Şimdi Ara

KuveytTürk Sağlam Kart 150/50 İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
10
Favori
6.050
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KuveytTürk Sağlam Kredi Kartına sahip olanlara iyi fırsat, müşteri hizmetlerinden edindiğim bilgiye göre de limitin onaylanıp onaylanmaması önemli değil. Yalnızca limit artış talebinde bulunmanız yeterli. Ben talepte bulundum, bayramdan sonra harcama yapıp test edip burada da sonucu paylaşırım.

Sağlam Kart’ta 20.000 TL limit artışında bulunan müşterilere özel yapılacak limit artışı kampanyası dahilinde 150 TL ve üzeri ilk harcamanızda 50 TL indirim kazanabilirsiniz.

Kampanya 31 Temmuz 2022 tarihine kadar geçerlidir.

Sağlam Kartınızın limitini arttırmak için 444 0 123 nolu Kuveyt Türk Müşteri İletişim Merkezi’mize bağlandıktan sonra Sesli IVR üzerinden “Kredi Kartı Limit Değişikliği” söyleminde bulunarak limit artırma talebinde bulunabilirsiniz.

Ayrıca, güncel gelir durumunuzu gösteren belge ile herhangi bir Kuveyt Türk Şubesi'ne başvurarak limit artışı talebinde bulunabilirsiniz.

Kampanya kazanımı müşteri bazlıdır.

Kampanya, farklı kampanyalar ile birleştirilemez.

Kazandığınız indirimi 3 gün içerisinde dönem içi işlemler menüsünden görüntüleyebilirsiniz.

Kuveyt Türk önceden haber vermeden kampanya koşullarında değişiklik yapabilir ya da kampanyayı sonlandırabilir.
    saglamkart.kuveytturk.com.tr
    Sağlam Kart’tan Limit Artışlarına 50 TL İndirim Fırsatı! | Kampanyalar | Sağlam Kart Kuveyt Türk
    https://saglamkart.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/saglam-karttan-limit-artislarina-50-tl-indirim-firsati-2136

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkantEser -- 9 Temmuz 2022; 18:41:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• siz talepte bulunduktan sonra kampanya katılımı ile ilgili bir mesaj vs aldınız mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eranyumm kullanıcısına yanıt
    Hayır herhangi bir SMS almadım, harcamadan 3 gün içinde direkt dönem içine yansıyormuş. Bugün deneyeceğim.

• Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • illa 20 bin tl ye çıkarmak için mi talep geçmek gerekiyor bin tl artış talebinde bulunsak olurmu

• Daha önce birkaç kez limit artış talebinde bulundum, olumlu ya da olumsuz dönüş yapılmadı, limit de artmadı. Şimdi yine talep oluşturdum yine gelen bir SMS yok. Oysa ki kampanya vs. SMS'leri geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip,

Edit, 3 K limit vardı, 25 K için talep ettim, SMS filan gelmeden direkt onaylandı,
    Konu sahibine teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandprix -- 10 Temmuz 2022; 18:38:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi müşteri temsilcisine bağlandım. Limitin +20 Bin artırılmasını talep ettim. İşlem yaptı ve ret edildiğini söyledi. Şimdi bu kampanyaya katılabilir miyim ben?

• sakalak kullanıcısına yanıt
    Direkt müşteri hizmetlerini arayıp limit artışı dersen seni yapay zeka yönlendiriyor zaten

• Evet, limitinin artmasına gerek yok limit artış talebinin oluşturulması yeterliymiş müşteri temsilcisi bu bilgiyi vermişti.
    Olumlu olumsuz ilk harcamaya 50 yansıyacakmış. Haftaiçi deneyip sonucunu burada paylaşacağım zaten.

• Sesli yanıt sistemi üzerinden 20000 TL limit talebinde bulundum. Sonucun 3 gün içinde sms ile bildirileceği söylendi.
    Başvurumuzu yapmış olduk. Taş attık. Peki yorulduk mu?

4-5 gün sonra da günlük yaptığımız 150 TL ve üzeri işlemlerden birini Sağlam kart ile yaparız.
    Sonucu da ekstre kesilince görürüz.
    Haber veren arkadaşa teşekkürler.
    Kampanya kişiye özel ise de canımız sağolsun.

• 50 tl için ekstradan 20.000 tl limit artırımı yapmak ne kadar mantıklı olur anlıyamadım .

• Ay başında 20bin TL ye çıkartmıştım limitimi, hatta miles and smiles kartımı da kapattırmıştım.

alışveriş yapıp deneyeyim bakalım.

• Legend_84 kullanıcısına yanıt
    Daha sonrasında düşürebilirsiniz, çok zor bir işlem değil. 50₺'de şartsız olarak gayet normal gözüküyor.

• Limite basvurdum. Onaylanmadi. Onaylanmasi gerekmiyor anladigim kadariyla.

Harcamanin zamaniyla ilgili bir bilgi var mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _KeeReeM_ _ kullanıcısına yanıt
    Ay sonuna kadar olduğu yazıyor. Ancak bir an önce yapıp iadeyi almakta da fayda var

• Benim limitim şuan 15 000. Bu kampanya için 35 000 olmasını mı istemeliyiz

• tbskvk55 T kullanıcısına yanıt
    Hayır, 20.000 istemen yeterliymiş

• BerkantEser kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _KeeReeM_ _ kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, yarın iade için harcamayı yapıp test edip buradan paylaşacağım isterseniz bekleyede bilirsiniz.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.