Bildirim
Kuzenimle Fifa Atarken Başımıza Gelen İlginç Olay Hk.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
fifa cop, kanalina izlenme gitmesin diye de izlemedim _____________________________ -
Pes çöp fifa akar. Hocam hep enes batur mu bize de +1 öne çıkalım :D _____________________________ -
Her giren +1 lese listeye girseydik iyiydi emeğe destek en azından zor değil dh ailesi
_____________________________ -
Pese çöp diyen adamın videosunu izlemem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
çocuğun eline çalışmayan kolu verip niye kandırıyorsun _____________________________
-
Pese çöp demeyelim de pes 13ten sonrada bozdu be hocam. 13 ten sonraki o kötü oynanış özellikle pc de mecburen gıdaya geçirdi bir dahada pes zevkli gelmedi.
Kol bozuk değil gol atmak isteyip eğlenmek istediği için komutu otomatik yaptım sevinsin diye
Zordu dimi +1 basıp konuyu uplamak. Donanimhaberden ilk defa bir ricada bulunduk 1 kişi zahmet etmemiş. Dhailesi diyorduk bu kadarmış demekki eyvallah.
Bir kişi öne çıkarmış eyvallah kardeşim (: _____________________________ -
Kimse destek vermemiş konuyu silebilir misiniz? Kusura bakmayın zamanınızı aldım. _____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bioenerji yaptıranların yorumları
- yanmaz yapışmaz tava
- boy uzatma ameliyatı olanlar yorumları
- fakik göz içi lens ameliyatı yorumları
- mit başvuru sorgulama
- en iyi deprem uygulaması
- telegram indirim kanalları
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- nokia lumia 1520
- samsung projeksiyonlu telefon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler