Beyler SARI baya uçtu t.yol'dan 5 x 1gr alıp kuveytten 5'e bölebiliriz değil mi ? mantıklı mı? hangi siteler denenebilir _? hepsiburada da pahalı amazonda sarı yok ciceksepeti yada n11 de deneyen oldu mu taksit oluyor mu? Hangi siteden almak mantıklı ? t.yolda uyguna buldum ama fiyatlar cok oynak trendyol.com Ahlatcı 22 Ayar-5 Gram Külçe Altın Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL https://www.trendyol.com/ahlatci/22-ayar-5-gram-kulce-altin-p-97424383?boutiqueId=61&merchantId=107131< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem_61501 -- 20 Mart 2023; 13:25:23 > |
🌴 KUVEYTTÜRK (15B ₺ FAİZSİZ TAKSİT) (FAST ÜCRETSİZ) FIRSATLAR AKTİF (24. sayfa)
-
-
ben genelde bu sekilde altin almiyorum ama zaten altin uctu, ucmadan once almak belki kar ettirirdi, tabi gelecegi bilemiyoruz ama bazen cok sistigi icin biraz geri donuyor, kisa vadede kar ettirmeyebilir de. bir de boyle donemlerde makas fazla oluyor, kendiniz bilirsiniz. adettendir; yatirim tavsiyesi degildir :))
-
Pazarama yada Epttavm'den kuveyttürk kullanan oldu mu taksit yapıyor mu kuweytte?
Bankalarda ve İnternette sarının gramı 24 ayar üzerinden mi yazıyor?
Pazarama'da 5gr fiyatı diğer sitelerden daha uygun , kuveyt taksit yaparsa iyi fiyata gelir. Belki ilk alısverişe combo da olur? var mı tavsiyesi olan ?
https://www.pttavm.com/5-gram-kulce-altin-p-128940757
trendyol.comAhlatcı 22 Ayar-5 Gram Külçe Altın Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLhttps://www.trendyol.com/ahlatci/22-ayar-5-gram-kulce-altin-p-97424383?boutiqueId=61&merchantId=107131
-
10 bin tl finansmanı kullanan oldu mu nasıl kullanılıyor arkadaşlar?
-
Yeni müşterilere özel sanırım mevcut müşteriye birşey yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet hocam öyle görüntülü görüşme ile gelenlere
o şekilde açtım daha önce 15 bin kullananlar yardımcı olur diye sormak istedim nasıl kullanılıyor diye
-
Anladım sağolun hocam
Arkadaşlar 10k limitli k.k var. 11bin peşin alışveriş yapıp taksite bölmek istiyorum. K.k 1k yükleyip 11k alışveriş yapabilirmiyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Normalde evet, 2 ya da 3 katına kadar para yükleme yapılabiliyor diye hatırlıyorum. Bin lira sorun olmaz
Ankara'da akaryakıt alımında taksit yapılan istasyonları bilen var mı? Eskiden çok vardı da zamanla açığı kapatıyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
mobilden müşteri olup, İhtiyaç Kart başvurusu atıyorsun.
Bende şimdi başvurmak istiyorum da kart başvurum olumsuz olursa ne olacak? beleşe müşteri olmuş olacağız.
bende tüm kartlar olduğu için az riskli 1200 puana kadar düştüm. Siz ne yaptınız?
-
başka belge bilgi istemiyor mu?
işlem hacmim çok değil benim kart olarak sadece vakıfbank vardı hesap kartı enpara
kuveyti açınca enparayı kapattım
ek olarak 200 tl kart harcamasına 200 tl değerinde altın puan verdi
nakit kartı ile 200 tl alışverişe 200 iade geldi
birde otomatik ödemelere + 200 altın puan verecek bu faydası oldu
10 bini almak istiyorum ama ne için kullanacağıma karar veremedim :)
-
bana 20k lazım da neyse ben başvurdum bir halt istemedi kartım yolda, 10k da onaylandı az riskli gruptayım.
Sağlıklı filansan rahat çıkar herhalde. Bir belge istemiyor, iş bilgini filan uygulamaya girersin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 12 Mayıs 2023; 15:49:12 > -
Eticaret 750ye 75 x2
saglamkart.kuveytturk.com.trE-Ticaret Harcamalarınıza 150 TL Altın Puan Fırsatı! | Kampanyalar | Sağlam Kart Kuveyt Türkhttps://saglamkart.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/x-2336
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
tesekkürler hocam,sektör sarti yok anlasilan bayagi iyi kampanya
-
Şubeden temassız özellikli SAĞLAM NAKİT kartı anında veriyorlar mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nakit kartı genelde hemen veriyorlar ama temassız var mı emin değilim
Evet temassız özellikli kartı hemen veriyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kuveyttürk karttan 500tl paycell'e atsam taksit yapar mı sizce ?
-
Mobilden üye olsak hemen 10k yatar mı yoksa bir süre beklemek gerekiyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X