Şimdi Ara

Kutulu Bilgisayar Parcalarini Ucakla Getirmek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kardesime yurtdisindan bir kac bilgisayar parcasi aliyorum (anakart, ekran karti, islemci, ram ve ssd). Internette arastirdigim kadariyla genelde kasa tasima olayi var. Ben kabin bagaji olarak almak istiyorum. Kimileri olmaz diyor, kimileri bilgisayar kasasi olarak gecirdim diyor degisik degisik yorumlar..

Pegasus ile gelecegim mail attim ama henüz bir cevap yok

Bunlari yanima alabilir miyim? Alamaz isem; güvenli sekilde sarip sarmalayip büyük valize koyacagim, calinmamasi icin de kilit takmayi düsünüyorum.

Bu konu hakkindaki düsünceleriniz nelerdir?

• görmeyenler icin up.. hala cevap aramaktayim
  • valizi streç ile ya da koli bandıyla sar.kilide güvenme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

valizi streç ile ya da koli bandıyla sar.kilide güvenme.
    evet mantikli hocam :) isvicre kilitleri saglam oluyor da yine kirmak isteyen adam kirar bi sekilde.. Ekstra olarak strec ile de sardirayim en iyisi..Zaten tehlikeli bi sey yok.. Yurtdisinda calinma ihtimali vs yok da türkiye'ye girince sikinti olur.. Pek güvenemiyorum türkiye'dekilere.. Giris yapacagim yer sabiha gökcen ayrica.
  • valizi streçle sarıyorum ben müşterilere havalimanında sardırabilirsin 10 dolara valiz başına yada git sen valiz streci al 50 lira zaten kendin sar onunla bişey olmaz
  • Saçmalamayın be

Yok valizi streçleymiş yok isviçre kilidiymiş yok türkiyedekilere güvenmiyorummuş günlerdir gördüğüm en boş konuşma.

En basitinden sabiha gökçende bir günde milyarlarca lira değerinde bavul içeriği taşınıyordur kadınların takıları mücevherler saatler yüz binlerce laptop değerli saatler altın gümüş takılar hepsi bavulun içinde gidiyor kim bavulu açıp da içinden bişi çalmış

Amma boş yapmışsınız he, bu kadar saçma konuşulan bi konu görmedim günlerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Saçmalamayın be

Yok valizi streçleymiş yok isviçre kilidiymiş yok türkiyedekilere güvenmiyorummuş günlerdir gördüğüm en boş konuşma.

En basitinden sabiha gökçende bir günde milyarlarca lira değerinde bavul içeriği taşınıyordur kadınların takıları mücevherler saatler yüz binlerce laptop değerli saatler altın gümüş takılar hepsi bavulun içinde gidiyor kim bavulu açıp da içinden bişi çalmış

kizma hocam :) benim aklimda yoktu böyle bir sey. Havaalaninda ilgili departmanda calisan arkadas özel mesajla bana demisti, degerli seylerini kesinlikle ucagin altina konulacaklara verme. O yüzden söyledim.. Ayrica bir sabiha gökcen demisken, bir gün cek cumhuriyetinden dönerken valizim gelmedi, bekledim . baya sonra bir görevli geldi. Valizi gelmeyenler gelsin dedi. Gittik bi yere valizleri koymuslar, parcalanmis ve icinden bir kac parcam da alinmis/düsmüstü.. Bunlari söyleyenlerin kafadan söylediklerini düsünmüyorum. Herkesin bir yasanmisligi oluyor genelde. En azindan benim icin öyle..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • i Am Not Dead kullanıcısına yanıt
    kendi sardirma olayi da mantikliymis aslinda. bakayim bulabilirsem o streclerden alirim. Tesekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Saçmalamayın be

Yav he he. Havaalanlarında kaybolan kaç tane bavul var dünyada. Hatta gelişmiş ülkelerde bile. Neyse boşver.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pegasus müsteri hizmetlerini arayip sordum. Bilgisayar parcalarini getirebilirsiniz dedi kabine. Ancak faturalari yaninizda olsun gümrük ile ilgili soru sorulursa gösterirsiniz dedi. Iki tarafli olabilir bu sorgu dedi (hem yurtdisi hem türkiye'de). Yine de cok emin olamadim. Mail atmistim henüz cevap gelmedi. Gelince onun ciktisini alip yanimda götürürüm. Benim korkum güvenlik kontrolü. O yüzden burdan gidecegim havaalanini da arayip emin olayim.Yoksa buradan kimsenin yardimci olabilecek bilgisi yok anlasilan.. Herkes sormus ama cevabi ögrenenler sanirim ortadan kaybolmus. Kimsenin net bilgisi yok, anlamadim gitti.
  • ahmtayd kullanıcısına yanıt
    kardeş bence sen boş yapıyorsun ben bu işte çalışıyorum hergün sürüyle hırsızlık ve valiz kayboluyor senin bu kafayla donunu çalarlar haberin olmaz
  • O kadar cok bilgi kirliliginin oldugu yerde adam gibi dogru dürüst cevap bulamiyorsunuz. Her kafadan bir ses cikiyor. Pegasus aradim, müsteri hizmetlerindeki kizcagiz, faturalar yaninizda olursa tasiyabilirsiniz demisti..Ben ondan önce mail atmistim onun cevabi geldi. Buradan paylasayim. Belki baska birileri ararsa, dogru cevabi ögrenmis olur!

Sayın ERTAN XXXXX,

Talebinize istinaden, gerekli kontroller sağlanmış olup belirtmiş olduğunuz bilgisayar parcalarını (Anakart, ekran kartı, bellek, harddisk ve islemci (aluminyum sogutucusu dahil)) kabinde taşıyamayacağınızı; ancak uçak altı bagajı olarak taşıyabileceğinizi bildirmek isteriz.

Saygılarımızla

Pegasus Hava Yolları
    Misafir İlişkileri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.