Şimdi Ara

MSI GTX 1050TI SADECE KUTUSU VE KUTU İÇERİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boş kutu olarak satılıktır kutunun içinde zarfı etiketleri köpükleri sıfır gibidir kutusu dahi.

Fiyat 50 TL
    İLETİŞİM 554 345 81 82

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hazir boyle bir konu bulmusken faydalanayim ben de. RX 580 kutusuna bandirilmis ekmek sadece 150tl son fiyatti takas yoktur bunlar icin yazmayin. Rx 580 bu arada 480nin kutusuyls karistirmayin.. Karti almak isterseniz yat ile takas edebiliriz takas fiyati degisiklik gosterir.

• Tebrikler Yeni bi akimin öncüsü oldunuz :D

• 6570 kutusu var ciddiysen takas edebiliriz
  • İnternet kafeciyim en büyük sıkıntım aldığım ürünlerin kutularını çöpe atmak, gece yarısını beklemek zorunda kalıyorum.

Eğer kutu satılıyorsa lütfen ulaşın elimde gtx 1050 100 adet kutu var sadece kartı aldım kutuların içerikleri olduğu gibi duruyor.

Adet fiyatı 1 TL lütfen ölücüler mesaj atmasın

Bu arada hocam gtx 1050 kutusu versek sizden gtx 1050ti kutusu alsak üzerine ne kadar isterseniz. Kutuda herhangi bir rutubet söz konusu değil, yırtılma yıpranma yoktur.

Kabul ederseniz kutuyu güzelce kutular kargoya veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankara -- 21 Haziran 2017; 0:25:10 >
  • Buna benzer bir ilan daha vardı uzun zaman önce. İşletim sisteminin kutusunu ve kitapçığı satılıyordu 10 tl ye.
  • bu ölücülüğe girmiyor bu manyaklıktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yorumları okurken kahkahalara boğuldum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.