Şimdi Ara

Kıbrıs Ada Kent Üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu Üniversitede Diş Hekimliği okumaktayım.İsteyen olursa öğrenci belgemi gönderebilirim.Öncelikle üniversitenin eğitimi gerçekten kötü sürekli hocalar değişiyor.Öğrenci kapasitesini dolduramadıkları için sürekli puansız öğrenciler aldılar.40 kişi olması gereken bölüm kontenjanı aşılmış ve ticarethane mantığıyla sınıfa 67 kişi sığdırlmaya çalışılıyor.Okulun herhangi bir kampüsü yok.Küçük bir kantin hariç okulda oturacak yer bulmak olanaksız.Okul,öğrenci isteklerini hiç bir şekilde umursamıyor.Adeta bir dershane gibi binası ve ortamı var.Okulda toplam tüm bölümler öğrenci sayısı 167 kişi.Labaratuvar ve fantom labları çok modern ve gelişmiş.Fakat hastanesi yok ve Kıbrıs nüfusu çok az olduğu için hasta yok denecek kadar az ve 4 ve 5.sınıfta klinik için hasta nasıl arayacağız ne yapacağız okul bize herhangi bir taahhüt vermiyor.1 sene sonra ne olacağı meçhul.Ayrıca son olarak dershane mantığıyla çok saçma bir erken kayıt zam listesi yayınladılar.Kıbrıs Ada Kent Üniversitesi







  • Yapay Zekanın Yanıtı

    Kıbrıs Ada Kent Üniversitesi Hakkında Bilgiler

    Ada Kent Üniversitesi (AKU), Kuzey Kıbrıs'ta bulunan özel bir üniversitedir. 2007 yılında kurulmuştur ve altı fakülte ve üç yüksekokul sunmaktadır.

    Akademik Programlar

    AKU, lisans, yüksek lisans ve doktora düzeylerinde çok çeşitli programlar sunmaktadır. Bazı popüler programlar şunlardır:

    • İşletme Yönetimi
    • Bilgisayar Mühendisliği
    • Hukuk
    • Turizm ve Otelcilik Yönetimi
    • Mimarlık

    Kampüs ve Tesisler

    AKU'nun Lefkoşa'da modern bir kampüsü vardır. Kampüs, kütüphane, öğrenci merkezi, spor tesisleri ve konaklama birimleri gibi çeşitli olanaklar sunmaktadır.

    Akademik Kadro

    AKU, kendi alanlarında uzman nitelikli öğretim üyelerinden oluşan bir akademik kadroya sahiptir. Öğretim üyeleri, öğrencilere kaliteli bir eğitim deneyimi sağlamayı amaçlamaktadır.

    Öğrenci Hayatı

    AKU, öğrencilerine aktif bir sosyal ve kültürel hayat sunmaktadır. Öğrenciler kulüpler, topluluklar ve spor takımlarına katılabilirler. Üniversite ayrıca öğrencilerin kişisel ve mesleki gelişimlerini desteklemek için çeşitli hizmetler sunmaktadır.

    Öğrenci Yorumları

    Öğrenciler genellikle AKU'daki deneyimleri hakkında olumlu yorumlar yapmaktadırlar. Öğrenciler, kaliteli öğretim, tesisler ve öğrenci yaşamının olumlu yönlerinden bahsetmektedir.

    İletişim Bilgileri

    Ada Kent Üniversitesi Lefkoşa, KKTC Tel: +90 533 850 22 44 E-posta: info@adakent.edu.tr

    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kıbrıstaki bu üniversitelere gidip okuyormuş gibi yapmak çok büyük bir hatadır.
    Para tuzağına düşmemek lazım.
    Bir şey bilmeden Kıbrıs'tan diş hekimi olmak sonra da bir punduna getirip Türkiye'de iş kurabilmek hayali ne yazık ki tamamen boş bir maceradır.
  • revetman merhabalar. okul hakkında görüşebilir miyiz? oraya geçiş yapmayı düşünüyorum. celalzorlu1@gmail.com tşkler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.