Şimdi Ara

KUTAHYA DPU UNIV SIYASET B. VE ULUSLAR A. bi bakar misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben siyaset bilimi ve u.arasi iliskiler okumayi dusunuyorum ama s. Bilimi uluslararasi iliskiler ve s.bilimi kamu yonetimi arasinda gidip geliyorum
    Kutahya Dpu da siyaset b. Uluslar var
    Sakaryada ise s.bilimi ve kamu var
    Ne tur fikir verebilirsiniz yardimci olursaniz sevinirim is imkani
    Gidecegim sehir ucuz mu pahali mi nasil bi yer vs lutfen yardim edin
    Tesekkurler

• bi cevap yazan yok mu yahu
  • şehirler hakkında fikir veremem ama bölümler hakkında görüş bildirebilirim sanırım (PS siyaset bilimi ve kamu yönetimi 3. sınıfım). Türkiye de siyaset bilimi geçen okullara iyi bakmak lazım. Teoride bu okulların ana dalı siyaset bilimi olmalı ve yan dal mantığı ile Uİ veya KY programları verilmeli. Yani teoride siyaset bilimi bölümün temelini oluşturmalı (avrupada ki eğitim sistemi göz önüne alındığında). Fakat türkiye de teori her zaman tutmuyor, bu mantıkla çok fazla okul yok. KY ve Uİ çok fazla mezun verdiğinden son bir kaç senedir önüne gelen üniversite program ismine siyaset bilimi ekliyor. Fakat psikoloji bölümlerini türk psikologlar derneğinin denetlediği gibi siyaset bilimi bölümlerini denetleyen bir kurum olmadığından isme siyaset bilimi eklemenin bir koşulu yok. Bu yüzden programlar KY ve Uİ programı olarak kalıyor siyaset bilimi sözde ekleniyor. O yüzden bu bölümlerin adına kanmamalı ve KY - Uİ statüsünde değerlendirmeli. Adını zikrettiğin iki okulda ne yazık ki bu mantalitede eğitim veren kurumlar o yüzden siyaset bilimi kısmını düşünme. KY ve Uİ bölümlerinin zaten çalışma alanları belli noktalarda ayrılıyor. KY ve Uİ olarak düşünürsek mevzuyu şahsi fikrim KY mezunlarının kamuda şansı daha yüksek. Fakat Uİ mezunlarının özel olarak yaptığı (dış işleri bakanlığında bazı pozisyonlar gibi) işler hedefindeyse Uİ programları senin için daha ideal olur.

• Ilgin icin tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kütahya dayım şehir Ucuz dur bi yere bişiler yazmıştım buraya yollayayım

• Kütahya Dumlupınar da okuyorsanız ilk yıllınız yurt da yatakta uyumak ile geçer ikinci öğretim iseniz. iibfli iseniz paso uyursunuz dışarı çıktığınızda tek altarnatif bi kafeye gitmektir. Gezilecek bi yeri yoktur zaten şehir sevgi yolu denilen bi yoldan ibaret demek kısaca fikir verebilir. Ben genelde bu saatlere kadar pc de takılırım, sabaha doğru yatarım 5 de ders var işte 4 ile 6 saat yatsam yetiyor, Gidersem giderim yoksa pc de takılmaca, ha asosyal olduğumdan değil, çok sosyal biriyim mizahım iyidir, lisede,ortaokulda,ilk okulda hep tanınan ismi anılan biriyimdir, şuanda ünv 300 kişilik sınıfda herkesin tanıdığı sayıllı biri olarak söylüyorum.
    - Mizahi bi espiriyi anlayacak kapasitede değil kitle ensesine tokat vursan güler o seviyelerde köreldim.

(Derslerde yapmış olduğum çıkışlar, hocalara kafa tutmak gibi değil yemez zaten,açıklamalarım mesela fikirlerimi söylememden kaynaklı avrupa birliği hakında ne biliyorsun denildiğinde bütün sınıf dinimizi değiştirmemizi istiyorlar, Girmemeliyiz hocam - neden +bilmem bence girmeyek ehehehe diyen adamların içinde girdiğimizde kazanacağımız + ları - leri sayıp şuan da girmemizin sebebi olan istekleri sıraldığınızda hoca başka bi soruda peki senin görüşün nedir diyerek dönüp sorabiliyor. )
    __ Sınıfda sevgilisi olmayan herhangi bi kızla çıka bilir takılla bilirim böylede bi anavtajı vardır bilginiz varsa kullanın her yerde yoksa susun adam sansınlar, taktik olsun bu da size.

-sosyal aktivite yok
    -kafası çalışan adam yok
    _ diyelim harç yatırılacak demi iö harcı günlerce,hangi banka, kaç para, dolar olarak mı yatiricaz? diyeni gördüm. Biri girip sitesine bakmaz. 2×3 un 6 ettiğini söyle 3 x2 nin 6 ettiğini çözemez zeka da insanlar yığını yukarda da bahsettiğim gibi.

-iibf de özellikle kitap satayımda,yaz okulluna bırakayımda köşeyi döneyim hocaları vardır
    _bi hocanın kitabı gerçekten parasini hak ediyordu öbürleri genelde toplama alıntı büyük harfler şekilde para amaçlı
    __genel olarak çok çalışır iseniz geçebilirsiniz derslerden bazı derslere iyi çalışmak gerek en az sınavdan 2 hafta önce çalışmakdan bahsediyorum iibf li olarak.

+ mimari güzel
    +bina sayısı ve öğrenci sayısı fazla
    +4 yıllık ünv diplomasıni düşük puanla alırsın
    +askerlik 6 ay olur
    _toplu konut satan mütait gibi oldu hava limanı 30 dk der sanki kendi hizmeti

+Sıkıntıdan sevgili yapayım modu kız ve erkeklerde mevcut.
    ---Tipiniz iyi ve yorumlarınız iyise okullun itiraf sayfası gruplarına yazdığınız yorumlardan sizi ekleyen kızları görürsünüz. (15-20 tane gelmiştir.)
    +Eskişehir 1:45 dk gidiş bilet 7 tl (erken saatlerde ucuz oluyormus) (avrupa görmüş etkisi verir kızları akıl alır )

+para harcayacak yer olmadigindan ekonomiktir,paranız çoksa biraz sıkar ev ortami falan, bi yere kadar Eskişehir'de barlar sokağı varken burda 3 tane bar var işte sen hesapla
    + küçük şehirden gelen adam burayı yadırgamıyor ben kocaelinden geldiğim için alışamadım kurtlar sofrasından, kuzular sofrasına oturmuş gibiyim
    +vazo der bırakırım bilen bilir genelde kutahya ya gelen herkes bilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.