Şimdi Ara

Kuşum tarafından tacize uğradım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Demin her zaman ki gibi muhabbet kuşum maviş elime kondu ve tırnaklarıma gagasını değdirerek ötmeye başladı.Birden bire baş parmağıma çıkıp kanatlarını açtı ve alt tarafını parmağıma değdirmeye başladı ayrıca öterken ki sesi de bir hayli değişmişti.Aynı şu şekildeydi.

Bende bu böyle yapınca kendime yediremedim ve diğer elimin parmağı ile buna bi' geçirdim bağıra bağıra havada 2 tur atıp nefes nefese kafese uçtu.Deminden beri arada bi' kafesten çıkıp havada uçuyor ama hiç yanıma gelmiyor ki normalde her zaman havada 1-2 tur atıp yanıma gelirdi.Acaba buna bi' eş almanın vakti geldimi arkadaşlar ?

edit: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E4EN -- 7 Haziran 2013; 23:24:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: E4EN

Demin her zaman ki gibi muhabbet kuşum maviş elime kondu ve tırnaklarıma gagasını değdirerek ötmeye başladı.Birden bire baş parmağıma çıkıp kanatlarını açtı ve alt tarafını parmağıma değdirmeye başladı ayrıca öterken ki sesi de bir hayli değişmişti.Aynı şu şekildeydi.

Bende bu böyle yapınca kendime yediremedim ve diğer elimin parmağı ile buna bi' geçirdim bağıra bağıra havada 2 tur atıp nefes nefese kafese uçtu.Deminden beri arada bi' kafesten çıkıp havada uçuyor ama hiç yanıma gelmiyor ki normalde her zaman havada 1-2 tur atıp yanıma gelirdi.Acaba buna bi' eş almanın vakti geldimi arkadaşlar ?

edit: imla.

o zaman o

• Benimki de son zamanlarında gelip elime felan sürtedi 1hafta sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mq1n -- 7 Haziran 2013; 23:27:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • azmış o bir dişi almak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koray

Benimki de son zamanlarında gelip elime felan sürtedi 1hafta sonra

Şuan param yok 1 haftada alamam eş falan.Bide bizim kuş yaşlı eş alırsam uyum sağlarlar dimi ?

• quote:

Sen sınırsız çizilmemiş miydin

• Boyle mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Şuan param yok 1 haftada alamam eş falan.Bide bizim kuş yaşlı eş alırsam uyum sağlarlar dimi ?

Benim manyak 2 eşini öldürdü onların renk uyumu var sanırım aldığın yere sorarsan anlatır

@Yafoo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mq1n -- 7 Haziran 2013; 23:59:41 >

• quote:

quote:

quote:

Benim manyak 2 eşini öldürdü onların renk uyumu var sanırım aldığın yere sorarsan anlatır

@Yafoo

Bizim ki mavi.Ozaman olgun bi' mavi alırım ay sonuna kadar.Eyvallah sağolasın.

• Bende yavru muhabbet kuşu var. Kafesteyken üstüne konduğu çubuğa sürtünerek aynı videodaki gibi hareketler yapıyor. Bunun anlamı eş istemek miymiş? Ulan ben de bana şov yapıyor sanıyordum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.