Şimdi Ara

Kuzenle iq testi yaptık 163 iq çıktı.(Hikayenin devamı ve test içerde.)SS!li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beraber IQ testi mi yapılır yahu, aldığınız puana şaşmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClassRouGe

Çoklu zeka kuramını araştırmanı (yüksek IQ'nun iyi birşey olmadığını) tavsiye ediyorum

Bakacak olursanız , MENSA adında Doktor huzurunda , bilsem ve Mensa'nın kendi yaptığı sınavlardan 130+ alanların , toplumun %2'sinde ki insanların girebildiği ilginç bir kuruluş var. Hoş sohbetler dönüyor ama Türkiye'de o kadar yaygın olmaması sebebiyle (geçen sene veya önceki sene kuruldu) fazla ilgi çekmiyor.

Bunlar sahte olmakla birlikte , pek işe yaramaz testlerdir.

mensanın snavına katılcaktım istanbuldaki.. kayıt falanda yapmıştım... ama neyazıkki gidemedim ya. kaçırdım.. birdahakine inş.
  • 166

Edit: 3.ymüşüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valefor -- 29 Mayıs 2010; 22:53:36 >
  • şu yabancı sitede olanı yaptım 123 çıktı sorulardan bazılarını anlamadım ing basmadı o kadar
  • Tebrikler Testi Tamamladınız ! - IQ puanınız 148 (Süper zeka) olarak hesaplanmıştır.

Telefona baktığım için 5 soruyu süreden dolayı çözme fırsatım olmadı. Onlarıda salladım. Tahminen 160lara felan çıkardı onlarıda yapsam.
  • pek gerçekçi olmuyor bunlar ama yine de çözdüm. San Oror
     Kuzenle iq testi yaptık 163 iq çıktı.(Hikayenin devamı ve test içerde.)SS!li

bir de en yüksek kaç oluyor merak ettim. bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teşbihte hata -- 29 Mayıs 2010; 20:36:26 >
  •  Kuzenle iq testi yaptık 163 iq çıktı.(Hikayenin devamı ve test içerde.)SS!li

Türkçe nerde yahu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onel -- 29 Mayıs 2010; 20:36:13 >
  • Tebrikler Testi Tamamladınız ! - IQ puanınız 130 (Çok yüksek zeka) olarak hesaplanmıştır.

ama salladım ve 10 dk'da bitti.
  • Tebrikler Testi Tamamladınız ! - IQ puanınız 148 (Süper zeka) olarak hesaplanmıştır.

Aşağıda sıralanan detayları içeren, testi çözen yüzbinlerce kişinin sonuçları ile karşılaştırmalı olarak yerinizi de görebileceğiniz Ayrıntılı Sonuç Raporunuz oluşturulmuştur. Ayrıntılı Sonuç Raporunuzu 10 TL ödeyerek görüntüleyebilirsiniz.

Seçeceğiniz 3 Sorunun Detaylı Çözümü İl Sıralamasındaki Yeriniz
    Doğru ve Yanlış Cevapladığınız Soru Sayısı Yaş Grubunuzdaki Yeriniz
    Yüzdelik Diliminiz Cinsiyet Grubunuzdaki Yeriniz
    Grafik Üzerinde Başarı Durumunuz Genel Sıralamadaki Yeriniz
    Online Başarı Sertifikanız
  • valla testin yarısınıda sıkıldım bıraktım daha da 13 dakkam vardı 118 cıktı.cok sacma bi test
  • Hepsine mantıklı cevaplar vermeye çalıştım. Baya zorlandım doğrusu, son sorum acaba doğrumu muydu değil miydi merak ettim. (Cevaplarınızı söylemeyin de millet de yararlansın.)

• 110 cıktı aptalım biliyordum.
  • 136. sorulardan sıkılıp bitirmeseydim belki daha çok çıkardı gerçi ben bu siteye güvenmiyorum. Iq yede güvenmiyorum gelsin en yüksek ayqulu kişi çürütürüm tüm laflarını. Eq forever

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ouroboros -- 29 Mayıs 2010; 21:13:04 >

• Neden yarışa giriyorsunuz? Zeka adına birşeyler öğrenmek istiyorsanız çoklu zeka kuramını araştırın.

•  Kuzenle iq testi yaptık 163 iq çıktı.(Hikayenin devamı ve test içerde.)SS!li
  • vay iq.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda_1905

hiç bakmadan sallayarak 98 çıktı, birde adam akıllı oturup uğraşsam 300 falan çıkacak heralde:)))...takılmayın fazla böyle şeylere, hikayeden işler bunlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Alphanumeric

136. sorulardan sıkılıp bitirmeseydim belki daha çok çıkardı gerçi ben bu siteye güvenmiyorum. Iq yede güvenmiyorum gelsin en yüksek ayqulu kişi çürütürüm tüm laflarını. Eq forever

Oha. Çözünürlüğe bak..

• quote:

Orijinalden alıntı: Dextercrime

quote:

Orijinalden alıntı: Alphanumeric

136. sorulardan sıkılıp bitirmeseydim belki daha çok çıkardı gerçi ben bu siteye güvenmiyorum. Iq yede güvenmiyorum gelsin en yüksek ayqulu kişi çürütürüm tüm laflarını. Eq forever

Oha. Çözünürlüğe bak..

dubul monitör

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.