Şimdi Ara

Kuyruk sokumumda birşey var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün farkettim üstüne oturunca hafif ağrı oldu dokununca bezelye tanesi gibi birşey hissettim. İnternetten baktım herkes kıl dönmesi diyor çok korkuyorum ameliyat olmak istemiyorum. Başka bir yöntemi yok mu bunu geçirmenin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada son 2 gündür rahatsız edici yerde oturdum ve baya terledim. Kuyruk sokumunun üstüne oturduğum zamanlar çok oldu. Ondan dolayı başka bir sorun olabilir mi? Cidden ameliyat falan uğraşmak istemiyorum, egzersizle falan geçiyorsa günde 10 saat uğraşırım ciddiyim :(

• Kıl dönmesi %90 ihtimalle, genel cerrahiye görün bir an önce, korkulacak hiçbir şey yok artık tıp ilerledi, 3 hafta önce bende ameliyat oldum başka kurtuluşu yok ameliyat dışında.

• darknes1905 kullanıcısına yanıt
    Hocam valla ailemede söyleyemiyorum ve korkuyorum. Bikaç video izledim kesip biçiyorlar adamı. Tıp gelişti belki daha az kesiliyordur belkide hiç kesilmiyordur ama cidden kesik biryerim olursa içim rahat olmaz hiçbirşey yapamam uzun süre aklımdan çıkmaz :(

• darknes1905 kullanıcısına yanıt
    Ağrı falanda yok rahatça oturup kalkabiliyorum. Belki geçer ilerde?

• quote:

Orijinalden alıntı: flcn4

Ağrı falanda yok rahatça oturup kalkabiliyorum. Belki geçer ilerde?

Hocam söyle ailene sağlık bu sonuçta, ağrı yapmayabilir ama hiç yapmayacağı anlamına gelmez ileride iltihaplı ağrı yaparsa yerine oturamazsın ağrıdan inan ameliyat çok daha kolay sakın korkma bir an önce git ameliyatını ol yoksa ilerler daha çok çekersin, ameliyatsız çözüm yok

• Belki kuyrık sokumu iltihaplanması, belki kıl dönmesi belli olmaz genel cerrahiye görün. Kaldı ki kıl dönmesi ameliyat sonrası neredeyse hiç ağrı yaşatmayan bir hastalık bukadar gergin olmana gerek yok

edit: nohut tanesi dediğin cisimi kontrol et deliğe benziyorsa içeriye giriyorsa kıl dönmesidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 250gr avcısı -- 22 Ağustos 2016; 6:43:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 250gr avcısı 2 kullanıcısına yanıt
    Hocam geçti galiba. Sabah kalktığımda baya bi azalmıştı şişlik. Ve evet delik falan yok, umarım birdaha tekrarlamaz :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.