|
Forumda 2-3 bi lafı açıldı ama sonra hiç görmedim. Halbuki inanılmaz önemli. En yaygın yanılgı sadece binanın kullanıldığı ama çok az kişi hocaların da gittikleri fakülteyle aynı olduğunu biliyor. Yeni açılan fakültelerin binası olmadığı için başka üniversitelerde eğitim görmeleri gerekiyor. Örneğin Bandırma Çapa'da ,Çapa'nın hocalarıyla; SBÜ İzmir ise Ege'de ,Ege'nin hocalarıyla okuyacak ilk 3 sene. Sonraki 3 sene kendi hastanelerinde eğitim görecekler.Ancak ben bu noktada ÖSYM puanıyla ortalamaya bakılmaksızın sınava girdiğimiz sene puanımızın tuttuğu yerlere yatay geçiş yapılabilir diye düşünüyorum. Bu durumdaki üniler yalnızca bunlar da değil. Bandırma On Yedi Eylül Tıp ---------->Çapa (Sır. 12.760) ![]() SBÜ İzmir-------->Ege (Sır. 10.543) ![]() SBÜ Adana------>Çukurova (Sır. 14.034) ![]() SBÜ Bursa-------->Uludağ Tıp (Sır. 11.879) ![]() SBÜ Trabzon--------->KTÜ(Sır. 17.304) ![]() SBÜ Erzurum--------->Atatürk (Sır. 18.933) ![]() İzmir Bakırçay----------> Dokuz Eylül(Sır. 10872) ![]() Samsun Tıp----------->On Dokuz Mayıs (YENİ) ![]() SBÜ Kayseri ------------>Erciyes (YENİ) ![]() Bilecik Şeyh Edebali-------->Sakarya Tıp (YENİ) ![]() Yalova Tıp----------->Uludağ (YENİ) ![]() Kırklareli Tıp---------> Tekirdağ Namık Kemal (17.408) ![]() Atladığım bir şey ya da yanlış, eksik görürseniz söyleyin; editleyelim. |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı