Şimdi Ara

Kuzen Vakası(Korku Filmleri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
-1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bir kuzen vakası ile yeniden birlikteyiz.
    Arkadaşlar kuzenimle bir korku filmi izleyeceğiz ama şöyle bi sorun var. Bu kız neredeyse hiç bir koku filminden korkmuyor anlamadım gitti.
    Öyle bir korku filmli arıyorum ki 1 ay etkisinden çıkmasın.(Gerçi şimdiye kadar hiç korktuğunu görmedim de )
    1-REC
    2-Shutter
    3-Silent Hill
    4-Şeytan
    5-Dark Water
    6-The Descent(Bunda ben korkudan geberiyordum)
    7-Jeepers Creepers(Tarla sahnesinde gözümü kapattım dua etmeye başladıydım bile)
    8-Dont look now(Yanlış hatırlamıyorsam 1973 yılında yapılmış müthiş film)
    9-Pet Sematary (1989 yapımı arkadaşımın korku filmi izlemiyecegim diye yemin ettiği film.)
    10-Paranormal Activity(Bu da ilginç bir film)

Bunlar onunla izlediğimiz korku filmleri çoğu baya korkunç ben cidden çok korkarken o hiç korkmuyor bu arada ;
    Korku katagorisi kişiden kişiye değişen bir tarz.Bazıları kandan korkar bazıları güler ki ben bol kanlı korku filmlerine gülen birisiyim.Günümüzde korku deyinde genelde kan akla geldiği için bu tarz filmleri seven çok. Lütfen kanlı aksiyonlu filmler önermeyiniz. Ve bir not : Bir filmlden korkmak film bittikten sonra WC ye gidememektir.
    Bu tarz filmler önerirseniz çok memnun kalırım şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar.

• Vazgec sen bu isten

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

Vazgec sen bu isten

İnternetten Baktım Böyle Bir Film Yok

2. ise abi bu kız zannediyorum ki onlardan da korkmaz. Yukarıda ki saydıklarımdan korkmayan nın Türk ' lerininkinden de korkacağını sanmıyorum.
    Üstelik Panaromal de cinli minli bir film.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aftin -- 9 Ocak 2013; 10:11:34 >

• Hangi korku filmi bugüne kadar korkutmuş ki bizleri ?

Orijinalden alıntı: Aftin

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

Vazgec sen bu isten

İnternetten Baktım Böyle Bir Film Yok

2. ise abi bu kız zannediyorum ki onlardan da korkmaz. Yukarıda ki saydıklarımdan korkmayan nın Türk ' lerininkinden de korkacağını sanmıyorum.
    Üstelik Panaromal de cinli minli bir film.

Hocam ben "Vazgec sen bu isten" derken sana hitab etmistim film adi degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Aksu -- 9 Ocak 2013; 13:43:45 >

• Öncelikle söylemek gerekir ki, korku filminden korkmak için gerekli şartları ve ortamı sağlayamamış kuzenin. Gerekli ortam yaratılınca ve doğru film izlenince herkes korkar diye düşünüyorum. Nedir bu ortam bunu biraz irdeleyelim.

1- Korku filmi sadece yalnız seyredilmelidir. Kesinlikle evde kimse olmamalıdır. Bazen istisnalar olabiliyor tabi (sevgiliyle izlemek, eşiyle izlemek gibi ama tam etki için tek izlemek şart)
    2- Film esnasında her taraf karanlık olmalıdır. Etrafdan gelebilecek herhangi bir ışık, ortamın aurasını bozacaktır. Mum yakılabilir ama bunun haricinde tek ışık ekranın ışığı olmalıdır.
    3- Cep telefonu kapalı olmalıdır, yemekler yenmiş, içecekler içilmiş ve gerekli bütün ihtiyaçlar karşılanmış olmalıdır. Asla film bitene kadar durdurulmamalı ve oda terk edilmemelidir ( mümkünse yerinizden bile kıpırdamamalısınız)
    4- İzleyeceğiniz filmin türü çok önemlidir.Herkesin bilinçaltında korktuğu birşey mutlaka vardır tabi ama bunun bilinmesi gerekir. Vampirli, canavarlı, mutasyona uğramış yaratıklı filmler kimine etki edebilir ama çoğusuda korkmaz. Sapık bir seri katilin maceralarını izlemek insanı gerebilir ama yeterince korkutamayabilir. Şeytan, peri, cin ve hayalet konulu filmler etki etmede daha başarılıdır.
    5- Son olarak ve en önemlisi filmi izleyeceğiniz saattir. Gece 02:30 da başlamak gayet ideal bi saattir. Saat 03:30 ve 04:00'ü içine alacak bir saatte izlemekte fayda vardır.

