o değil işte sorun. enpara'da atıyorum nadir gold gözüküyor. buna rağmen taksit yapılıyor. |
🌴 KUVEYTTÜRK (15B ₺ FAİZSİZ TAKSİT) (FAST ÜCRETSİZ) FIRSATLAR AKTİF (8. sayfa)
-
-
merhaba. dün uygulama üzerinden ikinci kez kredi kartı başvurusunda bulundum. bugün baktığımda 2.250 TL gibi düşük bir limit ile kredi kartı onaylanmış. ne kadar bu kadar düşük limit. ben geçen hafta en para kartımın limitini 4 Bin TL düşürdüm. burada da en az 4 Bin TL limit olur diye düşünüyordum. Limit artırmak, En para gibi sorunlu mu?
-
yanlış yapmışsınız
üstte yorumlar var onlar gibi yapmalıydınız
şubedeye gidip direkt talep ederseniz hemen orada 10bin tl lik yazıcı gibi bir şeyde basıp veriyorlar
internet üzerinden kimseye çıkmıyor bile , size azda olsa çıkmış yine iyisiniz
-
Hocam şubeye gidip talep edersek gelir belgesi vs talep ediyorlar mı?quote:
Orijinalden alıntı: JQKERyanlış yapmışsınız
üstte yorumlar var onlar gibi yapmalıydınız
şubedeye gidip direkt talep ederseniz hemen orada 10bin tl lik yazıcı gibi bir şeyde basıp veriyorlar
internet üzerinden kimseye çıkmıyor bile , size azda olsa çıkmış yine iyisiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
benim nasıl aldığımı söylüyeyim
görüntülü görüşerek hesap açtırdım kart felanda istemedim sadece hesap gerekiyordu bana
sonra döviz yatırmak için şubeye gittim
dedilerki bir ıslak imzanını almamız gerekiyor, kredi kartı felan demediler, uzaktan hesap açtığım için ıslak imza.
bir baktım biri geldi buyrun kartınız hem kredi hem banka kartı 10k limit
ne belge ne soru istiyor musunuz istemiyor musunuz yok
sonra buradaki yorumlardan öğrendimki şubede anında her türlü veriyorlar sorgu sual belge yok
not: çok fazla kartım ve çok fazla limitim var hiç bir kartımında limitini düşürmedim aksine bu aralar hepside yükseldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 11 Ağustos 2022; 18:50:0 > -
Teşekkür ederim hocam ilginçmiş gerçektenquote:
Orijinalden alıntı: JQKERbenim nasıl aldığımı söylüyeyim
görüntülü görüşerek hesap açtırdım kart felanda istemedim sadece hesap gerekiyordu bana
sonra döviz yatırmak için şubeye gittim
dedilerki bir ıslak imzanını almamız gerekiyor, kredi kartı felan demediler, uzaktan hesap açtığım için ıslak imza.
bir baktım biri geldi buyrun kartınız hem kredi hem banka kartı 10k limit
ne belge ne soru istiyor musunuz istemiyor musunuz yok
sonra buradaki yorumlardan öğrendimki şubede anında her türlü veriyorlar sorgu sual belge yok
not: çok fazla kartım ve çok fazla limitim var hiç bir kartımında limitini düşürmedim aksine bu aralar hepside yükseldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam tam tersi bana da başvuru alamıyoruz dediler kart limitlerim oldukça yüksekti çok yüksek oldugu için başvuru yapamiyormusum.Gelir belgesi sunmak istedim yine kabul etmediler bende çok zorlamadım çıktım şubeden
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu arada, KuveytTürk emekli promosyonunu 6.000₺ yaptı. İlgilenen arkadaşlara.
doğrudur, bu aralar işlerim yoğun. Şube ev adresime yakın olduğu için gitme imkanım yoktu. bir süre çalışma olunca, limit artırılır diye düşünüyorum. kısmet.
-
Bugün şubeye gittim gitmişken de kart başvurusu yaptım ama yine red yedim çünkü limit boşluğu yokmuş daha yeni başka bankada limit artırımı yapmıştım herhalde ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum artı olarak da kredi puanımı öğrenmiş oldum puanım iyi olmasına rağmen limit boşluğu yüzünden kart onaylanmadı sağlık olsun artık
7.500 veren varken 6000’i vatandaş tercih etmez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
7500u veren faizli banka ise, faizliyi tercih etmem. hangisi 7500?
-
anladim, yanlis anlamisim. belki ufak gumus alip denenebilir, musteri temsilcisine sorup taksit imkani olan pos mu diye sorulabilir ama firma adinda gold yazdigi icin belli olmaz tabi
-
Cep telefonu için bir taktik varsa pm rica ediyorum ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Normal satın alımlarda olmuyor mu ki?
Cep telefonuna taksit yapmak yasak.
Yasak biliyoruz da telefon alınırken sistem şerh mi düşüyor pos kaydına bu telefondur diye. Amacımız zaten peşini sonradan böldürmek değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espial -- 12 Ağustos 2022; 22:29:45 > -
Akbank, Yapıkredi ve Garanti uçuyor şu an bakalım.
Ağustos 31'e kadar.
Giyim sektöründe farklı banka posları da dahil.
500/25 500/25 toplam 50₺ altın puan.
Şartlar:saglamkart.kuveytturk.com.trGiyim Harcamalarınıza Altın Fırsat! | Kampanyalar | Sağlam Kart Kuveyt Türkhttps://saglamkart.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/saglam-karttan-giyim-harcamalarinizda-altin-firsat-2014
Elektrik elektronik sektöründe 5000/100 altın puan.
Şartlar:saglamkart.kuveytturk.com.trElektrik ve Elektronik Harcamalarınıza Altın Fırsat! | Kampanyalar | Sağlam Kart Kuveyt Türkhttps://saglamkart.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/elektrik-ve-elektronik-harcamalariniza-altin-firsat-2118
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X