Şimdi Ara

Kyk’nın Hiçbir Şeye Yetmemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Üniversiteye başlamamış kardeşlerime tavsiyemdir gidin yazları bi yerde çalışın veya okul zamanı o parayı biriktirin okulda geçinmek için kullanın eve çıkmak gibi saçma işlere atlamayın yurda gidin bu şekilde kyk almanıza gerek kalmadan kurtarabilirsiniz şahsen ben kyk sız mezun olmak üzereyim bu dönem çalıştığım paralar ile okul sonrası zorlanıp ödeyeceğime okul zamanı çalışır kullanırım daha mantıklı.

Not : uykusuz kalmak zorunda kalacaksınız çünkü dersleriniz ve iş bi arada çok ama çok daha zor olacak ama yinede başarılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63340B9F6

Tüccar değil bu adam öğrenci.

Alıntıları Göster
    Çocuk değil 20 yaşında insan . Gerekirse ayakları üzerinde de durmayı bilecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Devlet halktan kol gibi vergi toplamasını biliyor ama yada lüks makam araçları alıp saraylar yapmasını ! Bir 500 TL yi fazla görmeyin!

Alıntıları Göster
    Ufak ticaret yap diyorum ne diyorsun . Bu kadar hazırcilik olmaz

• 500 lira yetiyor diyen kişi ogrenci degil ottur.

Ot gibi yaşayan adama yeter anca

Gunluk 15lira demek. Sapik misiniz oglum siz neyi tartisiyosunuz. 1 ogun adam akilli yemek yok bu paraya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O para her ihtiyacı karşılamak için değil zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hmm88

Niye almiyorsunuz baban hiç demiyor mu paran var mı yok mu
    Kelin ilacı olsa başına sürer (babam kel bu yüzden komik oldu)

Adamın parası olsa kirayı faturaları düzgün öder benden önce gelen ihtiyaçlar var.
  • Yurt yine iyi evde yaşasanız para hiç dayanmıyor. Her hafta beyaz peynir,salam,yumurta,tereyağ,salatalık,domates desen toplam 100tl yi buluyor.
  • Kyk gecinmelik birşey değil ki öyle olsa asgarî ücrete bakılıp birşey verilirdi. Destek amaçlı ve bırakın öyle kalsın. Ödeme zamanı gelince Kara kara düşünmek var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    İnsanın Verebilecek cevabı olmayınca tabii

• quote:

Orijinalden alıntı: Ape1281

Uzun uzun bir sürü şey yazıp yazıp sildim. Tek bir şey sormak istiyorum.

Şimdi bu yazdığın cevap sana kaç tl kazandıracak?

Senin online trollükten elde ettiğin gelirle, durumu olmayıp da okumak için kıt kanaat geçinmeye çalışan günde 1 öğün yemek yiyen öğrencilerin aldığı şu 500 tl'yi kıyaslayalım bir hele.

Not: Profilinde gördüğüm seçim sonuçları tahmininde bulunduğun ss'e çok güldüm.

Alıntıları Göster
    Sağol hocam

• Kyk aliyorum, ustune calisiyorum. Yetmiyor. Bu millet nasi yetiriyor anlamiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: elLbufFer

Çocuk değil 20 yaşında insan . Gerekirse ayakları üzerinde de durmayı bilecek

Alıntıları Göster
    iyi ki ülke yönetmiyorsun
  • quote:

Timsah kardeşim okumak sadece kafa ile olmuyor . Siz herşeye hazır alıştığınız için 2bin TL verseler yine yetmez . Çok değil 2 sene önce de ben öğrencilik yaptim . Ailemin durumu iyi olmasına rağmen kendim ticaret yaptım . Git köyden taze meyve al 10 kilo cami kapısında sat . 3 günlük harçlığın fazla fazla çıkıyor . Öyle dediğin gibi devlet para versin ben yiyeyim olayı yok .

Alıntıları Göster
    Çalışmadan öğrencileri geçinemeyen bir devlet

• quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

iyi ki ülke yönetmiyorsun

Alıntıları Göster
    bunun seçtiği yönetiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3081D0615

bunun seçtiği yönetiyor

Alıntıları Göster
  • quote:

Timsah kardeşim okumak sadece kafa ile olmuyor . Siz herşeye hazır alıştığınız için 2bin TL verseler yine yetmez . Çok değil 2 sene önce de ben öğrencilik yaptim . Ailemin durumu iyi olmasına rağmen kendim ticaret yaptım . Git köyden taze meyve al 10 kilo cami kapısında sat . 3 günlük harçlığın fazla fazla çıkıyor . Öyle dediğin gibi devlet para versin ben yiyeyim olayı yok .

Alıntıları Göster
    Yav he he

• Şimdi burda yazicaklarima karşı çıkanlar olcak ben genede söyleyeyim. Ustteki her sene zam gelmek zorunda mı diyen arkadaş kısmen haklı benim zamanımda 250-300 tlydi KYK bursu ozamanda yetmiyodu hiçbir zamanda yetmedi ve yetmeyecek. Çünkü bunun adı burs maaş değil. bugün öğrenci olupta bırak part timeyi full time ise girip calissaniz maas alsanız o maasta size yetmicek. Çünkü sigarası var haftasonu barda iki bira yuvarlamasi var kitap akşam yemeği kahvaltı derken bir sürü gider olusuyo. Ama harcamaları takip ederseniz cuzzi miktarda para bile biriktirebilirsiniz. Dediğim gibi para yönetimi insanın üniversiteside ogrenmesi gereken ve sizi gerçek hayata hazırlayan birşey. Dolayısıyla bugün KYK 2000 TL olsa gene yetmiyo yetiremiyoruz diyenler olacak.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.