Bütün bu saydıklarım hazırlanmadan izlenecek korku filminden zaten doğru dürüst kimse korkmaz. Bunun ruh sağlığıyla pek bir ilgiside yoktur. Bütün bu şartları yerine getirip hala korkmuyorsa belki ruh sağlığıyla ilgili bir kaç şey söylenilebilinir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

Öncelikle söylemek gerekir ki, korku filminden korkmak için gerekli şartları ve ortamı sağlayamamış kuzenin. Gerekli ortam yaratılınca ve doğru film izlenince herkes korkar diye düşünüyorum. Nedir bu ortam bunu biraz irdeleyelim.

1- Korku filmi sadece yalnız seyredilmelidir. Kesinlikle evde kimse olmamalıdır. Bazen istisnalar olabiliyor tabi (sevgiliyle izlemek, eşiyle izlemek gibi ama tam etki için tek izlemek şart)
    2- Film esnasında her taraf karanlık olmalıdır. Etrafdan gelebilecek herhangi bir ışık, ortamın aurasını bozacaktır. Mum yakılabilir ama bunun haricinde tek ışık ekranın ışığı olmalıdır.
    3- Cep telefonu kapalı olmalıdır, yemekler yenmiş, içecekler içilmiş ve gerekli bütün ihtiyaçlar karşılanmış olmalıdır. Asla film bitene kadar durdurulmamalı ve oda terk edilmemelidir ( mümkünse yerinizden bile kıpırdamamalısınız)
    4- İzleyeceğiniz filmin türü çok önemlidir.Herkesin bilinçaltında korktuğu birşey mutlaka vardır tabi ama bunun bilinmesi gerekir. Vampirli, canavarlı, mutasyona uğramış yaratıklı filmler kimine etki edebilir ama çoğusuda korkmaz. Sapık bir seri katilin maceralarını izlemek insanı gerebilir ama yeterince korkutamayabilir. Şeytan, peri, cin ve hayalet konulu filmler etki etmede daha başarılıdır.
    5- Son olarak ve en önemlisi filmi izleyeceğiniz saattir. Gece 02:30 da başlamak gayet ideal bi saattir. Saat 03:30 ve 04:00'ü içine alacak bir saatte izlemekte fayda vardır.

Bütün bu saydıklarım hazırlanmadan izlenecek korku filminden zaten doğru dürüst kimse korkmaz. Bunun ruh sağlığıyla pek bir ilgiside yoktur. Bütün bu şartları yerine getirip hala korkmuyorsa belki ruh sağlığıyla ilgili bir kaç şey söylenilebilinir.

Katiliyorum

• quote:

Öncelikle söylemek gerekir ki, korku filminden korkmak için gerekli şartları ve ortamı sağlayamamış kuzenin. Gerekli ortam yaratılınca ve doğru film izlenince herkes korkar diye düşünüyorum. Nedir bu ortam bunu biraz irdeleyelim.

