Şimdi Ara

Kutsal Damacana Mutlaka İzleyin Derim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Kutsal Damacanayı izledim önceden bu filme girmek istemiyordum ne bilim oyunculara baktım
    öyle iyi oyuncular yoktu şafak sezer hariç film başladı film bir papazın bir kıza şeytan girmesi sonucu
    para karşılığında o şeytanı çıkarmasını anlatıyor.
    Filmde şeytan filmi ile dalga geçilmiş ve çok komik olmuş ama eğer 18 yaşından küçük yaşdaysanız
    gitmeyin çünkü çok küfr var filmde
    Ben kendi adıma çok güldüm sinemada herkes çok güldü gidin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RafiQ_Shia -- 27 Aralık 2007; 18:25:33 >

• korkunç bir filmi hatırlattı o ilk dediğin sahne.filmin bu seriyle baska benzerliği var mı?
  • süper tavsiye edilir yanlız çok fazla beklentiiniz olmasın 10 kişilik kadro ve bir mekan.ama güzel yani sonuçta şafak sezer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 27 Aralık 2007; 18:31:25 >
  • film süper gidipde gülmeyen kalmaz o derece
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

süper tavsiye edilir yanlız çok fazla beklentiiniz olmasın 10 kişilik kadro ve bir mekan.ama güzel yani sonuçta şafak sezer

evet arkadaşın dediği gibi film çok kııstlı bir kadro ile yapılmış mesela bazı sahnelerde kendinizi tiyatroda hissedebiliyorsunuz ama kesinlikle süper komik film olmuş öyle espiriler var ki
  • Küfür küfür küfür hep aynı senaryolar nere nere kadar bu arada çılgın dershane'nin de yenisi çıkmış geçenlerde sinemada afişini gördüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Küfür küfür küfür hep aynı senaryolar nere nere kadar bu arada çılgın dershane'nin de yenisi çıkmış geçenlerde sinemada afişini gördüm

10 ocak hocam
  • quote:

quote:

Küfür küfür küfür hep aynı senaryolar nere nere kadar bu arada çılgın dershane'nin de yenisi çıkmış geçenlerde sinemada afişini gördüm

10 ocak hocam

Bekleyen ve izlemek isteyen arkadaşları aydınlattığın için saol yoldaş
  • quote:

quote:

quote:

10 ocak hocam

o fiLm isLenirmi ya... kusmuk.gif

• Zaten merak ediyordum bu filmi ama sinemaya gitmeye fırsatım olmuyor hiç. Dvd'si çıksın, o zaman izlerim.
  • quote:

quote:

quote:

10 ocak hocam

• quote:

evet doğru diyorsun fakat zaten +18 yazdım oraya filmde +7 yazıyor
  • recep ivedik e kesin gidin derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: a|i

recep ivedik e kesin gidin derim

O çıktı mı
  • şubatta
  • Salı günü gidicem arkadaşlarla..
  • Şubat'ta "çocuk" filmi de geliyor hayko cepkin'in oynadığı. Recep ivedik ile bu ikisi Şubat'a damgasını vuracaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 27 Aralık 2007; 19:37:21 >
  • düşük maliyetle süper film çıkarmışlar...komedi kalitesi şafak sezerden beklenmeyecek kadar iyi birkez daha gitmek isterim açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nKEEPr -- 27 Aralık 2007; 20:16:40 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.