Şimdi Ara

Kuşum hastalandı Acil!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evcil hayvan bölümüne açmadım korkumdan eve geldim muhabbet kuşumun PIH-PIH-PIH-PIH gibi aralıklı ama art arda (30 saniyede art arda 4-5 kez) hapşırdığını gördüm ve burnu kurumuş sümük veya kabuk bağlamış yara gibi gözüküyodu. Hemen kuşu aldığım evi aradım onların tavsiyesiyle elime alıp burnunu sildim biraz sümükleri gitti azıcık, sonra taksiye atladım pet shoptan aviastım diye bir ilaç aldım geldim suyuna kattım. Ama çok korkuyorum daha 2 aylık var yok bebek çok alışmıştık birbirimize köpek gibi o kadar tatlı ki. Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum şimdiden ALLAH razı olsun

• Bu konuda bir bilgim yok ama inşallah çare bulursun

Bu arada söylemeden olmaz: Başlık sakat
  • Üşütmüş gibi duruyor. Bir süre sıcak tutmaya çalış. Arada oluyor sürekli hapşuruyorlar hatta hapşururken baya bi etrafı dağıtır tükürükleriyle :)
  • başlık sakat şimdi git burdan
  • başlık çok sakat
  • mesir macunu ii gelir..
  • ötmüyo mu dicem ama demedi say
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşum 3 gündür ishal
    4 yıl önce açıldı
    Muhabbet Kuşum Çok Halsiz
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnsan başlığa cinsinide yazar.
  • pıh pıhsa boşver ah oh olmasın o tehlike arz ediyor
  • ani sıcaklık değişimi olan bi yerdeyse kafesi, korunaklı ve ceryan yapmayacak bi yere koyun. ve sıcaklık çok düşük olmasın. kanarya değil sanırım. ani hava değişikliklerine onlar çok hassas oluyor ve pek yaşamazlar. ancak diğerleri daha dayanıklı diye biliyorum. ufacık hayvan tabi. dikkat et sıcak- soğuk dengesine. yemeğini bol tut biraz. yerse düzelir. kuşu aldığın yere sorsaydın onlar daha yardımcı olurdu aslında.
  • Arkadaşlar ilk cümlede muhabbet olduğunu belirttim,

ilacı alır almaz suyuna kattım biraz elimle içirdim sonra kabından içirdim, birde burnundaki sümükleri sildim yavaşça. Hapşurması baya geçti, çok hareketli yine tırmanıyor kafesinde her yere. Hatta tellerin arasına büyük elma parçası sıkıştım yesin diye çıkarmış sürüklemiş yerde taa kafesin sağına götürmüş. İnşallah iyileşir adam gibi yorum yapan hepinize teşekkür ederim, başlığın komik olduğunu düşünen ceninler de kumdan kale falan yapsın ne bileyim.
  • Dun benimkide kotuydu direk veterinere goturdum keratayi. 2 tane ilac verdi. Kusun suan masallah'i var :-)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.