Bende katılıyorum bu düşünceye dediklerinden sadece şunlar mevcut.
    logitech marka 7.1 ses sistemimiz var.(biraz eski ama yenilere taş çıkarır)
    108 ekran 3d led tv var.
    zaten yemek yedikten felan sonra izliyoz ama gece saat 02:00 ' da felan izleyemeyiz. saat en geç 22:00 ' da başlarız o da en geç.
    Şimdi korktuğu filmler demişsin ama yukarıdaki yazdığım filmler de şeytanlı da var canavarlı da var cinli de var(panaromalı kastettim) bunlardan birinden bile korkmadı
    inanın ben böle dediğiniz gibi inli cinli konuları olan filmlerden çok korkarım ben ama kız gözünü bile kırpmadan izliyor.
    Bi arkadaşım Garez adında bir film tavsiye etti onu bi deneyelim diyeceğim ama gine de fayda etmeyeceği kanaatindeyim.

Ama seninde söğlediğin gibi mutlaka korktuğu bir tarafı olmalı da nası bulacam ki ben onun korkyuğu filmi arkadaşlar yaaaa.

• quote:

quote:

Bende katılıyorum bu düşünceye dediklerinden sadece şunlar mevcut.
    logitech marka 7.1 ses sistemimiz var.(biraz eski ama yenilere taş çıkarır)
    108 ekran 3d led tv var.
    zaten yemek yedikten felan sonra izliyoz ama gece saat 02:00 ' da felan izleyemeyiz. saat en geç 22:00 ' da başlarız o da en geç.
    Şimdi korktuğu filmler demişsin ama yukarıdaki yazdığım filmler de şeytanlı da var canavarlı da var cinli de var(panaromalı kastettim) bunlardan birinden bile korkmadı
    inanın ben böle dediğiniz gibi inli cinli konuları olan filmlerden çok korkarım ben ama kız gözünü bile kırpmadan izliyor.
    Bi arkadaşım Garez adında bir film tavsiye etti onu bi deneyelim diyeceğim ama gine de fayda etmeyeceği kanaatindeyim.

Ama seninde söğlediğin gibi mutlaka korktuğu bir tarafı olmalı da nası bulacam ki ben onun korkyuğu filmi arkadaşlar yaaaa.

birde şu filmleri dene bakalım..

bu arada filmlerin hepsi +18'dir..

• devil inside flim tabi bi şaçmalık insandan insana töbe töbe şeytan bulaşırmı

Arkadaşlar bunların hepsini izledim ama böle bi asıllı korku yok mu aceba

Ciddi derecede insanın psikolojisini etkileyen ve uzun bir müddet hafızadan çıkmayan bir filmdir. Uzun yıllar önce çok küçükken izlemiş olmamın ceremesini fazla fazla çekmiştim.. Ben uyarımı yaptım, izleyip izlememek sizin tercihiniz

• 30 gün 30 gece - ----Aynalar (mirrors) : korkmak için birbir.---- kara büyü(drag mee to hell) bu da güzeldir -- Tepenin Gözleri(the hills have eyes) özellikle 1.s güzeldir 1-2 ---- içlerinden hangisini denersen dene pişman olmazsın

Orijinalden alıntı: qökalp58

Yabancıların çektiği korku filmler beni etkilemiyor.Daha çok kültürümüzde olan inli,cinli şeyler korkutuyor.

Ben de sadece gerçekte olabilecek şeyler çekildiğinde geriliyorum. Örneğin REC filmi. Kültürümüzden kastın cinlerse eğer, onlara inanmadığım için, elleri ayakları yumulan insanlı filmlerde gülmekten ölüyorum. Dabbe filmini izletmişti arkadaş, istesem de korkamam ki öyle filmlerde

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Orijinalden alıntı: qökalp58

Yabancıların çektiği korku filmler beni etkilemiyor.Daha çok kültürümüzde olan inli,cinli şeyler korkutuyor.

Ben de sadece gerçekte olabilecek şeyler çekildiğinde geriliyorum. Örneğin REC filmi. Kültürümüzden kastın cinlerse eğer, onlara inanmadığım için, elleri ayakları yumulan insanlı filmlerde gülmekten ölüyorum. Dabbe filmini izletmişti arkadaş, istesem de korkamam ki öyle filmlerde

Bende dabbeden korkmadım hocam da semum ilk çıktığında izlemiştim bayaa etkilenmiştim belki de o zamanlar evde trk kalıyordum sebebi budur

• Musallat felan izleyin.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.