Şimdi Ara

kutusu açılmış işlemci ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: miralem2424

Hocam aslinda pimpirikli degilim fakat islemcinin kutusu yirtiklarla dolu islemciyi seffaf yerden gordugum kadariyla bir sey yok gibi ama kutudan cikarip bakmam lazim. E kutudan cikardigimda da eger macun izi falan gorursem bu kez de kutu acilmis diye iade almayacaklar.

Hocam kutudan cikar seffaf kutusundan cikarmadan iyice incele bak.kargoyla almissin sanirim,surec uzar o yuzden tereddut etme dedim.acil degilse iade et tabiki.git gel 1 hafta surer gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz once telefonla mecidiyekoy subesiyle gorustum. Bana o islemciyi getiren ithalatci firma garanti belgesini koymak icin yirtmistir diyor. Ben israrci olunca internet subesine bagliyorum dedi baglanamadan kapadilar telefonu. Simdi tekrar aradim bu kez de internet subesindeki adam baska biriyle gorusuyor. Yarim saat sonra tekrar arayacagim. isi yokusa surecekler gibi.

• Biraz once internet subesindeki arkadasla daha sonra islemci temsilcisiyle konustum. Israrla bana arena bilgisayar tarafindan acilip garanti belgesi konuldugu, gumrukte de kontrol edilmis olabilecegini soyluyorlar. Ben de degistirmek istiyorum dedim ellerindeki tum 6700 be 6700k larin boyle oldugunu soyluyorlar. Islemcinin kesinlikle degisim olmadigini soyluyor. Acin kutuyu diyor eger uzerinde macun izi falan gorurseniz hemen degistirelim diyor. Yarim saat konustum bir sonuca varamiyorum. Iade etsem param bankadan taksitle alindigi icin para da ay ay yatacak ve tekrar ayni islemciyi almak icin limit kalmayacak. Adam elllerindeki yeni parti islemcilerin boyle oldugunu soyleyip duruyor bana
  • Sakın inanmayın öyle kutuyu açıp garanti belgesini içine koyalım gibi bir durum kesinlikle olmaz. Belgeleri kutunun içinde hazır olur.

Hocam uc kisiyle gorustum simdi yine aradim isterseniz arena bilgisayari arayin diyor. Kesinlikle bir sonuc alamiyorum konusmayla. Iade yapsam islemci alamayacagim tekrar degistirsem digerleri de boyle diyorlar bana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Çok şaşırdım böyle bir tavır takınmalarına. İstanbul/Şişli de dükkanları var eğer yakınsanız gidin yüz yüze konuşun. Ama buna gerek kalmaması gerekir. Arena bilgisayarı aradıktan sonra tekrar eksen bilgisayarı arayın bu firma yırtmadan açmadan garanti belgesini koyduklarını söylüyor deyin. Hatta eksen bilgisayardan daha önce alışveriş yapan kişilerde de hiç böyle bir kutu açılma işleminin olmadığını söyleyin bakalım ne diyecekler.

Xiaomi Mi 9T
    Monitor Audio MR2
  • Paranın arkasında dur tüketici haklarına sahipsin sana açılmamış vermeleri gerekir olmadı şikayet et yani başkasının da başına gelir yazık günah insanları kandırmasınlar. Hani belki bi sorun yoktur günah almak istemem fakat böyle bi tavırlı davranmamaları gerek sen bi firmasın iyi davranmazsan büyüyemezsinki gelişme olunca haber ver dostum

MSI Z170A GAMING M5 || MSI GTX 970 4G || Kingston 16GB HyperX FURY Black DDR4 || XIGMATEK ASSASIN BLACK EDITION TAURO || Kingston 120GB HyperX FURY || Toshiba 3.5" 500GB SATA 3.0 32MB || Intel Core i5 6500 Soket 1151 3.2GHz 6MB ||
  • Tekrar aradim ekseni arenayi aradiktan sonra. Arena bilgisayarin kutuyu acmadiklarini soyledim. Eksen bilgisayarda internet temsilcisiyle konustum. Israrla bana son parti gelen butun urunlerin boyle oldugunu soyledi. Ben de israrla degisim istiyorum dedim. Adam yeni gelen urunununde boyle soyledi. Ben de iade etmek istiyorum dedim. Iadeyi kabul ettiler. Mailime de depodaki urunlerinde uzerinde ayni yapistiricinin oldugunu hepsinde kontrol edilmistir yazisinin oldugunu gormeniz icin resim gonderiyoruz dediler ve su resimleri gonderdiler.
    Bu mesaja eklenen görseller:

kutusu açılmış işlemci ? kutusu açılmış işlemci ?

• Arkadaşın dediği gibi Arena ile görüşün. Böyle bir uygulama varmı yokmu öğrenin. Ona göre hareket edersiniz. Şifahen konuşmalar yerine mail kullanın.

Size gönderdikleri işlemciyi IT uzmanına yada bilgisayar işi ile uğraşan birine yollasalar kafasına atarlar o işlemciyi :) Eğer gerçektende böyle garanti belgesi için kutu yırtma uygulamaları varsa
    dünyanın en saçma işlemi... Esas sıkıntı K işlemci olması. OC yapıp bozmadığı ne malum?
  • Sıkıntılı bir durum. Yani hayatım boyunca 10-12 işlemci almışımdır sıfır olarak. Daha böyle bir saçmalıkla karşılaşmadım. Yani firmanın böyle bir uygulaması varsa da derhal bu kafadan çıkmalılar diye düşünüyorum.
    Kasa: Deepcool CH160 | Güç Kaynağı: Asus ROG Strix Loki SFX-L 850W Platinum | İşlemci: AMD 7800x3D @4.2GHz | Anakart: Asus ROG Strix B650E-I Gaming Wifi | Ekran Kartı: Asus Dual AMD Radeon RX-7800XT OC Edition | Ram: Gskill TridentZ EXPO (2*16) 32Gb 6000 Mhz | SSD: Samsung 990 Pro 2TB | İşlemci Soğutucu: Deepcool Assassin IV Premium | Monitör: Xiaomi Mi IPS 34" Ultrawide | Klavye: Logitech G915 TKL | Mouse: Logitech G502 X Plus | Headset: HyperX Cloud III | Gamepad: Xbox One Elite II |Ses Sistemi: Focal Alpha 65" |
    UPS: Powersonic 1000VA |
  • Yarin subelerine gidecegim ve buyuk ihtimalle iade yapacagim. Cunku bana gonderdikleri resimlerdeki islemcilerinde etiketleri kesilmis bende oldugu gibi urun kontrolu yapilmistir yaziyor. Gercekten cok sacma bir durum. Tek sikinti iade yaparsam taksitle aldigim icin yeni bir islemci alamayacagim.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.