|
| _____________________________ |

|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil. Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 11 Ağustos 2019; 8:28:27 > |
|
Araç sürüş fizikleri de rezil. Konusuna yazık olmuş bir oyun. Halbuki ne kadar da ilgimi çekiyor. Bir türlü devam etme arzusu uyanmadı içimde. |
|
Oyunu 2018'de aldım. Yılda bir başlayıp aynı yerde bırakıyorum. Sanıyorum bıraktığım yer de sahte para basıldığı, sonrasında departman değiştirdiğimiz bölüm. O bölümden sonra nedense içimde devam etme isteği kalmıyor. Birini sorgularken "evet-hayır-kararsız" seçenekleri gibi bir şey vardı. Hayırı seçtiğimde tahmin ettiğimden çok daha sert şekilde suçluyordu falan. Bir gün çok oyunsuz kalırsam indirip kendimi zorlarım diye düşünüyorum. |
|
Aynı şekilde konsolda o kadar hevesli çıkışını bekleyip hemen almıştım, 3 veya 4. görevden sonra bırakmıştım. Geçen yıl ise inat edip o kadar teknik sorunlarına rağmen PC'de bitirmiştim. Konunun özeti insan sarrafı olmadığımı anlamamdır. |
|
Davanın sonunda da yanlış kişi suçlandıysa suçlu kişiyi göstermiyordu sanırım. Bu da oyundan soğumama bir sebepti. İlk saatlerde çok güzel başlayıp çabuk bayıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB |
|
Widescreen gene çalışmadı. Nasıl aktif ediyorsunuz bunu ya delirecem? |
|
Bu oyun alınır mı beyler sorunsuz oynayabilen oldu mu 1-2 sene içinde? Oyunun fiyatı biraz tuzlu ama ilerde bunu bile bulamayız diye düşünüyorum. TR Yaması varmış. |
|
|