Şimdi Ara

kutusu açılmış işlemci ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bantli kismi sizin acmaniz gerekiyor pazartesi gunu arayin iade edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Çok ilginç 18 yıllardır bu işi yapıpta böyle bir hata yapmaları.
  • kutusunda sıfır ürünü satıcı satarken kontrol edilmiştir gerekçesi ürünü açamaz yapıyor ise yanıltma- kandırma yoluna gitmiş haklı bir nedeni olabilir mi bilemem va önceden kullanılmış olabilir iade gelmiş olabilir bir şekilde sıfır kutulu ürün olma vasfını yitirir iade edin
  • aldığınız sıfır ürün kargo ile geliyorsa bunu muhakkak yapın ürünü kargocunun yanında açın kutusu açılıp açılmadığına kontrol edin eğr almıycaksanız tutanak tutturun ve kapıda iade yapın her ihtimale karşı ceptelefonu ile resmini çekin kargocuda görünsün resim yanında
    bu konular hakkında bilgisizlik satıcının suistimalide girince olan alıcıya oluyor internette satın alına ürün 15 gün mü tam bilmiyorum gerekçe göstermeksizn cayma hakkında iade edilebiliyor diye biliyorum satıcı kötü niyetliyse uğraştırabilir
  • evet hocam beyaz etiket açılmış üstüne kontrol edilmiştir diye bir bant yapıştırılmış ve kapalı ürün gibi olmuş. beyaz etiketin açıldığı yerden garanti belgesini sıkıstırmıslar. kutu zaten sıfır gibi durmuyor resimlerden de görüleceği üzere
    Bu mesaja eklenen görseller:

kutusu açılmış işlemci ? kutusu açılmış işlemci ? kutusu açılmış işlemci ?

• Aynı Şey Vatanda başıma Gelmişti 2 Sene Önce kaktırmaya çalışıyordu ben yermiyim tabikide hayır Hep oyun büyük ihtimalle iade işlemci yolladılar kontrol edilmiştir diye birşey olmaz ben sıfır ürün alıyorum kendim açmam lazım özel istek olmadıgı sürece sıfır ürünü açıp kontrol edildi diyemezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 9 Şubat 2023; 20:42:22 >
  • Evet hocam aslinda hic icimden gelmiyor tekrar burdan almak işlemciyi fakat urunu taksitle aldim geri yatirildiginda da banka ay ay yatırıyor dolayisiyla baska yerden almak icin limitim kalmayacak kartta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sıkıntı olmaz aynı yerden aynı işlemci ile kapalı kutu olarak değişimini isteyin, ilgileneceklerdir. Aynı hatayı ikinci kez yapmazlar. Umarım hatadır umarım yanlışlık olmuştur bilmiyorum ama can sıkıcı bir durum olan sizin vaktinize olacak...

Xiaomi Mi 9T
    Monitor Audio MR2
  • Just4ForMe kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. Hem can sıkıcı bir durum hem de hevesi kaciyor boyle durumlarda insanin. Yok yere harcadigin zamanda ugrasta cabası

• soğutucu yüzeyinde termal macucn varsa (düzgün bi şekilde 3 parça şerit şeklinde) işlemci yüzeyinde ufak çaplı çizik varsa (bu çizik soğucu yerleştirirken olur) iade mi değil mi anlaşılır diye tahmin ediyorum.

Xiaomi Mi 9T
    Monitor Audio MR2
  • Prinergy P kullanıcısına yanıt
    K serisi işlemcilerden soğutucu çıkmıyor hocam. Zaten bu işlemciyi alan kişi de stok soğutucu kullanmaz diye düşünüyorum.

Xiaomi Mi 9T
    Monitor Audio MR2
  • İnternetten özellikle donanım bileşenlerini sipariş etmeme gibi bir huyum vardı. Bu olayları gördükçe ne kadar doğru karar verdiğimi görüyorum. Kesin benimde başıma bu gelir çünkü sonra uğraş dur...
    Oyle hocam dedigin gibi bi kac gun dahaa beklerim sorun degil bugun ariycam hocam gelismeleri yazarim burdan. Kutuyu hic acmadigim icin islemciyi ayrintili inceleyemedim fakat seffaf yerden bakinca iz cizik vs gorunmuyor.

Xiaomi Mi 9T
    Monitor Audio MR2
  • Just4ForMe kullanıcısına yanıt
    Evet hocam zaten kullanilip kullanilmadigindan ziyade sifir kutunun aacik olmasi sıkıntı. Kendileri kutu acildiginda kullanilip kullanilmadigina bakmadan iade almiyorlarsa kutusu acik islemciyi de musterinin kabul etmesini bekleyemezler. Yarim saat sonra ariycam bakalim ne diyecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miralem2424 -- 14 Mart 2016; 9:45:38 >
  • Hocam bence o kadarda pimpirikli olmaniza gerek yok.ilk acanin siz olmaniz onemlidir dogrudur ama islemcinin kullanilmadigi belli olabilir.sokete takilip takilmadigida anlanabilir,temiz ve yuzeyi sifir normal ise ugrasmayin bence zaman kaybi olur.urunden vazgecen iade olmus olabilir.sonucta faturasi belgesi var.arizali ciksa bile sizin lehinizde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam aslinda pimpirikli degilim fakat islemcinin kutusu yirtiklarla dolu islemciyi seffaf yerden gordugum kadariyla bir sey yok gibi ama kutudan cikarip bakmam lazim. E kutudan cikardigimda da eger macun izi falan gorursem bu kez de kutu acilmis diye iade almayacaklar.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.