Şimdi Ara

Kvk Rezaleti !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonum Htc one m7 malum sorunu biliyorsunuz kamera pembeleşmesi bende bu sorundan dolayı telefonu aldığım yere Media markt a götürdüm dedim böyle böyle ayrıca bataryada da sıkıntı vardı onuda belirttim. Neyse rapor tuttu telefonun sol üst köşesinde az bir çizik vardı onu yazdı o şekil imzaladım gönderdik Kvk ya 29.04.2014 tarihin de giden telefon bugün mağazaya gelmiş bende şans eseri o civardaydım bir heves ile gittim hemen kutuyu açtım kız gibi telefon bildiğin darma duman olmuş alt kısımda göçük çizikler ciddi derecede belirgin, yan ses tuşları içeri göçmüş, aşınmış ,arka kapağım benim beats yazısı silinmişti ona baktım kapak değişmiş o yazı yazıyor ama kapak sıfır değil çizik içinde ayrıca telefonun anakart değişmiş imeı nosu da değişmiş bende bu telefon benim değil ben bu şekil size vermedim dedim bakın raporda ne yazıyor dedim sol üst köşede ufak çizikler var yazıyor ki zor görünüyordu telefonu almadım aynen servise gönderdim lütfen servis ile iletişime geçin ben bu telefonu bu şekil almam dedim şimdi şikayet vara falanda yazıcam her yere yazıcam sıfır ayarında telefonum gitti dandik bir şey geldi anakart neden değişir onu anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potur -- 13 Mayıs 2014; 20:16:09 >

• Birde illa kvk yamı gitmesi lazım telefonun neden teleservice gitmiyor bu telefon media markt ı da kınıyorum elimden geldiğince her yere yazacağım milletin telefonlarını sıfır gibi yapıp geri veriyorlar kvk ise sağlam teli dağıtıp geri gönderiyor anakart değişmiş çok canım sıkıldı arkadaşlar

Nurlan adlı Operatörümüze bağlandınız.

murat potur: Merhabalar

Nurlan: Merhaba murat bey, size nasıl yardımcı olabilirim?

murat potur: sorunumu anlatıyorum

murat potur: hemen

murat potur: ben 24.10.2013

murat potur: tarihinde optimum media markltan

murat potur: htc one m7 aldım

murat potur: 29.042014 tarihinde kamera pembeleşmesi ve bataryamda sıkıntı olduğu için

murat potur: media martk a götürdüm

murat potur: bugün gittim telefonu almaya

murat potur: servisten gelmiş

murat potur: ama kutusu açmam ile şok geçirmem bir oldu

murat potur: telefonum sıfır gibiydi

murat potur: ama çizikler içinde ve darbe almış halde geldi

murat potur: teslim almadım tekrar servise gönderdim

murat potur: ne yapmalıyım

murat potur: şimdi ben servis kvk imiş

Nurlan: servistemi cihaz şuan

Nurlan: murat bye

murat potur: bugün gönderdim geriye işte

Nurlan: ve kargoya tutanak tutturdunuzmu bu konud

Nurlan: a

murat potur: kargo ile değil direk optimum mağazasına gittim

murat potur: ben aldığım mağazaya bıraktım ve ordan aldım

Nurlan: murat bye ben cihazın imei numarsını alabilirmiyim

murat potur: işte cihazın imei numarasıda değişmiş ben kamera sorunu var dedim anakartıda değiştirmişler

Nurlan: ilk imei numarsını verin

murat potur: bir saniye faturaya bakıyorum

murat potur: bir dk hemen yazıyorum

Nurlan: tamam efendim

murat potur: 354

murat potur: ............

Nurlan: teşekür ederm

Nurlan: birde telefon numaranızı rica edeyim

murat potur: rica ederim

murat potur: ..............

Nurlan: teşekür ederim efendim

Nurlan: ben servisle görüşüp

Nurlan: sizi bilgilendiriyor olacağım

murat potur: rica ederim

murat potur: tamam burdamı bekleyeyim yoksa telefondanmı dönüş yapacaksınız

Nurlan: yarın bilgi verebiliriz efenim bu konuda

Nurlan: bizdne bilgi bekleiyn lütfen

murat potur: peki ne olucak yani mağduriyetim giderilecek mi benim gerçekten çok sinirliyim kvk ya bu ikinci kez bana yapıldı kvk tarafından

Nurlan: murat bey çok haklısınız

Nurlan: ama ortada bir mağduriyet varsa sorununuz muhakkak çözülecektir

murat potur: peki nurlan hanım çok teşekkür ederim dinlediğiniz için yarın sizden haber bekliyor olacağım iyi akşamlar kolay gelsin

Nurlan: rica ederim efendim

Nurlan: dediğim gibi bizden bilig bekleiyn lütfen

murat potur: tamamdır iyi akşamlar

Htc canlı yardım ile görüştüm yarın gelecek cevaba göre hareket edeceğim

• Apple alsan böyle olmazdı
  • Benim telefonda serviste şuan tırstım şimdi valla. Geçmiş olsun kardeş hakkını ara sonuna kadar.

