Şimdi Ara

Kuzenle iq testi yaptık 163 iq çıktı.(Hikayenin devamı ve test içerde.)SS!li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Birinciyiz şu an "you know who i am" "benim kim olduğumu biliyorsun" biziz ordaki

Genelde bazen o yaptı bazen ben sonra ben başka bir tane yaptım yalnız başıma 152 çıktı biraz yanlış geldi çünkü

0-24 idiot
    24-59 moron
    59-90 yavaş zekalı
    90-110 ortalama
    110-130 üstün zekalı
    130+ dahi

Olur.Oyüzden gidip 1 test daha yaptım bunu baya araştırdım ingilizceydi 4 yılda hazırlanmış kesin test bunda 126 çıktım.Evet dahiye 4 iq eksiğim.

O ingilizce olan testi yapmak isteyenler işte burda,

http://www.highiqsociety.org/

Testi bedavaya alabiliyorsunuz ama 124 iq olmadan üye olamazsın zekilerin buluştuğu yer.Ben devam ettim üye olacaktım ama üstüne 79 dolar vermek gerekiyormuş.

Kolpa olanı yapmak isteyende verdiğim ilk link işte.

Ve evet "anladınız 126 iq'm var"

SS de geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lev@ -- 29 Mayıs 2010; 19:25:21 >

• Güncel.
  • Çoklu zeka kuramı. Araştır.
  • 145 çıktı benim
    Herkes SS atmış bizde atalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boidae -- 29 Mayıs 2010; 20:39:17 >
  • 130 çıktı ama 18'den sonra baydı salladım :D
  •  Kuzenle iq testi yaptık 163 iq çıktı.(Hikayenin devamı ve test içerde.)SS!li
  • 121 çıktı son 4 soruyu attım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

• Tebrikler Testi Tamamladınız ! - IQ puanınız 139 (Çok yüksek zeka) olarak hesaplanmıştır.
  • Çoklu zeka kuramını araştırmanı (yüksek IQ'nun iyi birşey olmadığını) tavsiye ediyorum

Bakacak olursanız , MENSA adında Doktor huzurunda , bilsem ve Mensa'nın kendi yaptığı sınavlardan 130+ alanların , toplumun %2'sinde ki insanların girebildiği ilginç bir kuruluş var. Hoş sohbetler dönüyor ama Türkiye'de o kadar yaygın olmaması sebebiyle (geçen sene veya önceki sene kuruldu) fazla ilgi çekmiyor.

Bunlar sahte olmakla birlikte , pek işe yaramaz testlerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonArtikBuİsim -- 29 Mayıs 2010; 19:54:51 >
  • 18 den sonrasını baya salladım ama 124 çıktı
  • 7 soru attım 124 çıktı
  • beyler 178 çıktı sonuç galiba hepsini doğru yaptım

zaten herkes bana delisin sen diyordu herşeye farklı açıdan bakıyorum çünkü
  • herkes de dahi çıkar zaten
  • Ne kadar zeki olduğun değil o zekayı nasıl kullandığın önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maswey

beyler 178 çıktı sonuç galiba hepsini doğru yaptım

zaten herkes bana delisin sen diyordu herşeye farklı açıdan bakıyorum çünkü

Ozaman neden bizi geçemedin. Hala 1. yiz ve yaptığımız gibi listeye eklendi lag olmuştur demeyin.Ve benim 151 imde girmedi listeye büyük ihtimalle ordakiler bizim 163 den sonra

162
    162
    162
    162
    161
    161
    160
    160
    159
    158

diye gidiyordur oyüzden girilmiyordur listeye.Ve zaten kolpa bu herkezmi dahi olucak bende tamam zekiyim ama okadarda dahi değilim ötekini yapın ingilizce biliyorsanız.

Açıkçası inanmadım.
  • 120 çıktı 10.sorudan sonra salladım.

ücretsiz iq testi bu kadar olur anca herkes süper zeka pehh
    ciddiye almayın bu testi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.