Şimdi Ara

HİÇBİR KADIN TARAFINDAN BEĞENİLMEMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler. Son zamanlarda neredeyse felsefe yapmaya başlamama neden olacak bir olayla karşı karşıyayım. 1.75 boy 85 kilom var. Fazla kiloluyum yani. 12 13 kilo fazla yağı atmam gerek. Vücudumu ve yüzümü (isyan etmiyorum) beğenmiyorum çünkü estetik hiçbir şey yok. Bundan 3 sene önce uzun bir ilişkiye başladım ve bu ilişki 1.5 sene sürdü, 1.5 sene önce de bitti. O gün bu gündür hiçbir kızla ne sevgili olabildim ne de flört. 1.5 senedir düzenli olarak ret yer mi bir insan ya? Sevgilim varken de sonrasındaki dönemden bugüne kadar da hep belirttiğim vücut ölçülerine sahiptim. Ben bu işin görüntü ile alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü ilişkiye başlamadan önce kızlarla aram gayet iyiydi. O zamanlar canım cicim bebeğim çeken kızlar şimdi instagramda takibime dönmez oldular. Zaten hangi arkadaşıma sorsam birçoğu aslında hallice yakışıklı olduğumu, ama kimsenin fazla kilolu bir insanı istemeyeceğini söylüyorlar. Kendimi 3-4 senedir hiç fit görmedim. Yanaklarım büyük ve gıdım var, altından ne çıkar bilemem. En son kendimi fit gördüğümde 11. sınıfa gidiyordum. Çocuktum yani. Hukuk fakültesi öğrencisiyim ve sırf bu konuyu aşırı içselleştirip gurur meselesi yaptığım için artık ne derslere çalışır olduk, ne de bi kitap okur tiyatroya gider olduk. Anlayacağınız kızsızlık zevkten öte gurur meselesi oldu benim için. Neyse, sevgilim güzel bir kızdı ve beni normal sevmediğinin farkındaydım. Ayrılmayı ben istedim ve ayrılırken bayılacak kadar ağlamıştı. Şimdi sevgilimin çeyreği kadar bile olamayacak dış görünüşte kızlar dahi reddediyor. Spora ve diyete başladım 2 gün önce. Eski halime gelmem 3 ayımı falan alır gibi fakat pes etmeyi düşünmüyorum. Sorum şudur; sizce hiçbir ama hiçbir kız tarafından beğenilmemem çok yağlı vücudum yüzünden mi yoksa eski kız arkadaşımın ahı mı çıkıyor? Fikirleriniz önemlidir. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G0nsalo -- 20 Aralık 2019; 11:15:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çözümü var ama söyliyemem vicdanım el vermez.
  • ekstra bir şey söyleyeyim; insanları çeken iten aslında küçük detaylar oluyor. Ve insanözellikle kendisibu detayların farkına varamayabiliyor ve 1,5 yıl süre az değil yani kişilik olarak değişmiş olabilirsin, muhtemelen değişmişsindir. sebep bu olabilir.

bunun yanında şişmanlık eksidir herhalde tabi. ama ben neredenbilecem hayatımda hiç birkarının gözlerine bile bakamadım.

en önemlisi ise konuda red değil de ret yazdığın için bendenkocaman bir öne çıkar kazandın.
  • pazartesi okula güzel bir bmw kiralayarak gel ve olayları burada paylaş Allah bmw yi icat eden alaman gavurundan razı olsun diyeceksin
  • Estağfurullah. Sizin yaşınızda meslek, gelir, itibar, zeka, karakter, kültür çok daha fazla etkili oluyor tipten. Biz genç delikanlılar olarak şuan işin halk ağzıyla ''hızlı'' zamanlarını arıyoruz da siz olgun insanlarsınız. Dış görünüşe takılmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vomitory

pazartesi okula güzel bir bmw kiralayarak gel ve olayları burada paylaş Allah bmw yi icat eden alaman gavurundan razı olsun diyeceksin
    hiçbirşey olmaz. olaydan zerre çakmadığın belli. sağlam araban olursa kızlar üstüne atlayacak sanıyorsun ama öyle bir dünya yok. kızlar sana sağlam araban olmadığı için değil loser olduğun, iş beceremediğin için bakmıyor
  • Her davula göre bir tokmak var. Elbet seni de bir gün bir kız tokmaklar. Gafana takma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam sen diyorsun 1.5 yıldır sevgilim yok hiçbir kızla bişey olmuyor aramda diye , ben ne yapayım o vakit yaş 21 daha hayatımda sevgiliyi geç flört seviyesine yaklaşan bile olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: haqueim

hiçbirşey olmaz. olaydan zerre çakmadığın belli. sağlam araban olursa kızlar üstüne atlayacak sanıyorsun ama öyle bir dünya yok. kızlar sana sağlam araban olmadığı için değil loser olduğun, iş beceremediğin için bakmıyor

Alıntıları Göster
    O dediğin ortalama tipi olanlar için geçerli.Suratın cidden çirkinse doğru düzgün sevgilin olmuyor.Anca çok çirkin kızlarda şansın oluyor ee o da benim hoşuma gitmiyor işte estetik şart bundan dolayı.

• Anlıyorum hocam seni. Albenimiz yok demek ki. Kısmet.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.