quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

quote:

Tamam dostum sen Londra'da yasiyormussun sende ingilizcede anadil gibidir.beceremedigimiz yerlerde sana danışalım bari.zamanında dedemgilde gitseymis ya ingiltereye Amerika'ya.bisey varmış gibi gelmişler Norveç'e , dilide bişeye yaramıyor.burda hazır bildigimiz ingilizceyide unuttuk :)

Danisin seve seve yardim ederim.Oyun harika bu arada ayrica herzaman defterinizi kontrol edin derim davalar sizi basaramasaniz bire sonuca cikariyor digelim katili
    bulamadiniz ama onu sorusturdunuz katil baska biri gibi gozukur ama geri kalan locationslarda buldugunuz ipuclari deliller katilin o oldugunu anlamanizi saglar bu yuzden locationslarin hepsine gitmeniz lazim kesi sonuc icin.

• yararlı konu
    ben 13. dava yani The Quarter Moon Murders davasındayım takıldığım yer olmadı oyun bence ileri ingilizce istemiyor takıldığım yer olursa bakarım buraya
  • merhaba benim sorunum golden butterfly bölümünde oyun takıldı,tam olarak şöyle olay yerine gidiyorum çantadan kurbanın ismini buluyorum polis ben araştırırım diyor ancak telefon konuşmasını yaptıktan sonra bana geri dönüş yapmıyor.Sonuçta adres vermesi lazım acil yardımlarınızı rica ediyorum

Orijinalden alıntı: panama

merhaba benim sorunum golden butterfly bölümünde oyun takıldı,tam olarak şöyle olay yerine gidiyorum çantadan kurbanın ismini buluyorum polis ben araştırırım diyor ancak telefon konuşmasını yaptıktan sonra bana geri dönüş yapmıyor.Sonuçta adres vermesi lazım acil yardımlarınızı rica ediyorum

Tam o davayi hatirlayamiyorum ama eger telefondan aradiysan yuzde yuz sana adres vermesi lazim o adreslerinde haritada belirmesi lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 14 Temmuz 2011; 15:28:56 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.