Şimdi Ara

kutusu açılmış işlemci ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar. bir kaç gün önce eksen bilgisayardan 6700 k işlemciyi internetten satın aldım. ürün bugün sabah bana teslim edildi. fakat işlemcinin kutusundaki beyaz bandrol açılmıstı. kutu da bir kaç yerde deformeler var. garanti belgesini koymak için açmışlar diye düşündüm fakat aklıma takıldı yine de sorayım dedim. kutuyu ilk benim açmam gerekmiyor mu yoksa bu normal mi?
    bu arada ürünün kontrolü yapılmıstır diye bi bant yapıştırılmıs onu benim açmam gerekiyor. işlemcinin kutusunu henüz açmadım eğer telaş edecek bir durum yoksa açacağım yoksa açmadan iade mi etmeliyim? teşekkürler
     kutusu açılmış işlemci ? kutusu açılmış işlemci ?

• Bende intel işlemci aldım yakın zamanda ama inventustan aldım. Ve her yeri kapalıydı etiketi ben kesip açtım kutuyu ve zaten bütün kağıtlar içindeydi hocam bence kabul etmeyin bu ürünü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Just4ForMe kullanıcısına yanıt
    hocam o beyaz olan yeri benim kesmem gerekiyordu değil mi. kesip oraya garanti belgesini sıkıştırmışlar.
  • miralem2424 M kullanıcısına yanıt
    Tabi ki sizin kesmeniz gerekiyor hocam bir terslik var aldığınız yerde daha önce böyle birşeyle karşılaşan oldu mu bilmiyorum ama bu anormal bir durum. Çünkü elinizdeki ürünü eğer siz açmış olsaydınız kutusu açılmış ve ikinci el ürün diyebilir satan mağaza. Bu yüzden bu şekilde gelmemesi gerekirdi. Ucuz da bir işlemci değil 6700K. Ancak aldığınız yerle iletişime geçin ilgileneceklerdir.

• Vakit geçirmeden iade etmeniz gerekiyor işlemciyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkbozkus -- 13 Mart 2016; 12:05:33 >
  • Hayır normal değil, ilk sizin açmanız gerekiyor. Kapalıyken de garanti belgesi içinde zaten. Direkt iade edin Eksen'e geri, 14 gün içinde iade hakkınız var zaten.

Eksen de başladıysa iade/kutusu açık ürün satmaya vay halimize.
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    hocam geçen yıl ikinci el olarak aldığım ürünün kutusu bile daha yeni. kutunun sağında solunda deformeler var. telefonla aradım ulasamadım. mail attım. yarın subelerine gideceğim. inşallah beni uğrastıracak bi sürec olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Pazar günleri çalışmıyorlar, mail değil direkt telefonla ara pazartesi.
  • Eğer sen özel bir şekilde istemediysen onlar kendi kafalarına göre kontrol edemezler bence'de iade et arayıp.
  • hayır hocam özel hiç bir şey bildirmedim. kutunun köşelerindeki yırtıklar gözüme çarptı. sonra netten kullanıcıların kutu açılışını izlediğimde beyaz olan bandrolü kendilerinin kestiğini gördüm bendeki zaten resimdeki gibiydi. yarın iade etmek için gideceğim.
    Büyük ihtimalle iade edilen bir ürün yollamışlar size sakın kabul etmeyin işlemcide bir sorun çıkar ise size bahane bulabilirler.
  • İşlemciyi ne zaman teslim aldın ? O gün hemen geri aramadın mı ?
    hocam yaklasık iki saat önce yurtiçi kargodaki elamandan teslim aldım evime getirdi. bugün pazar kargolar dağıtım yapmıyor diye biliyordum o da ilgiç oldu.
  • Ben de öyle biliyordum, acaba değişti mi o durum ?
    sitelerinde cumartesi uygulaması diye bir yazı var ama pazar günü dağıtım ya da teslimatla ilgili bir şey bulamadım. hocam bir de kutudan çıkan garanti belgesinde arena bilgisayar yazıyor. orda bir sıkıntı yok değil mi.
    Arena çıkabilir o gayet normal. Ama yine de iade edip, sıfır açılmamış kutulusunu al kafan rahat olsun.
  • Bende Eksen'den i5 6600k alacaktım en ucuz yerlerden biriydi.Konuyu takip edelim bakalım nasıl sonuçlanacak.

anladım hocam. evet hocam yarın değiştirmeye gideceğim. kutuya hiç dokunmadım onların yapıştırdığı bandrollere falan inş hemen değişimi kabul ederler. bir hevesle aldım ama heves yerini can sıkıntısına bıraktı.
  • Her türlü değiştirecekler. Kaldı ki herkese de açılmış işlemci gelecek diye bir şey yok.

Eksende 6600K 832 Lira, Netsiparişte 827 Lira. Buradan da alınabilir, firma güvenilir.

www.netsiparis.com
    Intel Skylake Core i5 6600K 3.5GHz 1151 6MB Fansız
    http://www.netsiparis.com/intel-skylake-core-i5-6600k-35-ghz-6-mb-lga-1151p

Can sıkmaya hiç gerek yok, her şey sizin lehinize zaten. Ama internetten alındığı için, elden iade kabul etmeyebilirler.

Arayıp konuşunca belli olur zaten.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.