Orijinalden alıntı: yusufsk

Senelerdir şu teknik servis garanti rezaleti yüzünden gözüm kapalı yurt dışı çıkışlı telefon alıyorum içim rahat. Uğraşmaya değmez bunlarla

servis denilen şeyin görevi kendisine gelen cihazların %90+ civarına kullanıcı hatası deyip geri göndermek. temiz kullanılan bir cihazda kronik bir sıkıntı yoksa arıza çıkma ihtimali çok çok düşük zaten. diğer durumlar içinde kullanıcı hatası denildiğinden garantisi olup olmaması pek önemli değil
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackVnM

quote:

Orijinalden alıntı: yusufsk

Senelerdir şu teknik servis garanti rezaleti yüzünden gözüm kapalı yurt dışı çıkışlı telefon alıyorum içim rahat. Uğraşmaya değmez bunlarla

servis denilen şeyin görevi kendisine gelen cihazların %90+ civarına kullanıcı hatası deyip geri göndermek. temiz kullanılan bir cihazda kronik bir sıkıntı yoksa arıza çıkma ihtimali çok çok düşük zaten. diğer durumlar içinde kullanıcı hatası denildiğinden garantisi olup olmaması pek önemli değil

Ve ortalama 500 Lira ucuza da kapatmış oluyorsun telefonu.

• quote:

Orijinalden alıntı: MagnusCarlsen

Benim telefonda serviste şuan tırstım şimdi valla. Geçmiş olsun kardeş hakkını ara sonuna kadar.

Kvk yada yazdım şimdi media markt a da söledim bekleyeceğim eğer o telefon verdiğim gibi gelmez ise yasal yollar ile sonuna kadar gidicem elimde 3 tane rapor var ilk verdiğimde nasıl verdiğime dair yazdı kadın çizik vs.. yoktu bakalım ne olacak sende teleservice yolla kvk dan uzak dur benim ikinci kez başıma geliyor bu kvk ile
  • Daha öncede ankara kvkya gitmişti kamera sorununu halletmişler bi sıkıntı yaşamamıştım. Ama mediamarktla verincemi bilmiyorum süreç çok uzun sürüyor. İkinci defa verdiğimde bu ayın 4ünde vermiştim daha dün kayıt altına almışlar. Bi bu kadar daha sürese gene 20 küsür gün sürecek. Bu süreci hızlandırmak için ne yapabilirim bi bilginiz var mı? Kvkyı aramamın bi faydası dokunur mu?

Tamamen şans işi. Umarım güzel sonuçlanır.
    (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas
  • potur kullanıcısına yanıt
    tüketici hakem heyetine başvur acagım de gözlerini korkut en olmadı git konuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

Geçmiş olsun hocam

Şimdi kvk dan mesaj geldi sorununuzu şu adrese iletin diye ilettim bakalım ne olacak htc ye bildirdim media markt a da bildirdim her yere bildiriyorum o telefonum geri gelecek kız gibi bana içim gitti çok temiz cihazdı
    Kralın kızını sevdim vermediler
  • Bu ülkede insana gram saygı yok.
  • olan olmuş ama teleservice bu konuda daha temiz. htc teleservice personeli iyi eğitilmiş. kvk'da çok duyuyorum bu sorunu. gerekli yerlere başvurmuşsun zaten muhtemelen telefonu alıp kasa değişimi yaparlar. takma kafaya

arkadaşlar telefonlarınızı bayilere götürmeyin. direkt teleservice'e karşı ödemeli yurtiçi kargo ile gönderin. hem süreç kısalır hem nereye gideceğini bilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roark -- 14 Mayıs 2014; 16:50:51 >

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Geçmiş olsun hocam

Şimdi kvk dan mesaj geldi sorununuzu şu adrese iletin diye ilettim bakalım ne olacak htc ye bildirdim media markt a da bildirdim her yere bildiriyorum o telefonum geri gelecek kız gibi bana içim gitti çok temiz cihazdı

yazık olmuş kanka. bırakma peşini ne diyim :(

Orijinalden alıntı: Kedici_Playboy

quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Geçmiş olsun hocam

yazık olmuş kanka. bırakma peşini ne diyim :(

Az önce mail geldi Kvk dan
    Öncelikle talebinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamız, siz değerli müşterilerimizden gelen tüm talepleri hassasiyetle değerlendirmektedir.

http://www.kvkteknikservis.com/KVK/service.asp Link üzerinden adreslerimize ulaşabilirsiniz.Ürününüzü incelenmek üzere en yakın servisimize ulaştırmanızı rica ederiz.Ürününüzü elden bırakabilir ya da Mng kargo ile gönderim sağlayabilirsiniz.

• 2 sene önce bende göndermiştir bir HTC kamera tuşu takılıyor kendi kendine resim çekiyordu 2 haftalik telefonu du maf etmişlerdi kkasada kırık bile vardı tüketici hakları falan 2 ay surmustu bende para iadesi almıştım bence hakkınızı sonuna kadar arayin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.