Şimdi Ara

Kuzey Kore'de kölelik sistemi mi var? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
224
Cevap
0
Favori
7.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • duyduğuma göre kuzey kore de internet yasakmış
    sadece milletvekillerinin pentagonun sitesine girmelerine izin varmış
  • south korea gelmemiş hayret
  • Kuzey korede olan sey sadece kagit uzerinde komunizm, ulkede bildigin totaliter diktatorluk var, bu sadece korede yok aslinda azerbaycanda olan, suriyede olan, belarusta vs olan yonetim seklinin de diktatorlukten farki yok ama kuzey korede olan cok daha agir cunku halki korku ile yonetebiliyorlar asker olmazsaniz guneyliler sizi kilictan gecirir falan seklinde. Aslinda biz de pek farkinda degiliz ama biz de diktatorumuzu kendimiz seciyoruz.

Kuzey korede devlet evini verir isini verir. Ancak devlette de olanaklar olmadigi icin ve harcama da askeriyeye yapildigi icin halkin tamamina yakini mahvolmus evlerde ac ac yasiyor.
  • quote:

daha önceki liderlerinde yas tutmayanları yada abartısız tutanları ağır para cezası uygulanmış

nasıl belirlemişler yas tutmayanı gözlerine mi bakmışlar. saçma salak haberlere inanmayın. neyine anlam veremiyorsun, bi git bak arşivlere atatürk ölünce ne kadar kişi toplanmış, meydanlar nasılmış. aynısı korede işte bunun neyine anlam veremiyorsun?

şimdi bir sazan çıkar atatürk ile kim jong aynı kefede mi diye atlar. evet aynı, bizim için atatürk nasıl liderse, kim jong de koreliler için aynı büyük lider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

Modern çağın kölelik sistemi ; Komünizm

Tam tersi Kapitalizm modern kölelik oluyor Küba'da eğitim ve sağlık hizmetleri ücretsiz.Kapitalizm'de paran yoksa adamdan bile saymazlar
  •  Kuzey Kore'de kölelik sistemi mi var?

Kıyafetlerden belli olmuyormu? Sürünüyor bunlar aç hepsi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

Burger King tüketip iphone telefon kullanıp sonra da kominizmi savunanlar,kuzey kore'ye niye gitmiyorsunuz ? Tam kominizmi yaşarsınız işte

adolf hitler detected
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

daha önceki liderlerinde yas tutmayanları yada abartısız tutanları ağır para cezası uygulanmış

nasıl belirlemişler yas tutmayanı gözlerine mi bakmışlar. saçma salak haberlere inanmayın. neyine anlam veremiyorsun, bi git bak arşivlere atatürk ölünce ne kadar kişi toplanmış, meydanlar nasılmış. aynısı korede işte bunun neyine anlam veremiyorsun?

şimdi bir sazan çıkar atatürk ile kim jong aynı kefede mi diye atlar. evet aynı, bizim için atatürk nasıl liderse, kim jong de koreliler için aynı büyük lider.

Arada büyük bir fark var onu belirtmemişsin. Atatürkü sonradan öğrenerek seviyor. Kim Jong illi ise doğuştan seviceksin damgası ile büyütüldüğü için seviyor. Ha sonuçta seviyor orası doğru.

bana kalırsa Kuzey kore saçmalığın daniskası. Acıyorum.

• quote:

Burger King tüketip iphone telefon kullanıp sonra da kominizmi savunanlar,kuzey kore'ye niye gitmiyorsunuz ? Tam kominizmi yaşarsınız işte

NokDa
  • quote:

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

Kuzey Kore'yi komünist zannetip kominist yazan kırolar var.

Nickine uyarak objektif olmayı denemelisin..Ve nickine yakışır bir şekilde bu konuları bilmeni isterdim..

Dersine daha iyi çalış

Kuzey Korenin yönetimi Tek parti rejimi Komünizm dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: by_the_king

quote:

Nickine uyarak objektif olmayı denemelisin..Ve nickine yakışır bir şekilde bu konuları bilmeni isterdim..

Dersine daha iyi çalış

Komünizmin ne olduğunu bi öğren istersen

• quote:

Çok iyi dedin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

quote:

quote:

Dersine daha iyi çalış

http://tr.wikipedia.org/wiki/Kuzey_Kore

linki veriyorum sadece sana.bilgi sahibi olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

quote:

kapitalizm olmasın o

sen bu sistemden yararlanmayıp fakir kaldın diye kapitalizm kötümü oldu şimdi? burda pc başında oturacağına git ders çalış iyi bi üniversite kazan 2-3 yabancı dil ekle yurtdışında yaşa
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

Arada büyük bir fark var onu belirtmemişsin. Atatürkü sonradan öğrenerek seviyor. Kim Jong illi ise doğuştan seviceksin damgası ile büyütüldüğü için seviyor. Ha sonuçta seviyor orası doğru.

bana kalırsa Kuzey kore saçmalığın daniskası. Acıyorum.

Aslina bakarsan Ataturk icin de dogustan seveceksin damgasi ile buyutuluyoruz.

Bu arada komunizm-kapitalizm savasina donmus konu, komunizmin sunmak istediklerini ozgurlukleri kisitlayarak sundugunu niye kabul etmek bu kadar zor anlamiyorum.
    Ancak eklemek gerekir ki, kapitalizm'in de cok ozgurlukcu oldugu savunulamaz zira mali gucun ozgurlukten bagimsiz olarak dusunulmesi imkansizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faunus -- 4 Ocak 2012; 17:52:44 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

quote:

quote:

Dersine daha iyi çalış

http://tr.wikipedia.org/wiki/Kuzey_Kore

linki veriyorum sadece sana.bilgi sahibi olursun

Linke bak, Türkçe Kuzey Kore sayfasını girer her gün harun yahyanın adamları değiştirir.

Ha illa Wikipedia diyorsan, git ingilizce Wikipediadan bak.

http://en.wikipedia.org/wiki/North_Korea

quote:

Orjinalinden alıntı: Wikipedia

Many outside organizations describe North Korea as a totalitarian Stalinist dictatorship...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechaniker -- 4 Ocak 2012; 16:57:21 >

• quote:

Yıkarlar burayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ortaşekerli

Bütün evler-dükkanlar-arabalar devletin mi?kimse devleti eleştiremiyor mu?

Halkın araba kullanması yasak. Koca koca yollar var sadece askeri ve resmi araçlar dolaşsın diye. Kuzey Korelilerin herhangi bir yabancı ile konuşması yasak. Yabancılar ülkeye giriş yaptığında 2 adet polis ile gezmek zorunda.

Komünistlerin de bahanesi tam olarak uygulanmuyor. Bu berbat sistemi böyle savunmaya çalışmak çok komik. Sovyetleri gördük, Çin'i, Kuzey Kore'yi görüyoruz. Demek ki komünizm bu. Her şey kağıt üzerindeki gibi tozpembe değil. Teoride o harika sandığınız şeyler. Pratiğe gelince görüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harley-Davidson -- 4 Ocak 2012; 18:03:22 >
  • South Korea isimli kullanıcı nerede yahu .

O Kuzey Kore'nin Donanımhaber büyük elçisi, bilir o yahu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.