< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnestezistAdayi -- 13 Nisan 2018; 18:20:3 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnestezistAdayi -- 13 Nisan 2018; 18:20:3 > |
|
Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı, Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı olarak eğitim faaliyetleri yürüten bir askeri birliktir. Tugay, Kütahya ilinde yer almaktadır.
P.Kt.Çavuş Ne Demektir?
P.Kt.Çavuş (Pike Çavuşu), Türk Kara Kuvvetleri'nde kullanılan bir rütbedir. P.Kt.Çavuş, Astsubay Kıdemli Çavuş rütbesinin altındadır. Bu rütbeye sahip askerler, genellikle birliğin en kıdemli erbaşlarıdır.
P.Kt.Çavuş'un Görevleri
P.Kt.Çavuşlar, birlik içinde çeşitli görevler üstlenebilirler. Bu görevler arasında şunlar yer alır:
Kıta Çavuşu Nedir?
Kıta Çavuşu, bir birlikteki en kıdemli Çavuştur. Birliğin idari işlerinden sorumludur ve komutanın yardımcısı olarak görev yapar.
Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda P.Kt.Çavuş Görevi
Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda görev yapan P.Kt.Çavuşlar, erlerin eğitimi ve birliğin idaresinden sorumludur. Ayrıca, tugay komutanına yardımcı olarak çeşitli görevler üstlenirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Hocam 3 sene geçmiş ama görürmüsünüz bilmem benimde sülüsümde aynı görev yazıyor kütahyaya gideceğim nasıl bir eğitim aldınız dağıtım nereler geelbilir yazarsan sevinirim. |
|