Şimdi Ara

L.A. Noire Nasıl bir oyundur

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu oyun rockstar firmasının yayımladığı bir oyun oynayan arkadaşlara sorum ise oyun polisiye bir oyun fakat oyunda sanırım bir de açık dünya var sorum ise GTA da ki gibi bir açık dünya mı yani gezip tozma araba çalma vb. imkanları bize sunuyor mu yoksa daha bi sıradan açık dünya mı var ? Oyun hakkında ki düşüncelerinizi de bekliyorum arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyusufg -- 1 Şubat 2017; 17:37:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel oyundur. Özellikle hikayesi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cevaplarınızı bekliyorum?

Orijinalden alıntı: glnemesis

cevaplarınızı bekliyorum?

Açık dünya sayılabilir. Görev dışında da gezinti yapabiliyorsun. Örneğin bulunması beklenen bazı video kasetleri, öğeleri vs. harita üzerinde ilerleyerek edinebiliyorsun.

Oyunun en güzel tarafı, bir polisiye oyundan beklenen aksiyonun, araştırmanın ve gerçekçiliğin tavana vurmasıdır. O dönemler çıkmış olup da gerçekçiliği bu kadar iyi şekilde yansıtan başka bir oyun çıkmamıştı açıkçası.. Çünkü gerçek oyuncuların yüz ve mimikleriyle yapılmış bir oyundu, birebir aynısıydı. L.A. Noire'dan sonra ise The Last of Us tarzı oyunlar piyasada yerini aldı.

Olayların işlenişi ve müzik, oyunun atmosferini çok çok iyi yansıtıyordu.

Son olarak eğer İngilizce seviyen ileri seviye değil de orta düzeyde bile olsa, Türkçe yamasını yüklemeni şiddetle tavsiye ederim. Aksi halde olayları ve esprileri kaçırmış olursun. Yani oyun sadece vur, ateş et, koş oyunu değil... Sorgulama yapıldığı için deliller ve olay örgüsünü iyi anlaman gerekiyor. Yoksa gerçek suçluyu yakalayamıyorsun. Bu oyunun benzeri denebilecek Sherlock Holmes: Crimes and Punishments çıkmıştı, o ise resmi olarak Türkçe şu an.. Ama Sherlock Holmes'te sorgulamalarda hata yapsan da sana tekrar fırsat veriyor düzeltmen için. Fakat L.A. Noire'da böyle bişey yok. Yanlış bir karara vardığın zaman, olaylar ona göre ilerliyor ve eğer zanlıya suçunu itiraf ettiremezsen davayı iyi şekilde kapatamıyorsun.

Her ne kadar oyunun yapımcısı olan Team Bondi kapanmış olsa da, bir nevi zirvede kapandı :))

"Madem bu kadar iyi bir oyundu, neden yapımcı firma kapattı?" dersen : Bu tür polisiye oyunlar her zaman risk taşır. Benim gözümde oyun hayatımda oynadığım belki de en çok heyecanlandığım oyunların başında gelir. Ama genel anlamda oyuncular dedektiflik oyunlarını pek de sevmiyor. Shooter ve action oyunlar daha bir revaçta maalesef.. Satış rakamları "Rockstar Games"in satış standartlarını aşamadığı için önce Team Bondi'a desteğini kesti. Team Bondi da kâr elde edemeyince kapandı.

Bence kesinlikle oynaman gerekiyor...

• Valla güzel oyun ama sanki bir yerden sonra tekrar ediyor gibi geldi bana. 3. Kez bitiremeden bıraktım.

"Once we were many, now we are few. Hunters, killers of the world’s filth. Witchers. The ultimate killing machines. Among us, a legend. The one they call Geralt of Rivia. The White Wolf."
  • AsRuleS kullanıcısına yanıt
    yorumun için çok teşekür ederim çok güzel anlatmışsın
    Savaşta büyük veya güçlü olan kazanmaz Yüce Allah kimin yanındaysa o kazanır.
  • konu güncel
  • bende büyük bir gaz ile dlc'ler dahil aldım ama oynayasım yok. ne yaparsam yapayım kişilerin mimiklerinden birşey anlamıyorum doğru mu yanlış mı belli değil ama kararlar fazla önemli olmuyor her halukarda suçluyu buluyorum. ayrıca kendisi 2011 de çıkmasına rağmen 2010 da çıkan mafia 2 gibi ne grafikleri var ne de sokaklarda hareket var, şehir sanki boş gibi...

Hobi: Hpi Baja 5b SS - GS Vision pro - Traxxas E-Revo - Rc4wd Trail Finder 2 - Enroute Berg 2.2 - Mst Ms01D - Geprc mark4 - X2 Elf 88mm - Sanwa MT4
  • Oyun güzel hocam fakat ilerledikçe zorlaşıyor. İlerleyen bölümlerde şüphelileri sorgularken doğru mu söylüyor yoksa yalan mı tam çözemediğin durumlarla karşılaşıcaksın, eğer olması gereken kararları veremezsen şüphelileri içeri atamıyorsun. Bu durum acayip sinirini bozuyor insanın

• konu güncel arkadaşlar
  • Cok Güzel Bir Oyun.. Polisiye Bir Görevdesin ,Dedektiflik yapiyorsun. Katili , sucluyu buluyorsun... Bazi yerlerde MAntiginla karar veriyorsun.. ama Bazi yerlerde Öyle yanliş kararlar verdigimizde oluyor tabi. Ama Bence Oynamalisin cok Zevkli. yükseliyorsun belirli bir rütbeye kadar. Dürüst Olmak gerekirse Beni Belli bir seviyeden sonra Sıkmışti. Bazi yerlerdeki Gizemi Kendin Çözmeye calişiyorsun. Sonucu göremeyince Cildiriyorsun :) E haliyle İnternettten Gectim zor Bölümleri. Yardimsiz Oynaman senin hayrina Kolay gelsin.
    Türkçe Yamasida Mevcut.
  • cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.